Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Нед Май 02, 2004 8:00 pm Заглавие: LinuxChix final release |
|
|
Тук вече се постарах малко повече и отделих време, за да заприлича на нещо хубаво и функционално.
Явно е, че съм черпил опит от дизайна на Snaker за "Минута е много", за това и на вас оставям да кажете дали си е струвало.
Неслучайно в основната лента с навигация пише Members - помислете за алтернативата на женски сайт, точно под момичето да пише Членове.При това това е част от сойто, която не можа да се скрие, за това реших, че е удачен вариант - ако можете да предложите български еквивалент до 7 букви със същото значение на Членове много ще се радвам.
При експорта малко се наруши качеството и цветовата гама, за което ще ме извинявате, но файл от над 300KB ми стори големичък.
Сайта ще е блог базиран; обяснение какво е това можете да прочетете тук http://g.cult.bg/wp-define.php, като то самото е част от блог чрез който можете да добиете представа какво представлавя блога като цяло и защо в страничното меню на дизайна също има категории.
Надявам се, че сега иконките по-елегантно пасват на дизайна.
Ами ваш ред е.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mucho

|
Пуснато на: Пон Май 03, 2004 9:11 am Заглавие: |
|
|
taka sywsem nabyrzu samo :)
1. twa karence pod logoto tyj kak swyr6wa nasred ni6tutu ne6to ne mi se wryzwa
2. samiq header maj neoprawdano wisok mi se 4ini
3. tiq dwata mehura ne6tu stranni mi sedqt tam i ne6tu ne im shwa6tam ideqta, em pingwin4e em nekwa razkriwena kaka?! edno 4e dwete sa dosta raznostilni, wtoro 4e ne im fa6tam wryzkata, pa oswen tuj samata kaka nekwa bez kontrast epten me drazni
4. plain texta e ujasno formatiran nema paragrafi, nema normalno mejduredie, pa i twa dwustranno podrawnqwane e ujas (az samiq predi vreme totalno se ubedih w twa :) )
5. a i zaglawieto na texta se mi se struq, 4e bi trqqlo da si e html text se pak predpolagam, 4e te 6te se smenqt (gleam 4e nowina se wodi tuj ...) _________________ бяла роза ше закича
на капака на москвича
шоту съм ибахти пича |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ico
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2004 9:26 am Заглавие: |
|
|
kofti menu, kofti zeleno, kofti cheren fon. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gradinko
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2004 10:00 am Заглавие: може ли със 6 букви |
|
|
членки |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2004 12:14 pm Заглавие: |
|
|
тук имам много за писане обаче нямам време сега ... но мога да кажа със сигурност ... това не е дизайна ... изглежда грубоват ... прекомерни големини на шрифта за бутоните ... линукс чик - името предразполага за нещо много по интересно ... иконите ако не се лъжа са правени за windows - некак си ... де да знам :)
ако е проект ей така - го оставяй ... ако требе да стане нещо скопосано и тия които ще го поддържат са сериозни и т.н. ... ше го развиват ... все си мисла че е хубаво да се пипне ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Пон Май 03, 2004 12:42 pm Заглавие: |
|
|
Благодарско на всички за коментарите - това се оказа упорит проект, но искам да го завърша, защото....
след това поддържаката ще бъда сериозна и наистиня смятам, че ще се развие, не е проект за хей така - да разсея тези съмнения...
ще го поопипам тук там сериозно тази седмица, ако имате конкретни лредложения давайте...моля ви.
Иконкоте да ги е*а какта беше една друга тема - тези иконки са от KDE и съществуват много преди да се появят в Windows...но за потребителя това не е важно...да направя нови иконки специално за случая ли прелагате? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|