Graphilla.com :: Преглед на тема - Клиентът иска да ми открадне дизайна.

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Клиентът иска да ми открадне дизайна.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
TheViolator

Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Сря Апр 21, 2004 9:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
Некъв град наречен Две Могили.

Две Могили e kvartal na Ruse, ne e nikakyv grad !!!
TheViolator

Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Сря Апр 21, 2004 9:23 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Eba si...tova beshe selo navremeto, ama sega moje da e stanalo i grad dae...
Shto se otnasja do dizaina, predpolagam shte ti e po-lesno s mahlenskite babaiti otkolkoto da si igraete na advokati.Neznam, na men pone taka mi se struva....
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Сря Апр 21, 2004 6:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ne mi se chete cqlata tema zashtoto e stanala dosta dylga ....
no po zakon do 1000lv. ne e zadulzjitelno da imash dogovor ... vodi se usten dogovor !!! ne ti trqbvat i svideteli.
Za dokazatelstvo (ako e nuzjno) se pokazvat proektskite failove i rabotni varianti i tem podobni kakvoto si bachkal

Kato se pritesnqvash za softuer.... pochni da rabotish na GIMP ima go za win i syvsem ne e losh.

Za da ti svyrshi rabotata advokata shte ti iska samo pari za taksata za vkarvaneto v syda, koqto e v razmer na 4% ot cenata na iska... sled tova kato spechelish deloto advokata si vzema procent ot izplatenata ti suma (procenta e razlichen no e v porqdyka 10-15%)

Deloto ti e specheleno .... stiga da ne si obeshtaval barter ili neshto ot tozi rod !

Uspeh
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Сря Апр 21, 2004 6:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

пича е на 14 години бе :)))) вие кво инфо му дадохте - не е истина :)))))))))))))
54ka

Местожителство: space

МнениеПуснато на: Сря Апр 21, 2004 6:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

maceman написа:
пича е на 14 години бе :)))) вие кво инфо му дадохте - не е истина :)))))))))))))

:)))) ami tochno ... znachi kym iska dobavqsh i.... emocionalno profesionalno travmatezirane vodeshto do stres v sledstvie na koeto do nevyzmozjnost za izpulnenieto na posedstvashti proekti v rezultat na prichinena emocionalna travma :P

(ba ... znaeh si che trqbvashe da zavyrsha pravo)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Апр 21, 2004 9:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Еее...точно тва ми трябваше :) мерси за инфото, ако му видя сайта online ще предприема мерки. А отделно ще преработя дизайна на GIMP-a така че да не ме барат с лиценза.
Върнете се в началото
io

МнениеПуснато на: Чет Апр 22, 2004 6:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mojesh i da go hostnesh na niakoi free server, posle prashtash link-a na saotvetnia bastun.... A ako shte se dokazvash - tova ne e goliam problem zashtoto v kraina smetka ako ti si pravil site, snaesh kak tochno si go napravil, a toi - ne. Ti vinagi mojesh da obiasnish ot kade ti e doshla ideiata i kak si ia razrabotil. Prei suda ima edna druga instancia, pred koiato triabva dase razberete i koiato rapolaga s eksperti, koito te izslushvat - KZK (komisia za zashtita na konkurenciata) to e pochti kato sud, no ne sas sadii, a s eksperti. Pri vsichki polojenia razpraviata e mnogo goliama. Varianta spored men e burzo da si prodadesh diazaina na niakoia firma, dori na simvolichna cena, a posle shte si vzemash parite ot poddrujka... Pri vsichki polojenia triabva da deistvash burzo - tova e igrata purvia pecheli!
No, ako samo designa e tvoi, a toi e pisal skriptove kat siteto, mai samo na armenskia pop mojesh da se oplachesh
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ironhacker

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Апр 23, 2004 11:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Я виж ти кой сайт вече е пуснат :D http://www.spellhost.net/
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети