Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 5:30 pm Заглавие: |
|
|
ahum, LICHNO ... koeto ne predpolaga generalni zakliuchnie... kato naprimer da obezmislim celo edno techenie v izobrazitelnoto izkustvo... tai de, i az ne haresvam Dali, ma tva ne znachi, che surrealizma ne e sashtestvuval. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 5:35 pm Заглавие: |
|
|
edinstvenoto, koeto ne razbiram syvsem e - za6to trqbva da izglejda kato snimka?! kyde e roliata na risuvaneto togava?!? ina4e podleji na vyzhi6tenie umenieto - opredeleno! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 5:39 pm Заглавие: |
|
|
Mi vij sega.... ima edna shkola... kazva se "photorealizam"... sashtestvuva neide ot kam nachaloto na 60-te. Predpolagam niakoi ot nai-izvesnite ot taz shkola oshte sa jivi, tai che.... _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 5:55 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | Mi vij sega.... ima edna shkola... kazva se "photorealizam"... sashtestvuva neide ot kam nachaloto na 60-te. Predpolagam niakoi ot nai-izvesnite ot taz shkola oshte sa jivi, tai che.... |
от преди няколко века, по-скоро ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 5:56 pm Заглавие: |
|
|
nepodgotveni izkazvania, kam 17 chasa v chetvartak ne mi se chetat:))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:02 pm Заглавие: |
|
|
dobre de - ne za6titavai "stila" sys shkoli, a sys svoe li4no obqsnenie - s kakvo edna snimka otstypva na risunka - to4no kopie na neia? (zaradi koiato moje da vyznikne spor dali e risunka ili ne...?) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:06 pm Заглавие: |
|
|
eee...nochna da me iznerviash.... smisala e, shashtia kato na 3D modeliraneto... v smisal, che nekoi neshta ne mogat da badat snimani, shtoto NE SASHTESTVUVAT.... kato naprimer perfektna jena, na perfekten plaj. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:07 pm Заглавие: |
|
|
de da mojeh i az da pravq takiva slabi risunki lisheni ot smisal...[/quote] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:08 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | dobre de - ne za6titavai "stila" sys shkoli, a sys svoe li4no obqsnenie - s kakvo edna snimka otstypva na risunka - to4no kopie na neia? (zaradi koiato moje da vyznikne spor dali e risunka ili ne...?) |
Ще се опитам да ти го обясня така: аз не мога да рисувам изобщо, но понякога правя снимки които изглеждат като акварел или въглен защото така ми се иска. Защо пък да не може рисуващ човек да гони фотореализъм?! Може точно това да му се иска. Изобщо не става въпрос за сравнение, става въпрос за желание, умения и възможности. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:10 pm Заглавие: |
|
|
Hajime Sorayama ...... ne samo e zjiv, ami ima i oshte dosta kato nego !!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:20 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | dobre de - ne za6titavai "stila" sys shkoli, a sys svoe li4no obqsnenie - s kakvo edna snimka otstypva na risunka - to4no kopie na neia? (zaradi koiato moje da vyznikne spor dali e risunka ili ne...?) |
ми смисъла е че на някой му харесва да гледа фотореалистични рисунки и на още някой съвсем случайно му харесва да ги рисува...тва мойто обяснение.
пък например дали аз лично го харесвам е съвсееем друг въпрос:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:22 pm Заглавие: |
|
|
Nai setneeeeeeeeeeee
dobre doshal i ot men
vreme beshe da se pojavish ' ] _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:27 pm Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | wicky написа: | dobre de - ne za6titavai "stila" sys shkoli, a sys svoe li4no obqsnenie - s kakvo edna snimka otstypva na risunka - to4no kopie na neia? (zaradi koiato moje da vyznikne spor dali e risunka ili ne...?) |
ми смисъла е че на някой му харесва да гледа фотореалистични рисунки и на още някой съвсем случайно му харесва да ги рисува...тва мойто обяснение.
пък например дали аз лично го харесвам е съвсееем друг въпрос:) |
tova obqsnenie go priemam nai-dobre;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:33 pm Заглавие: |
|
|
Obiasniavam pak !!!
Tova, che na nekoi neshto ne mu haresva, ne znachi nishto poveche ot tova che tochno na toia niakoi neshto ne mu haresva.
Generaliziraneto i predstavianeto na lichni umozakliuchenia kato definitivi govori edinstveno i samo za 2 neshta, koito nema da spodeliam, tai kato mogat da badat istalkuvani kato lichni napadki.
Biah li dostatachno naukoobrazen ??? _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:42 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | Obiasniavam pak !!!
...................................................
Biah li dostatachno naukoobrazen ??? |
даааа, даже и на мен ми прозвуча....сложно...)D _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:44 pm Заглавие: |
|
|
R1dler написа: | ...ми смисъла е че на някой му харесва да гледа фотореалистични рисунки и на още някой съвсем случайно му харесва да ги рисува... |
...ааааами не :)) по-скоро си го обяснявам с доброто овладяване на дадена техника, каквато и да е тя... никъде не иде реч, че ivelin се е впил във фотореализма като кърлеж и възнамерява да използва и прокламира до края на живота си единствено и само това... човекът показва, че може и това, при това го може добре... явно може и други неща, защо го съдим само по тази графика, при това (както си призна и самият той) зле сканирана? _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:45 pm Заглавие: |
|
|
auslander написа: | R1dler написа: | ...ми смисъла е че на някой му харесва да гледа фотореалистични рисунки и на още някой съвсем случайно му харесва да ги рисува... |
...ааааами не :)) по-скоро си го обяснявам с доброто овладяване на дадена техника, каквато и да е тя... никъде не иде реч, че ivelin се е впил във фотореализма като кърлеж и възнамерява да използва и прокламира до края на живота си единствено и само това... човекът показва, че може и това, при това го може добре... явно може и други неща, защо го съдим само по тази графика, при това (както си призна и самият той) зле сканирана? |
Aaaaa, i tova beshe slojno...daaa...)))) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:50 pm Заглавие: |
|
|
auslander написа: | R1dler написа: | ...ми смисъла е че на някой му харесва да гледа фотореалистични рисунки и на още някой съвсем случайно му харесва да ги рисува... |
...ааааами не :)) по-скоро си го обяснявам с доброто овладяване на дадена техника, каквато и да е тя... никъде не иде реч, че ivelin се е впил във фотореализма като кърлеж и възнамерява да използва и прокламира до края на живота си единствено и само това... човекът показва, че може и това, при това го може добре... явно може и други неща, защо го съдим само по тази графика, при това (както си призна и самият той) зле сканирана? |
мисълта ми беше чисто принципна и отнесена към съществуването на стила като цяло... мнооого съм далече от идеята да се изказвам... пък камо ли да съдя... за нечии житейски и творчески пътища въз основа на лист хартия. _________________ The more you take, the more you need.
Последната промяна е направена от R1dler на Чет Мар 11, 2004 6:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:51 pm Заглавие: |
|
|
lele - nqma da pitam ni6to pove4e...
;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
skynet
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:57 pm Заглавие: |
|
|
Wicky написа: | tova obqsnenie go priemam nai-dobre;) |
ama zashto vyobshte trqbva da ti se obqsnqva?
Moje bi prosto choveka e reshil da spodeli neshto svoe, bez da se nujdae ot syveti za nachina si na risuvane ili rolqta mu! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|