Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Baileys
|
Пуснато на: Пон Яну 13, 2003 6:32 pm Заглавие: vupros ot na4inae6ta |
|
|
Ot godini se zanimavam s risuvane, zavur6ih hud, gimnaziq, diplomiram komputurna grafika, rabotila sum malko v reklamno studio (mnogo otdavna) no nqmam nikakuv opit direktno s klienti.
Napravih diplomnata si rabota - totalgrafi4en dizain na firma - zapazen znak i 6rift, blanka, vizitka, diplqna, plakat, bilbord, pe4at, vuob6te vsi4ko nujno za edna firma.
Izbrah si realno su6testvuva6ta firma, koqto si ima takiva ne6ta, no neobmisleni, ne sa praveni ot profesionalisti. Haresaha moite ne6ta.
Vuprosut mi e: kolko struvat orientirovu4no tezi ne6ta?
stava suma za ideite za zapazen znak i 6rift, vuob6te ne zanm kakvi pari da im poiskam... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Яну 13, 2003 6:57 pm Заглавие: Re: vupros ot na4inae6ta |
|
|
Baileys написа: | .........................
totalgrafi4en dizain na firma - zapazen znak i 6rift, blanka, vizitka, diplqna, plakat, bilbord, pe4at, vuob6te vsi4ko
......................
Haresaha moite ne6ta.
Vuprosut mi e: kolko struvat orientirovu4no tezi ne6ta?
stava suma za ideite za zapazen znak i 6rift, vuob6te ne zanm kakvi pari da im poiskam... |
строго индивидуално според фирмата и колкото и да поискаш се ще е малко - демек - на SwissAir им излезна към 8 милиона EURO така че - таван няма - аз съм праил и без пари за приятели - така че и под няма... :)
мое да си сметнеш време по 15-20$ час... и да им кажеш сумата - ама.. не им казвай че така е смятано - щото шсе уплашат :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Q2k

|
Пуснато на: Чет Яну 16, 2003 8:55 pm Заглавие: Re: vupros ot na4inae6ta |
|
|
Baileys написа: | Vuprosut mi e: kolko struvat orientirovu4no tezi ne6ta?
mi li4no az sym vzemal 120 $ za logo, no za pe4at na drugi nesta..zavisi ot tyraj, hartii..ami vsi4ko..ti sama za sebesi mojesh da prezenish. Avatar4e e prav, kolkoto i da im vzemesh vse ste sa malko..
no ima i drugo..mnogo ot izka4astite firmi v Bg ..sa ot taka nare4enite novobogatashi, det i bukel si nqmat zasto im e zapazen znak, font..i t.n taka 4e i 200lv. mogat da gi uplashat i da si kajat "abe bratoo moem i bez tvoite kartinki" (primerno govorq) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Яну 16, 2003 9:23 pm Заглавие: |
|
|
Otna4alo rabotish za imeto si, posle to raboti za teb _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пет Яну 17, 2003 1:21 pm Заглавие: |
|
|
Ami dai da vidim de?:) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |