Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2004 12:38 am Заглавие: Predstavqneto na S)(S |
|
|
Schitaite me che sum nov i predstavqm novite si raboti. Ne znam dali shte vi haresat, no se nadqvam da polucha prava za grafiki i ilustracii, ako e vuzmojno. Dosta risuvah prez poslednite 2-3 meseca i malko se poizgubih v graphilla-ta. Vse pak nadqvam se da vi haresat.
eto 1vata:
tva e moje da se kaje speed paint. Misleh da go ostavqm samo kontur, no nqkoi hora mi kazaha che e po-dobre taka i che izglejda po-zavurshen.
malko manga opit, kakto vinagi:
Tova e oblojka za 1 dosta underground grupa. Ne obrushtaite vnimanie na shrifta. Slojen e kolkoto da ima. Ima si gotov shrift, toq e samo kolkoto da zapulva mqsto.
Eto i ot hit.bg, che gornite neshto pri mene ne se otvarqt, a drugite kazaha ,che gi vijdat.
http://survivor.hit.bg/dryad_color1.jpg
http://survivor.hit.bg/thesamurairesized.jpg
http://survivor.hit.bg/ogre1.jpg
http://survivor.hit.bg/boxer2.jpg
http://survivor.hit.bg/de_profundis.jpg
Tuka e mqstoto da blagodarq na Calader-a, che mi pomogna da natrupam tolkova znaniq prez poslednite meseci i da mu kaja che shte ima 1 golqma cherpnq ama da ne se prai:)))
Blagodarsko i na drugite, koito me suvetvaha postoqnno. Te si znaqt koi sa:)))
I shte ostana mnogo dovolen ako vi haresat neshtata. Aide stiga tolkova sum prikazval. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2004 12:45 am Заглавие: |
|
|
SS... Ogre-to e stanalo mnogo got... i kato ideq mi dopada i kato risunka si go dokaral.. a mai nai dobre si se opravil s osvetlenieto... stoi obemen naistina.. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2004 2:00 am Заглавие: |
|
|
cato gledam ogreto , ti si shte go zadminesh skoro Calader be Soul:)Sam li si go pravil?
Tva gore gajeto na yoda ot gimnazialnite godini li e?:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2004 2:39 am Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | cato gledam ogreto , ti si shte go zadminesh skoro Calader be Soul:)Sam li si go pravil? |
Abe nqma da e skoro v tva sum siguren, no dai boje.Mi sam si go pravih, no Calader mi pomagashe za tova kak da sloja otblqsuk i t.n. ... abe kak sum kazal shte go cherpq toz chovek. Inache sam si go drashtih.
Джоуви написа: | Tva gore gajeto na yoda ot gimnazialnite godini li e?:)
|
Hehe! Vodi se dryad-a ama moje da sa bili gadjeta. Ne znam kak mi hrumna da napravq tiq ushi ama mnogo mi dopadnaha. Mojeh da q napravq kato elf, no nali se vodi 1/2 jena 1/2 koza i reshih che tiq ushi sha stoqt po-dobre + tova dryadata trqbva da e s koja na chovek , ama aide da kajem che tva e nqkuv holy dryad i da minava prez mitnicata:)))) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2004 3:26 am Заглавие: |
|
|
hehe ogreeto e opredeleno 10 niwa nad wsi4ko drugo...
ne znam za6to si postnal ostanaloto da razwalq6 hubawto wpe4atlenie ;)
Sigurno trqbwa da si mul4a 4e ne e po moqta 4ast ama... haide
Samuraq nai mnogo me drazni... lqwata mu ruka opredeleno ne e w red ne6to .. oswen towa me4 ne se durji taka ;). Hwanal go e kato drujka w tramwai :). Trqbwa ediniq palec na dqsnata ruka da e izprawen ... za da kontrolira zahwata , a kakto si e postawil drugata ruka samo 6te mu pre4i ;).
Ina4e ogreto e stahotno :). Brawo! _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2004 11:30 am Заглавие: |
|
|
mi opredeleno ogreto e nai-gotino;) no i v drugite ti risunki si li4i, 4e ima6 mnogo dobro 4uvstvo za obem! samo mangata ne mi haresa (ve4e vze da me umorqva toia tip risuvane...)
ot mene - welcome! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chochosan
|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2004 5:46 pm Заглавие: |
|
|
ss pokaji im i varvarina ve :) ili oshte ne si go ocvetil napulno? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 1:28 am Заглавие: |
|
|
Qki sa.
ConcreteDonkey написа: | .....Samuraq nai mnogo me drazni... lqwata mu ruka opredeleno ne e w red ne6to .. oswen towa me4 ne se durji taka ;). Hwanal go e kato drujka w tramwai :). Trqbwa ediniq palec na dqsnata ruka da e izprawen ... za da kontrolira zahwata , a kakto si e postawil drugata ruka samo 6te mu pre4i ;)..... |
Lqvata ruka naistina ne e kakto trqbva.Tova za paleca ne e vqrno.V kendoto ima mnogo razli4ni stilove(osven 4e to e razli4en stil)i moje i da ima takuv sus paleca za koito govori6, no se sumnqvam 4e e mnogo razprostranen.ina4e dqsnata ruka si e dobre. samo deto ne mi izglejda mnogo estestveno.
