Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Нед Май 02, 2004 2:37 pm Заглавие: |
|
|
мм защо разбрахте поста на wicky като заяждане? _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Нед Май 02, 2004 3:02 pm Заглавие: |
|
|
Заяждане не виждам, но подигравка... _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Нед Май 02, 2004 3:34 pm Заглавие: |
|
|
@S)(S бачкай си човек да не ти пука. показваш завидно усърдие. аз лично те виждам след време да почнеш да правиш свестни неща! мога само да ти препоръчам да продължаваш в същия дух. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
man4o
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 12:20 am Заглавие: |
|
|
bam bam bam |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 12:51 am Заглавие: |
|
|
wicky написа: | аз разбрах! аз разбрах! Трябва някой да ми крещи в лицето, колко неграмотно съм направила нещо, за да се стегна и да се мотивирам и да го направя много по-добре... само, че аз не съм от този тип хора и само се подтискам и имам много болезнени спомени от подобно държание на един психясал даскъл който имах и заради който ми падна драстично успеха по рисуване точно преди да кандидатствам... колкото повече ми казват, че нещо е зле - тобкова по-зле го правя!
Хората са различни и реагират по различен начин (на псувни и крясаци...) |
тва е така защото не си била пропита дълбоко от дебрите на сексуалните наслади а просто си поддържала пъпчив и контрастен имидж ... спокойно и тва време отминава. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 12:53 am Заглавие: |
|
|
@Snakerееееееееееееее:))))) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ky3Mu4
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 2:45 am Заглавие: |
|
|
Spomnjam si v hudojestvenata paralelka v Kjustendil kakva beshe situacijata-bjahme edna grupichka ot hora, koito "po-seriozno" ot drugite se opitvahme da pravime neshto. Vinagi kogato njakoi ot nas napraveshe neshto, i to ne beshe na nivo-ne prosto ti go kazvaha v ochite, ami posle da te e sram da gi poglednesh ostanalite, taka se uchehme i pone sviknahme na brutalna kritika - shtoto chestno kazano tja pomaga mnogo poveche ot galeneto s perce. Vinagi sum predochital da mi udarjat shamara, otkolkoto da mi objasnjavat po dulug i zaobikolen put - "tova trjabva da go probvash taka" ili "vij pogledni tova tam, njama li da e po-dobre..." arghhhh _________________ "I'm a ink injected doodling machine. I am the rocker, I am the roller, I am the out-of-controller!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 9:56 am Заглавие: |
|
|
Много се радвам, че заради моите "подигравки" се получи обратен ефект и чета само защити за Soul)S(urvivor ;) (тук е момента да кажа, че изказването ми не беше във връзка с рисуването му, а с неговото...изказване;)
И... о - определено съм минавала през периоди в които са ми казвали в прав текст, че съм нарисувала дадено нещо просто... ужасно и все още си гоня недостатъците, защото съм имала много добри учители, които са ми ги набивали на очи всеки път, без заобикалки, но не и с обиди;) това имах предвид!
И хихи - Snaker - определено нямах толкова проблеми с пъпките, колкото с щрихите в този период... други неща ми се въртяха из главата тогава;) (имаш право все пак - май не съм мислила за това за което е трябвало:))))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 10:29 am Заглавие: |
|
|
пъпки, щрихи, периоди... голем арт, както викаше баба ми.
Аз м`оо ли да ви се намеса и да питам к`ва е различката м`у арт и не арт? идеята ли е по-важна или некакво перфектно изпълнение. Щото като разглеждам представянията (щото на този етап само т`ва права), често виждам мн`оо тъпи работи и вие им се радвате, а има и яки дето ги плюете.
Извинявам де ако засягам някой. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 11:09 am Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | Аз м`оо ли да ви се намеса и да питам к`ва е различката м`у арт и не арт? идеята ли е по-важна или некакво перфектно изпълнение. Щото като разглеждам представянията (щото на този етап само т`ва права), често виждам мн`оо тъпи работи и вие им се радвате, а има и яки дето ги плюете.
