Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
mav

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 1:30 am Заглавие: 2D - opiti s tablet |
|
|
Eto neshto koeto prosto ot kef si napravih, vsashtnoh si kupih tablet i si testvah ....
http://www.redrival.com/madmav/zname.jpg _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Svetoslav
|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 7:11 pm Заглавие: |
|
|
ami za test s tablet e mnogo dobro.edinstveniq mi syvet e da ne razrabotvash detajla navsqkyde ednakvo,obobshti nqkoi chasti.syshto moje da se okaje polezno da zatymnish ili izsvetlish nqkoq oblast za da ne e ravno osveteno.inache mislq che e vreme da napravish oshte 5-6 risunki i da predstavqsh ... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 7:43 pm Заглавие: |
|
|
abe za test ok..ama samo na men li mi prili4a na silno razlojeniq isus? V smisyl hi4 ne mi mqza na plat tova a na meso v/hu kryst, osobenno na mestata kydeto e zabodeno na horizontalniq pryt _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mav

|
Пуснато на: Чет Мар 11, 2004 11:59 pm Заглавие: |
|
|
Hora , ma ne e krust be , vijte niakade , v niakoia knijka s kartinkni, vsichki ricarski gerbove, daje rimskite znamena sa bili na taka narecheniat krust ... shtoto taka mogat da sa opunati vinagi : ) sa shte go promeniam , za da ne se burkate ... za plata , e test e ,praven s 3 cviata ... iasno e che ne e nishto , pusnah go a ej taka . da vidia ko shte kajat horata : )) _________________ .... listen to the waves ... everything communicates .... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 12:25 am Заглавие: |
|
|
e az na krysta kub ne moga da vikam! dve pry4ki kato se krystosat stava kryst - taka me u4iha v detskata gradina:) ama mai i ti ne si na qsno:
Цитат: | ma ne e krust be .... bili na taka narecheniat krust |
a ina4e nqko i ot nas sa naqsno s rimskite voenni insignii :) _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|