Druga zabelejka e 4e ne sum vijdal samurai s naviti rukavi:).Su6to taka samuraite gledat vinagi pravo v protivnika.Ako toi e na zemqta ok, no dori i taka, glavata nikoga ne e navedena.
Tova e moe mnenie.Zanimavam se malko s kendo, no vuob6te ne sum ekspert, taka 4e ako nqkoi smqta 4e ne sum prav molq da me popravi.6te sum mu/i blagodaren.
WELCOME! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 1:56 am Заглавие: |
|
|
amateur написа: | Qki sa.
ConcreteDonkey написа: | .....Samuraq nai mnogo me drazni... lqwata mu ruka opredeleno ne e w red ne6to .. oswen towa me4 ne se durji taka ;). Hwanal go e kato drujka w tramwai :). Trqbwa ediniq palec na dqsnata ruka da e izprawen ... za da kontrolira zahwata , a kakto si e postawil drugata ruka samo 6te mu pre4i ;)..... |
Lqvata ruka naistina ne e kakto trqbva.Tova za paleca ne e vqrno.V kendoto ima mnogo razli4ni stilove(osven 4e to e razli4en stil)i moje i da ima takuv sus paleca za koito govori6, no se sumnqvam 4e e mnogo razprostranen.ina4e dqsnata ruka si e dobre. samo deto ne mi izglejda mnogo estestveno.
Druga zabelejka e 4e ne sum vijdal samurai s naviti rukavi:).Su6to taka samuraite gledat vinagi pravo v protivnika.Ako toi e na zemqta ok, no dori i taka, glavata nikoga ne e navedena.
Tova e moe mnenie.Zanimavam se malko s kendo, no vuob6te ne sum ekspert, taka 4e ako nqkoi smqta 4e ne sum prav molq da me popravi.6te sum mu/i blagodaren.
WELCOME! |
aa praw si , sigurno 6toto nqmam i ponqtie ot kendo i ne sum mnogo naqsno ;) izwinqwai... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 2:21 am Заглавие: |
|
|
chochosan написа: | ss pokaji im i varvarina ve :) ili oshte ne si go ocvetil napulno? |
Abe da ti kaja, neshto me murzi da gi dovursha, ama po-dobre vie kajete dali da go pravq:
Sorry che e ot hit.bg-to, ama ne znam kade drugade da go uploadna, a ne mi e mnogo priqtno da angajiram nqkoi da mi go kachva v chujd host.
Shto se otnasq do samuraq, nqma kvo tolkova da mu obrushtate vnimanie. E da, rukata e malko debeljka, ama to si e speed paint i dori ne sum se muchil da gledam koe da opravqm i t.n.
10x za komentarite!!!!!!! _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 7:27 am Заглавие: |
|
|
това което ме кефи обаче е как устоя на всичката помия, която се изля върху човека толкоз време, работи, и ето че взема да вади и яки работи :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
morgoth Dark Lord
|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 12:21 pm Заглавие: |
|
|
По-скоро престана да излива помия върху форума, поочовечи се и взе да бачка вместо да приказва :)
SS: Супер е огърът, бих те посъветвал да заостриш някъде сенките (особено хвърлените), прекалено размазани са. Също можеш да вкараш малко цвят в метала, да не е толкова равно сиво, все пак твоят метал е лъскав и се предполага, че отразява околния свят, така че малко синьо, зелено и кафяво могат да помогнат :)
И виж как се засенчва такъв метал принципно, по-контрастен е, не с толкова равни полутонове.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 1:49 pm Заглавие: |
|
|
Shte go imam v predvid. :) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 7:05 pm Заглавие: |
|
|
morgoth написа: | По-скоро престана да излива помия върху форума, поочовечи се и взе да бачка вместо да приказва :) |
аааа, сега всъщност се сетих за какво ставаше дума :D |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Пон Фев 23, 2004 9:02 pm Заглавие: |
|
|
evalarka soul. napredvash. shte te pusnat li v grafikite ili?
sa puskam ot soul, 4e oshte gi 4akam kabereljiite ot kvartala i moje da ne stane skoro.
bravos:)!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Пон Мар 01, 2004 4:00 pm Заглавие: |
|
|
Соулчо досаден си.
щом толкова държиш поствай си там в "графила за всеки" и "общи приказки"
та не се пъни да правиш представяне ли да пишеш бележки.
докато аз съм модератор на графиките ти права за там няма да получиш...и си мисля че трябваше да ти е станало ясно преди доста време. _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 1:15 am Заглавие: |
|
|
Sorry! Ne iskah da te nervq. _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|