Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Сря Фев 25, 2004 11:59 pm Заглавие: ...PPP... |
|
|
Съжалявам за глупавата тема, но нямам интернет в къщи и не мога да качвам картинки. Това ще стане чак когато имам нещо готово. Иначе имам две идеи. Едната е за Hi-Tech Robo-model на пинокио от едноименната книга, закачен не на конци а на тънки стоманени въженца и захвърлен на един рафт. Или пък радостен държи в ръцете си една жълтица и я гледа. Другата идея е за робот войник, отдалечавайки се максимално от видяните засега неща. При вас не знам как е, но аз прегледах бая страници за роботика в резултат на проучването което направих и направо ми е трудно да повярвам японците какви ра(О)боти правят.
P.S. Колкото и да се убеждавам винаги втората идея ме грабва. Просто винаги съм искал да направя нещо такова. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 3:02 pm Заглавие: re |
|
|
Ами това е част на ръката от лакътя надолу. Все още не е напълно завършена. Трябват някои механизми за задвижване на основата и естествено болтове. Искам да докарам вид на нещо, което би било възможно в близките 50 години. Също не искам да има някакви капаци, конструкцията е замислена открита с цел по-малко тегло. Може да го овържа на места с парцали. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 3:10 pm Заглавие: |
|
|
ne se otvarq linka...
a ti ot rakata si go podkaral.. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 3:15 pm Заглавие: |
|
|
ЗА ТРИЕНЕ
ХАХААХАХХАХАХАХА тва ме разби. ХАХАХА вдъхновява ме :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Сря Мар 03, 2004 3:19 pm Заглавие: |
|
|
?!?!?! pi4 sam li si govori6?!
J*&J 6e pro6tavate za 4ata... :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Нед Мар 14, 2004 2:39 am Заглавие: RE |
|
|
Не давa ясна представа за пропорцийте, но трябва да е нещо като скелет. Всъщност още няма кръст. Просто не искам да е скрит от някакви капаци, а да се виждат части.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Сря Мар 31, 2004 1:16 pm Заглавие: RE |
|
|
Update:
 |