Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mozak

Регистриран на: 06 Юли 2003 Мнения: 362 Местожителство: Carbon City
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 10:58 pm Заглавие: |
|
|
...
 _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

|
Пуснато на: Пет Мар 05, 2004 11:48 pm Заглавие: |
|
|
mdaa tfa mi haresva bile :]
ama tfa nai si me kefi - [link] _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TT2

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2004 1:33 am Заглавие: |
|
|
Джови - ке те праимъ фен нъ къртонъ.
Тук следвъ имаж:
Това зъ 10 минутъ 23 секундъ 15 стотнъ.
И ни питай що йъ туковъ - щоту идами одъ 1920, затуй. Поне качиствуту я добръ, чтото у тези гудини ний НЛО като туй ни сме виждали... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2004 10:48 am Заглавие: |
|
|
ахахахах прадядо TT2, кажи ми сега, а и ако други знаят да ми дадете съвет как най-лесно може да се напарави боя "металик" във Photoshop? Ако може да е с вградени филтри, ако ли не да ми кажете, кои да използвам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2004 12:18 pm Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: | ако други знаят да ми дадете съвет как най-лесно може да се напарави боя "металик" във Photoshop? Ако може да е с вградени филтри, ако ли не да ми кажете, кои да използвам. |
Аз не съм специалист по фотоШОП, но съм по бои - металика е боя която съдържа малки частици (flakes), които едно време (а някои дори и до сега) наистина са били метални. Те се размесват с боята, и след като се нанесат, застават в различни позиции едно спрямо друго. Така, като погледнеш боята от един ъгъл, тя стои гланцова, понеже частичките отразяват светлината, но, погледната от друг, стои матирана.
Та на въпроса - не съм сигурен как ще се направи металик в шопа, защото той изглеждапо различен начин, гледан от различен ъгъл. В тоя ред на мисли няма "универсално" правило за металик - той силно зависи от повърхността _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2004 12:50 pm Заглавие: |
|
|
iDesign-er написа: | ахахахах прадядо TT2, кажи ми сега, а и ако други знаят да ми дадете съвет как най-лесно може да се напарави боя "металик" във Photoshop? Ако може да е с вградени филтри, ако ли не да ми кажете, кои да използвам. |
Vzimash layera "highlights" deto sa samo bliasacite, copirash go, blurvash go, slagash podhodiashto kolichestvo noise, izriazvash blurnatoto ako starchi otniakade s maska vzeta ot sivia layer (formata) kato ia invertirash i go slagash pak screen (ako veche ne e).
Ako ne e dostatachno silen efekta, kopirai veche napravenoto otnovo kato oshte edin layer. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2004 1:57 pm Заглавие: |
|
|
Alex, много благодаря, ще пробвам това, което ми каза и дано съм разбрал правилно. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2004 6:05 pm Заглавие: |
|
|
Пробвах съвета на alex и мисля, че така, ще стане, но иска още малко ръчкане. Ето какво се получи:
Малко драснах и боя да има, че да личи по-добре. Не е много добре стана на зрънца. :/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2004 6:08 pm Заглавие: |
|
|
plakatisteeee, super osobeno gorniq:)))
@iDesign-er metallic-a si go dokaral :) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2004 7:52 pm Заглавие: |
|
|
Кажете и не ме жалете добре ли стана? :P
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mozak

|
Пуснато на: Съб Мар 06, 2004 8:31 pm Заглавие: |
|
|
da ne te hvalime?
mi ok... na men ne mi haresva. Oganq ne mi haresva stoi kuco. I tfa ROADHELL ne mi aresva... nqkfo razmazano leko pak i tumno.
li4no mnenie :] _________________ Мозъчни проблеми |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2004 12:19 am Заглавие: |
|
|
xaxaxa mersi ama e snimka choveche samo go izriazah ot fona:) _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Нед Мар 07, 2004 11:40 am Заглавие: |
|
|
Благодаря за градивната критика. :) Огъня и аз мисля, че стана малко нереален, защото аз го рисувах, ако бях взел снимка щеше да е доста по-добре. Това за надписа, ще кажа че мене си ме кефи незнам дали има смисъл в думите, но мисля, че е добре да го има. Това, че е размазан надписа може да се оправи като махна един слой. Е може скоро пак да покажа нещо стига да ми остане време. ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
chernat
|
Пуснато на: Пон Мар 08, 2004 12:57 pm Заглавие: |
|
|
 |
|
Върнете се в началото |