Извинявам де ако засягам някой. |
Не моо съ нъмесвъш с тоа "Шамара стайл" тука и да говориш глупости... Щот тя тъз темъ баш за таквиз кът теб спретната! Дето "различката" не им е ясна. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 11:20 am Заглавие: |
|
|
Е, чак пък Шамара!!! Извиня`ам се ама шопското в мен... си е шопското в мен.
И все пак... кое е по-важно да ти изтръпне главата от идеята или да се разтечеш по изпипаното. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 11:27 am Заглавие: |
|
|
фотографираи съ!
После няколко пъти прочети последния ми пост, наблягайки на частта:
Цитат: | Щот тя тъз темъ баш за таквиз кът теб спретната! Дето "различката" не им е ясна. |
_________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 11:27 am Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | И все пак... кое е по-важно да ти изтръпне главата от идеята или да се разтечеш по изпипаното. |
няма "по-важно" _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 11:36 am Заглавие: |
|
|
фотографирам съ много усърдно и бавно напредвам в полето на незнанието! :))
Ама що трябва да се заяждаме? Включих с3е само за да върна разговора на темата, иначе аз много добре знам к`во е АРТ и к`во е зализана мазня. Нали важното е да има мнения (МНЕНИЯ, не ЗАЯЖДАНЕ) :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 11:41 am Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | иначе аз много добре знам к`во е АРТ и к`во е зализана мазня. Нали важното е да има мнения (МНЕНИЯ, не ЗАЯЖДАНЕ) :( |
ама ние не знаем кво знаеш ти. а и след класификации тип "мноо тъпи" и "яки"...ще си позволя лек полъх на съмнение да засенчи иначе светлата ми представа за познанията ти:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 11:43 am Заглавие: |
|
|
Ето едно мнение за Арта - нещо относително (продължавам да съм на това мнение)...
Арта се получава само когато е искрен, а не в опити да се наподобява нещо вече харесвано - тогава става фалш! Всичко друго е въпрос на лично усещане! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PERO!

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 11:49 am Заглавие: |
|
|
Това за искреното е много точно, ама се отнася до създаването на нещо, а когато гледаш? Как оценяваш? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 11:55 am Заглавие: |
|
|
wicky написа: | Ето едно мнение за Арта - нещо относително (продължавам да съм на това мнение)...
Арта се получава само когато е искрен, а не в опити да се наподобява нещо вече харесвано - тогава става фалш! Всичко друго е въпрос на лично усещане! |
ааах...аз съм на артистичното мнение че Арта с голямо "А" лекичко не подлежи на дефиниция и търсенето на "рецепта" дори с ...хм абстрактни понятия като "искреност" си е чиста загуба на време:)) в което няма нищо лошо:)
и да вмъкна...приемането или не в специализираните форуми е субективно признание за някакви умения...което се мъчи да прилича на обективно такова:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 12:05 pm Заглавие: |
|
|
PERO! написа: | Това за искреното е много точно, ама се отнася до създаването на нещо, а когато гледаш? Как оценяваш? |
По същия начин;) Когато някой намери нещо по-лично (в дадено произведение на изкуството;)))...мда - това е трудно за обяснение! На мен лично нещо ми харесва, когато в него е добре пресъздадена някаква емоция или състояние - има различно усещане ! А това може да бъде пресъздадено по всевъзможни и невъзможни начини;) Дори в по-комерс творбите има едно лично звучене - и колкото по-силно е то - толкова по-добре! Човек трябва да е много верен на това, което прави и да не се потдава на влиание или по-скоро до не се опитва да направи "по-разбираемо" "творението си;)"... нещо с което аз още не мога да се похваля;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Вто Май 04, 2004 12:09 pm Заглавие: |
|
|
wicky написа: | PERO! написа: | Това за искреното е много точно, ама се отнася до създаването на нещо, а когато гледаш? Как оценяваш? |
потдава на влиание |
поДдава, влиЯние .....с най- добри чувства де.... адски ми се набиват таквиз работи в очите :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|