Graphilla.com :: Преглед на тема - ? Какъw е концепта на форума, на този етап ? Globally

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

? Какъw е концепта на форума, на този етап ? Globally

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Hmm

МнениеПуснато на: Пет Май 07, 2004 8:51 pm    Заглавие: ? Какъw е концепта на форума, на този етап ? Globally Отговорете с цитат

Здрасти ви, голямо е тук и с чудех дали би могло, да попитам за общото "настоение" (в смисал и на посока, отправна точка) при вас ?
Що за форум е това, каква идея влагате в постването тук? ;>

А какво мога да очаквам като "ответна"реакция, ако поствам?

http://www.wwwcomcom.com <- Japan хора..!?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ovendelon

МнениеПуснато на: Пет Май 07, 2004 8:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ami kak da se izrazq

posoka - svetlo bydeshte

ideq - da nahranim gladnite po sveta s 5 ribi i 2 hlqba

i predpolagam tova otgovarq i na vyprosa ti "какво мога да очаквам като "ответна"реакция, ако поствам?"

4udq se kakvo o4akvash da polu4ish kato otvetna reakciq
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
n1x0n

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 07, 2004 10:46 pm    Заглавие: Re: ? Какъw е концепта на форума, на този етап ? Globally Отговорете с цитат

Hmm написа:
Здрасти ви, голямо е тук и с чудех дали би могло, да попитам за общото "настоение" (в смисал и на посока, отправна точка) при вас ?

Здрасти, наистина си е голямо тук, и наистина би могло посоката на отправната точка е и смисъл и натроение на общата насока, както при нас, така и в Улан Батор.
А ако постваш можеш да "очакваш" реакция, контракция и лека констипация...

Надявам се ме разбра също толкова добре колкото и аз тебе?!
panagonov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Май 07, 2004 11:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Говорим си за ивскувзтво с голямо И.
Понеже думата е абстрактна, повече киснем в "Общи приказки", а отвреме-наврене се оплакваме един от друг в "Книгата за жалби...."

P.S. Говоря за себе си, при това в множествено число, защото наваксвам постовете на поне още 90 човека, които досега не са се изказвали нито веднъж!
sebastianz55

Местожителство: yellow submarine a.k.a. office

МнениеПуснато на: Пет Май 07, 2004 11:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз и двамата не ви разбрах....
Но Овенделон правилно каза, че тука много хляб има, за рибата не знам :))).
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Съб Май 08, 2004 4:47 am    Заглавие: Re: ? Какъw е концепта на форума, на този етап ? Globally Отговорете с цитат

Hmm написа:

http://www.wwwcomcom.com <- Japan хора..!?

ми де да знам ти какво очакваш от графила:)? аз знам за себе си и някой други от форума. май за всеки е различно. ако постваш такива неща като от линка който е пуснат може спокойно да очакваш че ще бъдеш приет/а във специализирания форум за графики и илюстрации.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Hmm

МнениеПуснато на: Нед Май 09, 2004 4:41 pm    Заглавие: prosto ei taka Отговорете с цитат

mi o'k 6tom e taka taka e.az nqma da imam net za izvesno vreme i ne izdarjah da ne postna...
Върнете се в началото
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Нед Май 09, 2004 5:12 pm    Заглавие: Re: prosto ei taka Отговорете с цитат

Hmm написа:
mi o'k 6tom e taka taka e.az nqma da imam net za izvesno vreme i ne izdarjah da ne postna...

hmm, ti nali predi izvestno vreme tuka digashe patardii kak toia forum ne ti e na nivoto , na tebe i na "elfa"? back again? mnogo burzo be a?
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети