Graphilla.com :: Преглед на тема - Predstavete si.....

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Predstavete si.....

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
HAZE_07

МнениеПуснато на: Вто Мар 09, 2004 3:16 am    Заглавие: Predstavete si..... Отговорете с цитат

V4era vidqh nqkuf post v graphilla i mneniq za nego,vidqh i edna kartinka koqto me zapali da nacukam naburzo tova tuk ta daje i da go ka4a kato web.Ne 4e iskam nekvi prava[ne 4e kato gi poiskam 6te mi gi dadete :(] njo 6te se radvam ako moga da obmenqm info s kolegi ot web & design foruma....ako tova stiga,ako li ne....6te go mu4im:))))))))
http://www.haze.hit.bg
[mighty]

МнениеПуснато на: Вто Мар 09, 2004 4:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mu4i go, ne vaji materiala
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
HAZE_07

МнениеПуснато на: Вто Мар 09, 2004 6:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

a da se uto4nim 4e www.fire.com si e nqkuf site,az samo sum go linknal kakto i drugiq!!!
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Вто Мар 09, 2004 12:14 pm    Заглавие: Re: Predstavete si..... Отговорете с цитат

HAZE_07 написа:
V4era vidqh nqkuf post v graphilla i mneniq za nego,vidqh i edna kartinka koqto me zapali da nacukam naburzo tova tuk ta daje i da go ka4a kato web.Ne 4e iskam nekvi prava[ne 4e kato gi poiskam 6te mi gi dadete :(] njo 6te se radvam ako moga da obmenqm info s kolegi ot web & design foruma....ako tova stiga,ako li ne....6te go mu4im:))))))))

az lichno web design tuka ne vijdam, osven ako ne smiatash umenieto si da pravish linkove za takova.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Вто Мар 09, 2004 9:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

...kola koiato da se dviji po vuzduha....
x-lab

Местожителство: otvud aleyata zad shkafa

МнениеПуснато на: Вто Мар 09, 2004 9:19 pm    Заглавие: Re: Predstavete si..... Отговорете с цитат

HAZE_07 написа:

derzai.. tunkata laisna na jenski pazar..
TT2

МнениеПуснато на: Сря Мар 10, 2004 9:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

implant написа:
...kola koiato da se dviji po vuzduha....

И един станиол увива шоколада в мармот...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети