Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 10:10 pm Заглавие: Въпрос...спешно |
|
|
Става въпрос за Maya. Не знам как така се получи, но един прост файл с ~5000 полигона е голям 8mb-та. Направо не ми го побира главата, няма да ви казвам колко време го зарежда. Надявам се някой от вас да знае някакво решение, предполагам че е от нещо тъпо, но в момента нямам никаква идея. Модела ми трябва за конкурса а само част от крака е голяма 8mb-та, адски е глупаво. А друг с 20 000 заема само ~300KB. Преди съм имал проблеми с хисторито, когато го изтрия всичко се оправя, но сега няма никакъв ефект, даже да изтрия половината полигони файла пак е толкова голям. Моля се само някой да успее да отговори навреме. Мерси предварително.
P.S. Сега се сетих, да не би да е нещо от постоянното duplicate-ване или group-ване. Направо не знам, undo-то си ми е на 60, не би трябвало да е от него. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 10:13 pm Заглавие: |
|
|
Edit->Delete->History ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 10:16 pm Заглавие: Re |
|
|
Човече благодаря за бързия отговор, но съм го пробвал. Edit>> Delete All By Type>> History, не става. Подяволите точно мислех да довършвам тази нощ и другата, направо ще се пръсна. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Пон Мар 29, 2004 11:32 pm Заглавие: |
|
|
Probvai syshto Optimize Scene Size.Ako i tova ne pomogne kato kraen variant export-vai modela kato .obj i posle (v nova scena) go importvai na novo (ako .obj ne stane, probvai DXF). _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Вто Мар 30, 2004 1:39 pm Заглавие: RE |
|
|
Мдам, снощи към 12:30 се усетих да запиша файла във obj, само геометрията, получи се. С оптимизиране и премахване на всякакви там материали, канали и т.н. нищо не стана.
TheViolator-Да не би да е някакъв бъг? Явно ти се е случвало;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Вто Мар 30, 2004 7:43 pm Заглавие: |
|
|
Ne e byg....prosto si imal mnogo izlishni neshta vyv faila.Vnimavai sys "construction history", az obiknovenno ne ja polzvam nikoga, syshto kogato iskash da iztriesh neshto vyrzano kym njakoi "channel" ne pravi "break connection" ami "delete" no po princip tija neshta bi trjabvalo da se iztrijat pri optimizacija na faila. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|