Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ArgoDesign
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 7:46 pm Заглавие: |
|
|
Драги ми Арго, за мен лично това са слаби неща.
Входната ти страница е един евтин потрес с претенции за провокативност... вътре кофти неща... само обложката на РиЕ е нещо, по което май е работено малко повече. Наистина, имам желанието да кажа нещо добро за нещата ти, но не ми даваш шанс...
А пък автора на този шедьовър тук
откога го търся! Pepe Jeans пари за фотографи и дизайнери ли нямат?! Как изобщо това е стигнало до билбордовете в София?!
p.s. а не знам как при другите, но при мен на 3те браузъра gore v lqvo ми се пада горе в дясно...
<p align="right"> ако трябва да съм точен... _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ArgoDesign
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 8:34 pm Заглавие: n1x0n otg |
|
|
purvo tva ne e stranica a webalbum koito se pravi za 5 min,vtoro tam sum napisam obqsnenieto za to4no takiva kato tebe,treto sled kato vsi4ko tova sum go prodal zna4i vse nqkoi go haresva,4etvurto moje da razgleda6 i stranica koqto sum zavur6il ot-do www.selectmusic.bg ,peto bih iskal da vidq ti kakvo si sutvoril do sega i koi go e kupil,i 6esto mersi za mnenieto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 3426 Местожителство: София-Шумен
|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 8:45 pm Заглавие: |
|
|
аз съм на 160 к и се зарежда бавно тая страница
на 33к не си представям какво е ще е
Друго - тея прозорци на цял екран винаги получават alt+F4
в случая остана само за да го видя
обаче нищо не видях - цял екран към 80% циан , малко джава ефекти от 95 година, една малка снимка и три бутона
менюто(нали така му викат на туй в ляво) не го броим
Ами пич аз нищо не харесах
Скука, скука
П.С. Тая гавра с плаката на MIB е за лично ползване нали
защото инъче Румънеца и Енчев ще им излезе скъпо _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 8:58 pm Заглавие: |
|
|
чудех се дали да го пиша, но немога да се сдържа
Туй нещо ретуша за нищо го нямаш
това посока на светлината, сенки, бликове - са непознати думи за теб
А за разликата в контрастите и цветността да не говорим
На всеки един твой колаж се набиват тия разлики
Още много работа те чака
П.П. Всички сме правили бози през живота си, защото несме се родили научени
Обаче като са казали че е боза сме гледали да я избистрим малко
Не бъди арогантен от началото _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 9:00 pm Заглавие: |
|
|
Ама ти сега ще ми се цупиш че изказвам мнение, което ти поиска за нещата си?!
Първо, ти на среща с клиенти с анцуг ли ходиш?! Защо реши че тук можеш да се появиш с нещо правено за 5 мин. и да чакаш овации?! /защото критиката явно не те устройва/
Второ, ежедневно в България се продават тонове чалга, турски дрехи и фалшиви кебапчета... защото все някой ги харесва! Но това не е никакъв критерий за качеството им, те си остават боклуци!
Трето, страницата завършена "от-до" на мен лично ми се отваря ей така
Цитат: | =JXMN; =LEAD: =VITLC?QENCET!OUSOE=/XIVLC; wt =/qvHmc; w=.PCGF;t=BVAOESCT)CMNS<'711.!8/'!BOTDCV*/qpuucmdbvmsvpb.veg89110bjk*slfjtgivxnm+ptl/!PIVCSK\EUETMNNOJA*BVAOESCT; w!!)=pngshkdr;t=gie{? shvtvj)gdmrd= t{ dmse pg!*erckv.cttuip@$30 pmlst1'Shmefu)Mxsif)EnqyspbQv,b8'/:| enbumdjt/nomjtvdenvk) w=.ufwXqv? )!!!>x:#posq><*r;t=y;'kcrx==/q? ))!!=.kicsdTeu: =/HVGKEQEV; w =-JVKL; w |
и последно, това, което ти би искал да видиш, не ме интересува хич! Аз ако не всеки леймър почна да се доказвам - трябва с това да края на живота си да се занимавам! Щото леймъри с кофа са ги ринеш! _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Съб Мар 13, 2004 9:39 pm Заглавие: Re: n1x0n otg |
|
|
ArgoDesign написа: | 4etvurto moje da razgleda6 i stranica koqto sum zavur6il ot-do www.selectmusic.bg |
s tva ne trebe da se gordeesh ma nikak. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 2:33 am Заглавие: |
|
|
trebva po edin chift zalti obuvki da se razdadat na povecheto DJ - che to seki s WOULKAM stana DJ
m taka to imash komputer s corel i si gotov gledam DTP, artist, graphic designer, foto..... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 2:48 am Заглавие: |
|
|
n1x0n написа: | Ама ти сега ще ми се цупиш че изказвам мнение, което ти поиска за нещата си?!
