Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ula

|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2004 9:05 pm Заглавие: |
|
|
NOX написа: |
Terry Pratchet - Night Watch i The Last Hero
Magiosnikyt ot zemlemoriq - samo za da se doubedq, 4e taq jena fentyzi ne moje da pishe
|
ееех Тери Пратчетски стандарти :))
уважавам... но фентъзито не се изчерпва с неговия стил и идеи...
sebastianz55 написа: | не мога да се съглася - най-малкото какво е послането на Хари Потър?Да носим очила и да размахваме метла - да вярваме в безмислици?Гледал съм филма и ми стана тъжно.Поредната книга с цел печалба а не послание.За мене е чисто хабене не филмова лента и листи и нищо повече. |
подкрепям!!! макар да смятам, че след някоя и друга година (като поотрастнем) у нас ще има култ към подобен род маркетинг гимнастики... _________________ I've still got sand in my shoes... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Съб Мар 20, 2004 9:47 pm Заглавие: |
|
|
otnosno Harry Potter - vqrata v izmislici e mnogo vajna (ta tova ne sa izmislici vsy6tnost;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 12:50 am Заглавие: |
|
|
аз не гледам телевизия откак съм тука, има няма три години. Много рядко като съм на гости на един приятел пускаме History Channel, обаче бързо се ядосваме на неточностите и глупостите по него. Иначе си тегля филми през емуле според ревютата в imdb. Сега съм на вълна стара фантастика.
а книги, за последната година нищо друго освен специализирана военна история не съм пазарил... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 1:26 am Заглавие: |
|
|
Tom Clancy's "Im Zeichen des Drachen" ;
Tom Clancy's "Jagd auf Roter Oktober" ;
a v momenta cheta na Robert Silverberg "Lord Valentine's Castle" - kultova kniga! _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 1:37 am Заглавие: |
|
|
breh klancy... ne se zanimawai s toq lalajiq :) ima po-seriozni pisateli s tazi tematika :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 2:32 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Violator, mi triaashe da pomislish predi da rysnesh $7000 ;) |
Az specialno bez TV ne moga....kato malak sam gledal mnogo TV, i mnogo risuvani film4eta, i ne mi e povlijalo nikak zle! Daje obratnoto, ottam se zapalih po animaciata.I vypreki vsi4ko iz4etoh i mnogo knigi togava, igrah i mnogo video igri...i imam strahotni spomeni sys vsi4ko tova, ne bih go zamenil za nishto na sveta.Spored men si zavisi ne ot TV,computera ili video igrite...a kakva sreda i kakvo vyzpitanie shte polu4i edno dete ot roditelite si.Ta kakto kazah ne bih iskal da jiveja bez TV, imam 900 kanala...i postojanno namiram neshto interesno za gledane, no i ne stoja po cjal den v kyshti pred TV-to de :))) Interesno neshto oba4e, ve4e zagubih totalen interes kym knigite...prosto vinagi namiram po-interesen na4in da si prekaram svobodnoto vreme. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 3:36 am Заглавие: |
|
|
с последното съм всъщност много съгласен. Но при мен се наблюдава обратното - предпочитам все повече книгите. Но то е от специфичните ми интереси предполагам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 3:46 pm Заглавие: |
|
|
ConcreteDonkey написа: | breh klancy... ne se zanimawai s toq lalajiq :) ima po-seriozni pisateli s tazi tematika :) |
Kogato knigata struva samo 1 Euro, zashto ne :) Inache si imam printer i http://sf.ludost.net/ ;) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Освен че чета ПРЕЗ ЦЯЛТО ВРЕМЕ Шовинист и Петия слон, сега чакам да ми донесат Въоръжени мъже и Глинени крака ... и освен това:
Advanced JavaScript, Performance Ignition Tuning, Advanced Engine Smiulation, и по-скоро преглеждам отколкото чета Encyclopedia of American Cars.
За книги онлайн - адски е удобно ако не можеш да излезнеш от работа за да си ги купиш. Аз съм си купувал няколко, и съм (в голяма степен) доволен. И, естествено, тези които не можеш да си купиш в БГ, така или иначе купуваш онлайн (вж. горепосочените) _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 4:40 pm Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 - mersi ! bqh zagubila tozi adres;)
o6te nikoi ne e spomenal (mai) za Douglas Adams !?
Holasti4nata agencia be6e stra6na kniga! (za pytevoditelia... nqma nujda da kazvam;)
Siomgata na symnenieto sy6to be6e mnogo sveja kniga... jalko, 4e nqma o6te:( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 5:11 pm Заглавие: |
|
|
ahhh tozi link.... zlaten si Ky3Mu4!
:)) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
edko

|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 7:19 pm Заглавие: |
|
|
Я.... то и Агоп Мелконян го имало тук бе :) _________________ design4life |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 10:49 pm Заглавие: |
|
|
вий сериозно ли не го знаете адреса?? :)))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Мар 21, 2004 11:02 pm Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich написа: | вий сериозно ли не го знаете адреса?? :)))) |
seriozno... _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Пон Мар 22, 2004 12:34 am Заглавие: |
|
|
Mnogo gotin sait naistina, ima go i moja lubimec - Robert Shakley! :)) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Пон Мар 22, 2004 12:37 am Заглавие: |
|
|
Шекли отдавна е срутил всичките сламени колибки в галактиката тва ще кажа аз:D Безчет земни и неземни индианци са отанали без покрив над главата... _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 3:08 am Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | Шекли отдавна е срутил всичките сламени колибки в галактиката тва ще кажа аз:D Безчет земни и неземни индианци са отанали без покрив над главата... |
... i toi kato mene, a? :))))) Ljubimija mi sbornik razkazi ot Sheckley e "Citizen in Space" - prosto sum se nasi*al ot smjah dokato ja cheta, a kolko puti sum ja chel... :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 3:50 am Заглавие: |
|
|
Ky3Mu4 написа: | Джоуви написа: | Шекли отдавна е срутил всичките сламени колибки в галактиката тва ще кажа аз:D Безчет земни и неземни индианци са отанали без покрив над главата... |
... i toi kato mene, a? :))))) Ljubimija mi sbornik razkazi ot Sheckley e "Citizen in Space" - prosto sum se nasi*al ot smjah dokato ja cheta, a kolko puti sum ja chel... :) |
tui ima li go v bylgarski prevod? _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 4:25 am Заглавие: |
|
|
Na bulgarski e "Grajdanin na Kosmosa", az ja imam v Kjustendil, edno ot onezi debeli izdanija s tunki korici i gotino narisuvani oblojki, chiito avtor ako znaeshe che se polzvat bi osudil njakoi BG izdatel :) _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 7:13 am Заглавие: |
|
|
нова книжка - The Arms of Krupp, 1587-1968
имало интересни сведения за немската стомана '39-'45 та затва я взех |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|