Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
rebellioN

Регистриран на: 13 Ное 2003 Мнения: 45 Местожителство: Tainata livada
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 2:39 pm Заглавие: адвайс за картинка от картинки :) |
|
|
Попаднаха ми тука едни снимки на бандата, щракани каде ли не за няколко години...И ми хрумна да направя плакат с всички на него - съставен от много малки изображения на местата, на които сме били и прочие. Знам, че имаше такъв софтуер, който прави картинка от картинки, но не знам как се казва. Ако някой знае - ще съм му благодарен ако ме открехне. Благодарско в адванс! _________________ look.listen.learn. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 2:53 pm Заглавие: Re: адвайс за картинка от картинки :) |
|
|
rebellioN написа: | Знам, че имаше такъв софтуер, който прави картинка от картинки, но не знам как се казва. Ако някой знае - ще съм му благодарен ако ме открехне. Благодарско в адванс! |
be photoshop sa kazwa... ot ver.2 do CS se kartinki ot kartinki prai.... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
rebellioN

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 3:03 pm Заглавие: |
|
|
Ти или не чаткаш или се чудиш къде да ти блесне иронията. По-вероятно второто. Лошо няма. _________________ look.listen.learn. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 3:16 pm Заглавие: |
|
|
hum, be az ili ne 4atkam, ili si mislia, 4e poster ne stava ei taka ... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 3:18 pm Заглавие: |
|
|
rebellioN написа: | Ти или не чаткаш или се чудиш къде да ти блесне иронията. По-вероятно второто. Лошо няма. |
naprotiw - iskreno sa opitwam da pomogna - inak tez softwari det praat ot kartinki kartinki sme im brali gailetata - to.. nekoi ora i s PS postigat sashtia genialen rezultat - ama twa si e talant se pak... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
mim

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 3:24 pm Заглавие: |
|
|
по-добре измисли нещо друго, тия картинки от картинки омръзнаха преди 10 години още |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
rebellioN

|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 3:55 pm Заглавие: |
|
|
Мерси много R1dler, за линка.
За оригиналността. Хич не се и опитвам да бъда. Идеята е да съберем всичкият материал в един постер - правим си го за нас - за спомен - и да виси над главите ни докато си сърбаме мастиката. Не казвам, че ще го правя на две на три - не. Не държа да е оригинално като концепция. Спомените си имат атмосфера....
Аватарче - така си е. Талант требе....и време. Ако си женен - значи разбираш...;)....Идва един момент - "или аз или компа"...се чува зад гърба ти....Така че ако тази програмка ми върши работа - значи е точно за целта...:) _________________ look.listen.learn. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|