Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Пон Мар 22, 2004 11:01 pm Заглавие: wallpaper |
|
|
ami tova e ... po4ti pyrvi opit s corel painter-a;)
o6te ne moga da svikna s vsi4kite mu vyzmojnosti, a i ocvetqvam s mi6ka (ina4e kartinkata e risuvana po staromodno mu - na list hartia:))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 6:40 am Заглавие: |
|
|
ех чи хубаво:) и кой гледа хубави анимации:) това по фимчето ли е? поне на това прилича. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 12:17 pm Заглавие: wow |
|
|
maikaa... prosto ISKAM da moga da ti podarya edin tablet... ne e istina prosto. super e :)
btw, painter-a e mnogo gotin, no samo s Intuos mozesh da mu usetish istinskite razliki s Photoshop-a. Specialno za ocvetyavane i risuvane e savsem razlichno...
uspehi :) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Джоуви God of Rain

Регистриран на: 07 Ное 2002 Мнения: 1847 Местожителство: I ride the winds that bring the rain
|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 12:36 pm Заглавие: |
|
|
Уики, добре си започнала. Обаче.
Никога, при никакви обстоятелства, недей да ползваш ефекти, които се разпознават като такива, които имат патерн и градиенти и пр. Имам чуството че всеки класически артист който се докопа до шопа, пейнтъра или няма значение какво започва да ползва безразборно клаудс, смъдж, моушън блър, бевел и т.н. и т.н.:) Аз съм ти огромен фен и затва го казвам избягвай тези неща и си рисувай и оцветявай както си можеш, хиляди пъти по готино е. А рисунката ти както винаги мощно и брутално къса палатките на парченца _________________ www.КостаАтанасов.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Мар 23, 2004 1:09 pm Заглавие: |
|
|
Джоуви: o4akvah nqkoi da mi se "skara" za gotovite efekti... po princip i az sym na tova mnenie i blura zad koraba me pritesnqva6e, no ot druga strana mi i haresva6e kak stoi... i v kraina smetka si ostana tam (sigurno i fona si li4i mnogo - vypreki, 4e se opitah da go napravq ne mnogo drazne6t...) nqma da pravq pove4e taka;)
Nixon: mersi za tableta:))), no taka sym se ospeckala s mi6kata, 4e 6te e grehota da ia zareja:))))
DR2: da ne bi da ima6 predvid edin film na Disney:))) (znam, 4e korab4etata sa si syvsem obiknovenni, no letqt - nadqvam se tova da e edinstvenata prilika s nego..) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
batMAN

|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2004 12:21 am Заглавие: |
|
|
Джоуви написа: | Уики, добре си започнала. Обаче.
Никога, при никакви обстоятелства, недей да ползваш ефекти, които се разпознават като такива, които имат патерн и градиенти и пр. Имам чуството че всеки класически артист който се докопа до шопа, пейнтъра или няма значение какво започва да ползва безразборно клаудс, смъдж, моушън блър, бевел и т.н. и т.н.:) Аз съм ти огромен фен и затва го казвам избягвай тези неща и си рисувай и оцветявай както си можеш, хиляди пъти по готино е. А рисунката ти както винаги мощно и брутално къса палатките на парченца |
... мда, Джоуви е както винаги мноо прав, рисувай си както си знаеш - с ръчичка ... и ордата фенове ще продължава да издава гърлени, нечленоразделни звуци на обожание:)))))))
бтв, кога ще си получа обещаната визитка;) _________________ ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Мар 24, 2004 11:24 am Заглавие: |
|
|
ami, batMAN;) kogato "uspeia" da otkradna malko vreme za neia i da ia otpe4atam - ti 6te razbere6 pyrvi;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Чет Апр 15, 2004 1:10 am Заглавие: |
|
|
Mooogo me kefi:) |
|
Върнете се в началото |