Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 3:33 am Заглавие: уеб "дизайн" мъки пак |
|
|
отново мъча сайт и отново моля за съвети
просто работни варианти но нещо не ме правят щастлив:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 10:19 am Заглавие: |
|
|
вторият повече ми допада, защото са ясно определени отделните части, но не ми харесват линиите им;
- цветовете сякаш се сливат прекалено много и това кара юзера да се обърка кое от къде започва,
- и текстът, който е над кораба според мене мястото му е над "Сайтът за....", при това, че не се чете! какво пише Вимнел или Вимпел или въобще не е това?
- Навигацията ти не причила на такава, направя я с по-ясен за четене шрифт и реши как ще отбележиш, че това аджеба са линкове, може да ги оформиш като бутони или да слошиш булети с рул в крайн случай - само предложения, разбира се,
- Форматирането на текста надявам се, че ще го оправиш защото така не мяза на нищо а и шрифто не е много четлив и натоварва очите на читателя, какво си го правил на Verdana ми мяза ама нещо си я раздърпал май, остави си я както ще ти е на страницата, а там май няма да е болд.
това ми направи впечатление от пръв поглед - работи над хедъра и навигацията, защото така са много незабележими.
Успех! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
inNO

|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 10:35 am Заглавие: |
|
|
ми то май нема какво повече да се каже. определено тез вълнички отгорето много набърдже си ги минал с големото бръш. Поработи определено и над фона зад него така буквално се накланя на ляво и имам чувство че водата ще се излее. За шрифта и там немам кво повече да кажа освен че не ми се връзва правия и определно дръпнат текст с текста в стил парадайс лост... :) _________________ HANGAR 18. Area 51 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 12:01 pm Заглавие: |
|
|
спри да се мъчиш |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 12:57 pm Заглавие: |
|
|
Snaker написа: | спри да се мъчиш |
съгласен! не стават тея дизайни бе Империал! тоя кораб долу направо да го махнеш ще е най-добре. шрифта не си го подбрал добре! тоя имидж отдолу под навикгацията също не е добре. а за хедъра ползвай някоя читава снимка. логото:(! пробвай нещо от сорта както са по корабите разни надписи. т.е. се едно че е написано с боя по металния корпус на кораб. препоръчвам ти шрифта в съдържанието и менюто да е само Вердана. и бутоните на навигацията може да са някакви метални планки. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 3:19 pm Заглавие: |
|
|
impf. i predi ti kazah razgledai malko saitove s games na voenna tematika... potursi screenshoti ot menutata na takiva igri... tam ima mnogo dobri neshta... primerno vchera gledah credits na FAR CRY i moga da ti kaja che imashe strahotni splashove.. mhm... uspeh! _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2004 6:40 pm Заглавие: |
|
|
в момента нямам време да работя по тва, обаче по принцип не искам да го натоварвам много с графика. Почти всички игри имат разни вариации на тежки метални ръждясали шашми или някакви високотехнологични имитации. Шрифта разбира се ше е вердана, тва там просто не съм го гледал. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oho

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 11:50 am Заглавие: |
|
|
Прав си е човека - виж военните игри. Можеш да го натовариш със шрифтове стил Army и Stamp. Ще стане баш военно.
Ако го търсиш да е по-стилно не мисля, че това е правия път. За стилно тук аз не виждам да ти трябва друго освен хедъра горе, навигацията и текста. Пък и пробвай да го стесниш - не е нужно да е на цял екран - твърде малко е.
Корабчето долу кефи :> _________________ The only rules that matter are these:
What a man can do
and what a man can't do. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2004 1:01 am Заглавие: |
|
|
работя по нов вариант, да видим докъде ще го докарам |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2004 1:19 am Заглавие: |
|
|
а за нещо такова какво ще кажете? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2004 2:11 am Заглавие: |
|
|
смятам да работя по тоя вариант
понеже като се цъка на някое меню ще излизат други менюта и няма да има място горе |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
iDesign-er
|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2004 1:05 pm Заглавие: |
|
|
Ами ако има малко място между най-горната снимка от навигацията и хедъра? Нещо такова:
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2004 1:07 pm Заглавие: |
|
|
Imperial Friedrich не се обиждай ама това не мяза на сайт а на недовършена брошура :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2004 1:09 pm Заглавие: |
|
|
ehh, myyyynichko cwiat da beshe wkaral pone de... naprawo me udria depresia kato go widia toz site :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Пет Апр 09, 2004 5:12 pm Заглавие: |
|
|
за къде да се обиждам, нямам претенции за особени знания/способности в тая сфера :) правя ги като хоби и пробвам различни неща. кат не ви харесва, не ви харесва, но нямам време да го pocvaм отначало. Следващия сайт може и да стане.
за цвят да сложа... може да пробвам, нещо златно-оранжево примерно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2004 8:46 am Заглавие: |
|
|
Ами допада ми, а за бутоните с тъмния рол-овър ифект можеш да потърсиш ефекта, при който са зад бяла завеса и при мишка над тях изплуват - може да стане по приятно.
Христос Воскресе! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vALE
|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2004 11:25 am Заглавие: eto ed |
|
|
eto edin prochit na twoia site pod edin malko po-drug ygyl. Tuka e po skoro nahwyrlena ideiata kato useshtane na site-a. No e nujna oshte rabota po taz ideia.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

|
Пуснато на: Нед Апр 11, 2004 11:33 am Заглавие: |
|
|
супер е :)
само че аз лично го асоциирам като сайт за ветроходните кораби от 15-19в :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|