Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Borg

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 11:50 am Заглавие: Сатаната на ХХ век? |
|
|
Това ми попадна, докато разчиствах разни боклуци: Паралели 88г. :))))))
http://www.alog-bg.com/rock.jpg
Не е цялата статия, но по-голямата част (другата бе изгорена с цел запалване на печка) _________________ "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 1:31 pm Заглавие: |
|
|
"Profesor Aminev, zavejda6t katedrata po psihoogiq v Bashkirskiq universitet....pristrastqwaneto kym roka se otrazqwa otricatelno na proizwoditelnostta na truda...po niska s 50%"
Jovie, ei za tova 6tew te globqwat, za6totto si neefektiven. No tova se lekuva. Tri diska s bratq Argirovi i weekenda ne izlizash ot vas _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 2:57 pm Заглавие: |
|
|
aide pak zagowor na iliuminati :)) hehe ... dati pisne naprawo, tiq "ozareni" nawsqkude se butat... :)) wupreki 4e ako mi kaje nqkoi 4e sa zameseni i w Microsoft we4e 6te se zamislq ;)).
i mnogo interesno se tulkuwa "grajdanin na sweta" w tazi statiq...
naprawo kultow material e towa :). Za slagane w ramka :). _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 4:13 pm Заглавие: |
|
|
йо, да живеят илюминатите:) бтв мен кпд-то действително ми се влияе от музиката и е забележимо спаднало откакто ДР2 дойде да бачка при нас и си донесе касетките с ню уейв... Ех стюпид деди 32-ри левъл... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 4:22 pm Заглавие: |
|
|
Абе това Башкирския - голяма работа! Ама така е, докато я има музиката "известна като "хеви метъл"" ще работиме двойно по-малко за същите пари!
Но всъщност ме разби снимката със "сатанинска символика" на обложката на Earth, Wind and Fire! :-)) _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 4:23 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | ...откакто ДР2 дойде да бачка при нас и си донесе касетките с ню уейв... Ех стюпид деди 32-ри левъл... |
признай си, ти го очисти за отмъщение :РРР _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 4:43 pm Заглавие: |
|
|
auslander написа: | Джоуви написа: | ...откакто ДР2 дойде да бачка при нас и си донесе касетките с ню уейв... Ех стюпид деди 32-ри левъл... |
признай си, ти го очисти за отмъщение :РРР |
Izvadil mu e ESCAPE-a ot klaviaturata :))) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 5:27 pm Заглавие: |
|
|
това offtopic , ама дори и на hardcore, дори и с players 8 на 32 ниво е много рано да се умира =) /казано от неизлечимо пристрастен диабло player/ =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 5:35 pm Заглавие: |
|
|
е да де той млад умря паладина на мутата...шшшт тихо са да не го разтройваме:D ауси не бях аз некви зомбита били казват:)А аз сега чета Дябло книжка не е чак толкоз лоша мяза на Конан много _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 5:39 pm Заглавие: |
|
|
аааа... не! аз прегледах отгоре-отгоре някаква warcraft книжка и бях доста възмутен =))) аха-аха да си делна war-a... от там се отказах от подобни творби...
а колкото до паладина - НАНОВО! =))) 32 ниво се качва за два дена яко цъкане =) не е толкоз страшно _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 5:42 pm Заглавие: |
|
|
ми явно е сантиментално обвързан с тоз герой цяла седмица не може да излезе от таз депресия...то не бяха подписи, некролози по аватарите, съдебни експертизи... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 5:46 pm Заглавие: |
|
|
е, то добре това... ама не е като да му се гътяса 98 ниво герой в battle.net :))))))))) тогава не ми се мисли какво би станало =) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 6:06 pm Заглавие: |
|
|
за батъл нет говорим естествено, а мацеман два пъти губи 98 хардкор доколкот си спомням. Хамелеон също наскоро така и оттогава го питам дали не му е умрял героя преди да се кача в колата му (предния път как използваше силата на цариградско не е истина)... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bile

|
Пуснато на: Пет Мар 12, 2004 6:35 pm Заглавие: |
|
|
е, аз само един, ма 91 ниво... щот от вълнение си изтръгнах клавиатурата от пеце-то =))))
ама ей на, ако е фен, DR2 требе вече да е почнал нов =))))))
а между другото то и тука има някакви сървъри - в датата и прочие... аз щото съм мноооого навит да го напердаша Uber Diablo-то =))) _________________ pestilence |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 9:42 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | йо, да живеят илюминатите:) бтв мен кпд-то действително ми се влияе от музиката и е забележимо спаднало откакто ДР2 дойде да бачка при нас и си донесе касетките с ню уейв... Ех стюпид деди 32-ри левъл... |
гад!!! ще видиш ти утре!:) апропо за незнаещите: Ню Уейв-ът дето му пускам на тоя заблуден младеж са се старите албуми на Ю2 и от сорта неща! кво ли знаят младите!!! откакто ми се развали касетофона (2-3 години) не мога да си ги слушам и веднъж да реша да ползвам офис уредбата и цяла графила да научи:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 9:44 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | за батъл нет говорим естествено, а мацеман два пъти губи 98 хардкор доколкот си спомням. Хамелеон също наскоро така и оттогава го питам дали не му е умрял героя преди да се кача в колата му (предния път как използваше силата на цариградско не е истина)... |
кво пък знаш ти:) с твойте аркаде и шутър игрички:) тва ми беше първата загуба затва скърбя толкоз:) и да споделя странното чуство че доста офтопик май започва да се появява в темата:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 9:45 pm Заглавие: |
|
|
bile написа: | е, аз само един, ма 91 ниво... щот от вълнение си изтръгнах клавиатурата от пеце-то =))))
ама ей на, ако е фен, DR2 требе вече да е почнал нов =))))))
а между другото то и тука има някакви сървъри - в датата и прочие... аз щото съм мноооого навит да го напердаша Uber Diablo-то =))) |
:)) мда вече 52левъл палдин на хардкор:) 10х ту старите с висок левъл фор което:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
|