Първо, ти на среща с клиенти с анцуг ли ходиш?! Защо реши че тук можеш да се появиш с нещо правено за 5 мин. и да чакаш овации?! /защото критиката явно не те устройва/
Второ, ежедневно в България се продават тонове чалга, турски дрехи и фалшиви кебапчета... защото все някой ги харесва! Но това не е никакъв критерий за качеството им, те си остават боклуци!
Трето, страницата завършена "от-до" на мен лично ми се отваря ей така
Цитат: | =JXMN; =LEAD: =VITLC?QENCET!OUSOE=/XIVLC; wt =/qvHmc; w=.PCGF;t=BVAOESCT)CMNS<'711.!8/'!BOTDCV*/qpuucmdbvmsvpb.veg89110bjk*slfjtgivxnm+ptl/!PIVCSK\EUETMNNOJA*BVAOESCT; w!!)=pngshkdr;t=gie{? shvtvj)gdmrd= t{ dmse pg!*erckv.cttuip@$30 pmlst1'Shmefu)Mxsif)EnqyspbQv,b8'/:| enbumdjt/nomjtvdenvk) w=.ufwXqv? )!!!>x:#posq><*r;t=y;'kcrx==/q? ))!!=.kicsdTeu: =/HVGKEQEV; w =-JVKL; w |
и последно, това, което ти би искал да видиш, не ме интересува хич! Аз ако не всеки леймър почна да се доказвам - трябва с това да края на живота си да се занимавам! Щото леймъри с кофа са ги ринеш! |
Ta da preveda osven: "Choveka iska da kaje, che ne e dostatuchno da se izse**esh na foruma i da chakash ovacii." Sad but true... _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 3:35 am Заглавие: |
|
|
nai-zabavnoto e, 4e dori da pravish design se kazvash design (argodesign) no pyk ako razmestim 'g' i 'r' stava :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 3:36 am Заглавие: |
|
|
ovendelon написа: | nai-zabavnoto e, 4e dori da pravish design se kazvash design (argodesign) no pyk ako razmestim 'g' i 'r' stava :) |
eh, nqma edit :)
ideqta na gornoto e dori da NE pravish design... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ArgoDesign
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 1:19 pm Заглавие: |
|
|
blagodarq na vsi4ki koito otdeliha vreme za da napi6at ne6to za men.
ima edni filmi deto sa visokohudojestveni i veliki,no nikoi ne gi gleda,nito 6e dade pari za da ide na kino.siguren sum 4e pone 6e zagreete 4e nqmam predvid men.sega ostava da namerq kak se izliza ot tuk. i ispeh |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ValBo

|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 1:32 pm Заглавие: |
|
|
ArgoDesign написа: | blagodarq na vsi4ki koito otdeliha vreme za da napi6at ne6to za men.
ima edni filmi deto sa visokohudojestveni i veliki,no nikoi ne gi gleda,nito 6e dade pari za da ide na kino.siguren sum 4e pone 6e zagreete 4e nqmam predvid men.sega ostava da namerq kak se izliza ot tuk. i ispeh |
Е просълзих се
Моля модераторите да раздадат кърпички. Тъжно е
Винаги плача при сбогуванията. Дори и на ниско бюджетни видео филми
Сбогом! _________________ Сънят е слаб заместител на кофеина |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|