Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Whitehell

|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 9:24 pm Заглавие: vypros-motion |
|
|
sorry che vi zanimavam, no neznam tochno kva e prichinata, trqbva speshno da opravq bozata:
iskam da nakaram edna guma da se vyrti, tq e linknata kym obekt.
kogato q zavyrtam s auto key, tq si se vyrti, obache sled vreme pochva da si izkrivqva mnogo stranno(se edno centyra na tejestta).
Hodih tam po erarhii, chudesa, centrirah pivoti, obache neshto nemoga da namerq otkyde se opravq.
please HELP _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 10:38 pm Заглавие: |
|
|
predpolagam pivot-a i ne e to4no v centara... _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Пон Апр 05, 2004 11:22 pm Заглавие: |
|
|
ami, kak tochno da proverq? selectnah obekta(to vsyshnost e cqla grupa) otihoh v hierarchy, dadoh mu affect pivot only i center to object, probvah i s align to object. .... same shit _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2004 12:18 am Заглавие: |
|
|
moje bi trjabva da align-vash pivot-a na cjalata grupa s toja na gumata.... _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Вто Апр 06, 2004 1:19 am Заглавие: |
|
|
Ne gi grupirai, ami gi podredi hierarchichno obektite, taka che parent da ti e tozi, okolo chiito pivot stawa wurteneto. Drugite shte go sledwat nego. _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 2:44 am Заглавие: |
|
|
EXACTLY, e trbvashe mi den-den i polovina za da go razbera, no ima i drug nachin. Trqbva prosto da namerish pravilnata za tvoq sluchai porednost na axisite ... xyx, xyz, zyz etc... _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Whitehell

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 2:49 am Заглавие: |
|
|
no pyk edin drug sluchai ne mi e qsnen. kak da nakarsh za primer gumata da se tyrkalq i edno vremenno s tova i da zaviva! moje bi s link kym nekvo dummy ili podobno, no taka si e jivo dyvo, trqbva da ima i po normalen nachin. _________________ Full speed saves time!!! - XFR |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 11:15 am Заглавие: |
|
|
prawish si ierarhia ot linkowe i dymmita - taka wartish ednoto dummy - i gumata se varti, a kato wartish po-gornoto dummy - gumata zawiwa. samata guma ne ia animirash. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

|
Пуснато на: Сря Апр 07, 2004 6:53 pm Заглавие: |
|
|
..ili slagash "expression" na edna ot vyrtjashti se osi, koeto da e vyrzano sys korpusa na kolata ti t.e. : Guma.ry = Korpus.tz * 2
primerno, kadeto ry ti e vyrteneto po Y a tz ti e dvijenieto (na korpusa) po Z. i tova vsi4koto go umnojavash po 2 (primerno) . Po syshtija na4in mojesh da dobavish i "expression" na drugata os na gumata kojato e za zavivane...i nakraja gumata naistina ne ja animirash, tja se vyrti/ zaviva sama...a animirash neshtata kym koito e vyrzano "expression-na" ti. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|