Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Апр 27, 2004 4:23 pm Заглавие: Финално оповестяване... |
|
|
преди малко ми потвърдиха последното нещо, а и най-важното - че са получили парите за входа на фестивала, което означава, че ще мога отново да вра големия си нос навсякъде и след това надълго и нашироко да ви разказвам за това... мисля отново да пиша всеки ден във форума, но не знам дали ще имам възможност за това.
на финала, с мен ще замине само още един човек - Марин (Scroll_lock), всички други се отказаха по една или друга причина, но според мен, желанието им да дойдат не е било чак толкова голямо.
остават 4 дни до заминаването ми за Копенхаген, и просто нямам търпение...
всичко хубаво, очаквайте включване... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PavKa

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 8:07 am Заглавие: |
|
|
super :)) haide, haide :) chakame novini ot parva raka! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 11:31 am Заглавие: |
|
|
Mda, kato na mene primerno deto zhelanieto da otida mi se zamesti ot zhelanie ot strana na klientite da bachkam do otkat (shtoto nali se seshtash srokovete pak sa za vchera i to za 40 sec. tezhka postprodukcia s animacia) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 1:14 pm Заглавие: mdaa |
|
|
Alex написа: | Mda, kato na mene primerno deto zhelanieto da otida mi se zamesti ot zhelanie ot strana na klientite da bachkam do otkat (shtoto nali se seshtash srokovete pak sa za vchera i to za 40 sec. tezhka postprodukcia s animacia) |
da be, az znam che nyama nachin da se izbega ot takiva raboti i nema nachin... ama kato go napravish, da pokazvash, ei :)
inache novini shte ima, mnogo mnogo nadyavam se, prosto sam se natochil yako... ziv i zdrav da sam samo
Aiide _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Сря Апр 28, 2004 1:44 pm Заглавие: |
|
|
ferni li samo oshte edin chovek ostanal ??
tz tz tz
iazuk za cialata organizacia. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 8:56 am Заглавие: |
|
|
Shte ima li "Събиране на група за 3Д фестивал Siggraph 2004" ? _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 11:33 am Заглавие: |
|
|
v taz vrazka...
Nixon, s teb za tam shte se ugovariame li neshto? Metni mi edin gsm, ako se razminem neshto. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 3:41 pm Заглавие: hmmm |
|
|
ami to kato gledam tova neshto veche teche, taka che nema nikakav nachin da otidesh i da imash parite... prosto ako ti kaja kakav problem e da se nameryat samoletni bileti tri sedmici predi samoto patuvane, da ne govorim za vizi i sekvi drugi podobni shturotii...
inache mi se hodi na siggraph tazi godina, no shte vidya kak shte si go organiziram, malko e dalech i malko e po-skapo... hmmm... _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
themagician

|
Пуснато на: Чет Апр 29, 2004 9:40 pm Заглавие: |
|
|
nixon, ako niamash visa ot sega - napravo otivaj si pravi interview shtoto vreme ne ostana, posle i bileti i t.n. a te sega i trudno davat vizi ... izbshto - ako beshe lesno... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 5:49 pm Заглавие: mdaa |
|
|
themagician написа: | nixon, ako niamash visa ot sega - napravo otivaj si pravi interview shtoto vreme ne ostana, posle i bileti i t.n. a te sega i trudno davat vizi ... izbshto - ako beshe lesno... |
uf... saglasen sam. mani, shte se zadeistvam vednaga sled 3d fest-a... adi _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2004 5:56 pm Заглавие: opaa |
|
|
Kekata написа: | kak sha te4e ve - The ConceptArt.Org North American Workshop June 18-21 2004 |
ouu... sbarkal sam, prosto infoto im e mnogo zle dadeno, prosto ne znam... ami, kakto kazva the magician, veche e mnogo, mnogo kasno... ima samo mesec i polovina dotogava... hmm
inache za siggraph ima oshte 3 meseca, prosto tozi pat naistina shte se organiziram i vsichko shte si napravya za tova mnogo po-rano (i parichki de)
aaide uspehi :) _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|