Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 3:47 am Заглавие: Mrazia da imam goliam izbor... |
|
|
Ujasno e!!! I po loshoto e che trqbva da izbiram, a az iskam vsichko:/
A kato se nalaga da izbera neshto konkretno mi e zverski trudno, pone v sluchaq:/Misliq da si praviq custom qke za motora s protektorite i vsichkoto mu, ama ne moga da si go izmislia:)zasega sum dotuk :
ot teq chetirite se spriah na "kosatkata" nai cialostno i izchisteno mi se struva i ot tam stignah do tezi dvete:
i
kato tova s krustovet opredeleno e poveche moi tip.Obache morg e prv che ne e dostatuchno individualno, a Play puk tozi model go haresa nai malko ot vsite(daje go sloji na 5-to mqsto)...kvo da pravq?????
P.S>nadpisite saprimerni na gornto, i copyrighta na designite si e moi - durja da kaja shtoto me kefiat, a latinicata - mnogo sorry neshto si skapah kirilicata at home:/ _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Гавански 12:55 Am
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 4:02 am Заглавие: |
|
|
Най-изчистено е било преди да го нашаркаш като стена в руска тоалетна:))
Аз гласувам за Че Гевара стайл--червените петна със звездата:)
Претрупаш ли го с нашивки и надписи вече не е индивидуално--всички якета от тоз тип са шарени..а ако го оставиш червено тук там с една зведа на гърдите...ще си първият минимъл рокер и Импланта ша само иска да го возиш:) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 7:37 am Заглавие: |
|
|
mene krustovete ma kefat _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 9:00 am Заглавие: |
|
|
Gavanski написа: | Най-изчистено е било преди да го нашаркаш като стена в руска тоалетна:))
Аз гласувам за Че Гевара стайл--червените петна със звездата:)
Претрупаш ли го с нашивки и надписи вече не е индивидуално--всички якета от тоз тип са шарени..а ако го оставиш червено тук там с една зведа на гърдите...ще си първият минимъл рокер и Импланта ша само иска да го возиш:) |
hapculjutnu syglasen :) - az bih si go naprail max iz4istenku :))) - naistina 6e se otli4awa6 ;) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ula

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 10:55 am Заглавие: |
|
|
Джоуви, на мен това с кръстовете също най-малко ми харесва... честно казано, нито един от моделите в момента не ми се струва достатъчно индивидуален (като под това нямам предвид, че ЕГН-то ти трябва да бъде изписано на гърба)... просто си мисля, че трябва да е нещо special, но ако трябва да избирам, бих се спряла на варианта със звездата... _________________ I've still got sand in my shoes... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 11:20 am Заглавие: |
|
|
minml da, daaa... :))))
jovy brat..brat gavanski e prav chegevara...rulz
btw a ko ima tinki beli konturcheta okolo chervenite planki kakvo she stane? mai she zaprilicha na amerikanski futbolist...? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 12:22 pm Заглавие: |
|
|
бе вие хора сте луди, тва ми прилича на костюм от пауър рейнджърс че геварското:)Не мога да разбера какво му харесвате:)А то тва е проблема че хем трябва да е рокерско, хем да е уникално
аз затва тука я постнах тая тема:)баси ужаса _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 12:31 pm Заглавие: |
|
|
We are Defenders of the Faith, brother! Ne ostanaha mnogo ot nas -- slagai krustowete i hich da ne ti puka ot nishto! _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
scrape

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 12:45 pm Заглавие: |
|
|
az sum za krustovete :)) kato nqkakuv vid "Moto Crusader" :)) _________________ gimme d gal |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 12:46 pm Заглавие: |
|
|
dam, ima neshto crusadersko-paladinsko v krustovete zatova mi haresvat:)maceman dade tuka oshte edna hubava ideq shviim kvo shte izmislia _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 12:46 pm Заглавие: |
|
|
xex scrape ednovremenno:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 12:54 pm Заглавие: |
|
|
Ami da, az imah predwid hem Paladinskia element, hem towa:
Swruh-turbo-yak album :) Judas at their best :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 1:02 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | бе вие хора сте луди, тва ми прилича на костюм от пауър рейнджърс че геварското:)Не мога да разбера какво му харесвате:)А то тва е проблема че хем трябва да е рокерско, хем да е уникално
аз затва тука я постнах тая тема:)баси ужаса |
sq kat se zamisua twa s krysta nikak ne e zle, pa i ne e tolkoz natrufenu :)
pa i sigur 6e ti mqza jovi-krystonoseca :)))
ili jovi-lywskoto syrce
moe i edin krystonosen pohod da spretne6 ta da osvobodi6 "bon jovi" ot o4ertawa6toto se zabvenie :)))) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 1:29 pm Заглавие: |
|
|
Zabvenie???Trugvam na pohod da te gazia, nevernik!!!:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
[di:]

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 2:11 pm Заглавие: |
|
|
tova "I love myself" e mnogo veselo
az bih go zadurjala (ako byah jovi i ako byah motrjiika de) _________________ [di:] is in da house! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 2:22 pm Заглавие: :-))) |
|
|
Той си е такъффф - обича си се! :-)
А кво ти пречи - таралясникът е двуместен! :-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 2:26 pm Заглавие: |
|
|
дам, това ми е девиза в живота, затва съм го сложил:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 2:27 pm Заглавие: |
|
|
кръстовете =)
само бялото малко ме притеснява, ама... _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 2:36 pm Заглавие: |
|
|
Turai krustovee i pochvai da meshash :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 2:40 pm Заглавие: |
|
|
K-h-m, mislia, che ednakvi vkusove niama...)
Ako ima obache edin obst kriterii za izbor, toi eeeee:
Jovi, da ne zabravia s kakvo ste se haresva na jenite....
hihihihiihihiih _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|