Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
berder
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 4:37 pm Заглавие: Борба с цветовете !!! |
|
|
http://kastely.hit.bg/site.JPG ето на този линк има един сайт, който правя за фирмата на майками и отчаяно се опитвам да съчетая цветовете по начин, който няма да стряска хората които го посещават. Най-сериозно зациклих върху цвета на фона който в момента (както виждате)е син.
Помагайта !!!
Кажете дали цветовите комбинации са добре и ако не какво трябва да оправя !
Thanks предварително на всички които ще постнат ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Hackum

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 6:27 pm Заглавие: |
|
|
Мен не цветовете, а логото ме стряска. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 7:31 pm Заглавие: |
|
|
Template Monster пиши Home и се замисли върху дизайна. Сега за логото на мен ми прилича на реклама за сладкарница. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 7:37 pm Заглавие: |
|
|
абе iDesigner-e... почваш лошо да пишеш... на каква основа ги праскаш тия критики бе пич... може би се базираш на твойте просто Гениални логота, а? ква сладкарница, кви пет лева... аман... като не разбираш, не си гагаш ръгата... ГЕПИШ? =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 7:39 pm Заглавие: |
|
|
Ами на мен така ми се вижда BTW, кой е казал, че моите са добри? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 7:42 pm Заглавие: |
|
|
изказваш критика, нали? по принцип се критикува нещо, за което имаш някакви п-о-з-н-а-н-и-я... _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 7:55 pm Заглавие: |
|
|
ок изтриите ми поста |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 8:00 pm Заглавие: |
|
|
nema.... da sedi za nazidanie:)))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 8:09 pm Заглавие: |
|
|
template monster..eee, mi da..kak ne se setih po rano...
idesigner tia mesta sa za takiva kato tebe pich... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 8:23 pm Заглавие: |
|
|
<offtopic>
аз пък най се кефя, тъй да се каже, след като бат имплант каже нещо и всички замлъкват :)))
</offtopic> |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 8:28 pm Заглавие: |
|
|
adi da te oprovergaia... i tva da e poslednia offtopic.. ako nekoi shte pomaga na mladeja, da go pravi, na men mi e izvan kompetenciite. _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 8:28 pm Заглавие: |
|
|
е то какво още има да се каже..... =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
berder
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 8:36 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | adi da te oprovergaia... i tva da e poslednia offtopic.. ako nekoi shte pomaga na mladeja, da go pravi, na men mi e izvan kompetenciite. |
Naistina e kraino vreme e niakoi da kaje neshto za tia cvetove :)
Ne vi li se struva mnogo shareno a pak she pitam kakvo mislite za toia sinia background ???
Shto se otnasia do logoto - kushtata ne sum ia pravil az :( , tui kato mi e postaven srok do sriada site da trugne, sega niama da ia smeniam, no obsehstav sled tova da ia zamenia s moia lichna izrabotka :) ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 8:39 pm Заглавие: |
|
|
защо не пробваш бекграунда да го направиш с някаква по-бледа версия на това бозавото дето ти е под бутоните в лявата навигация? ... и като опряхме до навигация, опитай да обособиш някакви бутони, щото така и линковете седят като нормален текст и е малко дразнещо... _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 8:43 pm Заглавие: |
|
|
освен това този текст REAL ESTATE под името..... абе цвета му не е готин - виж нещо примерно тъмночервено - така не се чете въобще...
и dropshadow-a на името е много силен... _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 8:52 pm Заглавие: |
|
|
аз бих казал.....
- разположението ти на хедъра не ми допада....
- логото?! и надписите /махни им този шадоу и ги очовечи малко - разгледай да ти хрумне нещо/ са едни хвърчащи и в дясно им много празно пространство....което просто си стои така
- нямаш никакво подреждане на текста в лентата по хедъра а тази дата се рее из пространството...
- на линковете, които са от рода на продукби и т.н можеш да им сложиш едно булетче или нещо по-елегантно, на мене малко самотни ми стаят така.
- такста, който ти е да картинките е много близо и не го подрявнавай в дясно, моля... в слачуя не ми изглежда подходящо
- жълтата линия над спешно купува минава през цялата страница и това не мене не ми допада
- подреди си текстовете - един на ляво, друг на дясно...грозно е
- на мене цветовата гама не ми допада изцяло- така представен сайта отдавна му е минало времете - и на гамата и на дизайна
аз бих те посъветвал да погледаш още и да се хванеш да направиш нещо ново.
Успех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
berder
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 12:24 pm Заглавие: |
|
|
sebastianz55 написа: |
аз бих те посъветвал да погледаш още и да се хванеш да направиш нещо ново.
Успех |
В следствие на този отговор стигнах до извода че от тоя дизайн нищо не става.
Играх си няколко часа с фотошопа и сътворих ей тва нещо тука...
http://kastely.hit.bg/site2.htm
предполагам че е по-добре от стария вариант....но чакам нови препоръки, казвайте какво ви харесва и какво не и ако е възможно в прав текст какво трябва да се направи.... или пак трябва да почвам на ново :)
Thank's Предварително на всички !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
CkopnuoH

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 1:57 pm Заглавие: |
|
|
te i kato gledam cenite se promeniha ot 80 k evro na 74 k
i ot 30 % na 25% komisionna:>>
ta za cwetowete (az drygo i nemoga da te posawetwam)
ako iskash kartinkata ti da izglejda sto gode kontrasna wijdam wednaj si izpolzwal cwetowe ot 1/3 ot osnowniq cwqt dryga ot 2/3 ot cweta a nqkade i si prasnal i samiq cwqt na 100 procenta (goworq za jaltoto) towa dobre no se prawi gore dolu kato se ima samo 1 ili srawnitelno malko cwetowe , za da ti e dobra kato obsta wiziq tam kartinkata , tworenieto proekta
probwai da izpolzwash cwetowe koito sa si w gama (bledi 2/3 , srednobledi 1/3 i osnowni cwetowe)
a da widish koi cwetowe si hodqt prosto otwori palitrata na photoshopa
po4wa se ot jaltoto obratno po 4asownikowata strelka
cwetowete koito sa si protiwopolojni na color wheel-a sa nai kontrasni (orangewo,sinio / zeleno 4erweno / 4erno bqlo i t.n)
sega kade ste ti e nai golemiq kontrast pri logoto ili nqkade drygade sam preceni (moje da ima zawisimost ili prawilo no az ne znam takowa)
toest sawete mi e ne izpolzwai twarde kontrasni i twarde ubiti cwetowe na edno mqsto
towa ne winagi waji za cwetowete ot nqkoi drygi otrasli na dizaina, no wsqko prawilo si ima izklu4enie nau4i se na basics i kogato stanesh expert po cwetowete togawa ste smeswash po iz4an4enite cwetowe:>
uspeh _________________ pixel is not a dot |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AngeloFF

|
Пуснато на: Пон Мар 15, 2004 5:30 pm Заглавие: mi |
|
|
da 2riq e dosta po dobre ot parvia i cvetovete ne me drazniat ... za logo nishto ne kazvam che ne sam kompetenten ama malko mi visi tam, neznam moje da go dobresh ili da mine nad chervenata linia ili neshto takova , a za cqnkata primerno v Photo SHopa moje da e neshto kato Distance 1px Size 5px neshto takova che mi pisna da gledam defaut sqnki.
drugo ne se seshtam _________________ Angeloff.net |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|