Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Soul)S(urvivor

|
Пуснато на: Чет Май 06, 2004 1:01 pm Заглавие: |
|
|
Juana написа: | trqbva da se navaksa, gledai samo 300 imam za cqla godina ;)))) |
kittin
Stranno? Mai stanaha poveche :))))))) _________________ 'Success is 90 percent perspiration and 10 percent inspiration.' |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Май 06, 2004 1:04 pm Заглавие: |
|
|
;)))))))
tia sa rezerva _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Май 06, 2004 1:05 pm Заглавие: |
|
|
[quote="Juana"] maceman написа: |
panagonov, spoko synia si ne gubia, samo dokato se vyrna ot rabota i hapna neshto i to stanalo 12 :))) |
Мила ми, Хуанита, всички в бранша сме така. Все пак рекордната ми продължителност на раборния ден е 29 часа. Но не трябва и без това крехкия сън на хората да се смущава от мисли като "Абе колко ли поста е направил panagonov днес? Дали си е подобрил рекорда? Ще напише ли обещаните нови 10 божи заповеди на дизайнера?"
Мъка ми е за населението! Да го щадим! Искам брояч! _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sebastianz55

Регистриран на: 17 Дек 2003 Мнения: 1447 Местожителство: yellow submarine a.k.a. office
|
Пуснато на: Чет Май 06, 2004 1:16 pm Заглавие: be cool |
|
|
Ние сме брояча, споко.Като направиш 200 ще ти кажем, насреща сме :))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Май 06, 2004 1:17 pm Заглавие: |
|
|
панагонов, мило момче, тва с броенето става с две цъкания , ни се безпокой за нас :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Май 06, 2004 1:20 pm Заглавие: Re: be cool |
|
|
sebastianz55 написа: | Ние сме брояча, споко.Като направиш 200 ще ти кажем, насреща сме :))) |
Съгласен съм. Затова си смени ника на "counter". _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
leviatator

|
Пуснато на: Чет Май 06, 2004 1:40 pm Заглавие: |
|
|
ама вие мръсници се опитвате май да го накарате да си направи рекорда в този пост, занимавате го ... подло подло, а той се връзва бавно бавно ... :)))) _________________ ... out here we are stoned ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
panagonov

|
Пуснато на: Чет Май 06, 2004 2:17 pm Заглавие: |
|
|
leviatator написа: | ама вие мръсници се опитвате май да го накарате да си направи рекорда в този пост, занимавате го ... подло подло, а той се връзва бавно бавно ... :)))) |
Връзват се глупаците. Аз се забавлявам :)) _________________ Много говориш бе, Панагонов! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|