Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
AURA

|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 4:59 pm Заглавие: MercedesBenz 600SEL |
|
|
Eto oshte neshtichko ot men. Edin MercedesBenz 600SEL, koito veche zapochvam da go zavyrshvam. Zasega e bez materiali i po-specialna scena, no tova e zashtoto oshte ne sam modeliral interiora. V skoro vreme i tova shte stane :)). Vse pak iskam da znam kakvo mislite za neshtoto do tuk. Modeliral sam go Rhino kakto vinagi, sled tova export v 3ds max i rendvane s V-Ray.
Edin izgled otzad koito sam go rendval za chudovishtnite 4 chasa, kato se ima v predvid, che ne sam izpolzval nikakvi Raytrace materiali.
Syotvetno izgled i otpred
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AURA

|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 5:10 pm Заглавие: |
|
|
Predpolagam, che shte zabelejite lipsata na nqkoi povyrhnini po modela. Tova e taka zashtoto vse oshte imam nqkoi neqsnoti otnosno tova kak plygina NPower (s koito importiram v 3ds) reshava, che nqkoi povyrhnini shte gi importira a druga nqma. Predpolagam, che shte popitate zashto ne importiram v Mesh povyrhnini?, kato ideq zvuchi hubavo obache PC-to mi vse oshte e maklo slabichko za takiva eksperimenti. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 8:03 pm Заглавие: |
|
|
vapreki che silata mi ne e v avtomobilite smiatam che si se spravil mnogo dobre, bravo. Chisto s dobar siluet i detayli... Evala. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 9:22 pm Заглавие: |
|
|
aaa mnogo gotino..
a moje li edin qire da vidim...
davaj sega s materialite i scenata..
btw - be na men li mi e leko blur-nata kartinkata ili neshto sym mnoo zamaqn..?:)
Hajde uspeh _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 9:23 pm Заглавие: |
|
|
a 4udo se tovori samo purvata kartinka i to na 70% gore dolu
no ot tova koeot vijdam moga samo da kaja
PERFEKCIONIST
Evala basi i modela |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Amateus
|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 9:44 pm Заглавие: |
|
|
Aaaa trepach, i az izkam wire :) _________________ z|
x^y |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 10:02 pm Заглавие: |
|
|
mnogo to4no do kolkoto moga da precenq.. super. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 10:29 pm Заглавие: |
|
|
даа страшно точно :)! само не знам не трябва ли да има повече подробноси по предната броня? Сигурно бъркам де... просто не съм се заглеждал толкова по брони досега :) _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 11:05 pm Заглавие: |
|
|
И гумите евентуално да ги навестят грайфери, но AURA си написа защо някой неща липсват в момента. Иначе супер модел, дай wire pls? _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 11:20 pm Заглавие: |
|
|
а аз искам да видя нещо!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AURA

|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 8:05 pm Заглавие: |
|
|
eto i iskanite wireframe-ove. Te sa na rabotniq variant na povyrhninite ot Rhino.
Blagodarq vi za polojitelnite otzivi.
Znachi za lipsata na graiferi po gumite... tova e taka zashtoto sam reshil pone za sega graifera da byde tekstura, pak po-natatyk shte vidim kakvo shte stane.
Za prednata bronq naistina izglejda malko postna, no az po-princip modelirah pyrvata versiq na modela, koqto izleze na pazara prez 1991 godina i beshe mnogo izchistena (stava vapros nai-veche za prednata, zadnata bronq i stranichnite elementi v dolnata chast na vratite). Sled tova prez 1994 godina beshe resheno leko da se promeni vynshnostta na modela, tyi kato spored povecheto hora avtomobila izglejdashe prekaleno tejyk i monumentalen. Promenite zasegnaha nai-veche izbroenite po-gore detaili i bqha s cel vizualno da olekotqt tozi ogromen avtomobil.
Tova e zasega ot men.
Derzaite :)))
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AURA

|
Пуснато на: Сря Май 12, 2004 8:09 pm Заглавие: |
|
|
a.... i oshte neshto.
Moje li nqkoi da mi kaje na koi drug site moga da si kacha snimkite, taka che da mogat da se vijdat ot chujbina? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 10:08 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Moje li nqkoi da mi kaje na koi drug site moga da si kacha snimkite, taka che da mogat da se vijdat ot chujbina? |
Ka4i gi na Microsoft.com :)))) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Чет Май 13, 2004 12:58 pm Заглавие: opaa |
|
|
opaaa... mnogo dobro modelche se e poluchilo, interesuva me dali imash nyakakvi mezdinni WIP modeli ili kartinki, za da napravim edno Tutorial-che? Hmmm???
uspehi _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AURA

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2004 1:38 am Заглавие: |
|
|
Значи досега се борих със създаването на един сайт, на който да мога да кача снимките. Мястото за сайта е предоставено от HotBox.ru, така че надявам се да може да виждате руски сайтове. Така или иначе линка е следният:
http://volodka.mail15.com/MercedesBenz.html
За идеята да се направи tutorial по моя Мерцедес смятам, че никак не е лоша, тъй като до колкото съм запознат не са много хората в България, които владеят Rhinoceros (ако сам в заблуда... извинявайте), а пък и учебни материали на български за тази програма не съществуват. Лично аз предлагам да се върна назад в създаването на модела и да Ви преведа стъпка по стъпка през технологията по-която е напревен. За съжаление това няма да се случи в най-близко време тъй като ми предстои сесия и куп други задължения.
Ще се радвам да чуя Вашето мнение по въпроса и евентуално някакви предложения |
|
Върнете се в началото |
|
 |
AURA

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2004 2:01 am Заглавие: |
|
|
Тъй като за първи път ми се случва да качвам информация на нещо като моя си лична страница, допускам, че ще има известни нередности.
От време на време има възможност някоя от снимките да не бъде показана. Не се отчайвайте. Преповторното отваряне на линка би трябвало да оправя нещата (поне при мен беше така). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Пет Май 14, 2004 4:51 am Заглавие: |
|
|
tova v rhinoceros li si go pravil ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2004 6:30 am Заглавие: |
|
|
абе не им разбирам ни на колите ни на мерцедес-а ама тъй като гледам тва си е невероятно прицизно моделиране!!!!! много ми харесва!!! дали ще го има скоро намапен моделът? да изплака очите де:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2004 12:05 pm Заглавие: |
|
|
heh braos! mnogo qko e stanalo! i az se byzikah po edno vreme v rhino -mnogo dobra programata, a i ne e trudna za usvoqvane sqkash, no exporta kym max-a ne mojah da opravq kakto trqbva i go zarqzah, shtoto pyk rendera mu neshto ne mi haresa... naistina shte sym happy da vidq tutorial za rhino, osobeno pyk za toq model ;))) puskai, ne se kolebai! Ima koi da gleda ;) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|