Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Яну 29, 2003 12:10 pm Заглавие: |
|
|
chudia se dali da obsujdam tfa dali sum pokazal nedostatuci ili sum izkaral na preden plan priemushtestva...mislia che niama smisul. She poiasnia che nito sum ichil nito sum se zanimaval seriozno s fotografia tova sa pionerskite mi opiti da snimam. Kolkoto do kamerata Olympus Camedia 2100 ultra zoom. osvetlenieto e dnevno bez dopulnitelni lampi nito puk soft box-ve 100t niaam takiva. _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Яну 29, 2003 12:20 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | chudia se dali da obsujdam tfa dali sum pokazal nedostatuci ili sum izkaral na preden plan priemushtestva...mislia che niama smisul. She poiasnia che nito sum ichil nito sum se zanimaval seriozno s fotografia tova sa pionerskite mi opiti da snimam. Kolkoto do kamerata Olympus Camedia 2100 ultra zoom. osvetlenieto e dnevno bez dopulnitelni lampi nito puk soft box-ve 100t niaam takiva. |
haide ne se zasiagai sega.
LH prosto izkaza mnenie i ne viarvam izobshto da e imal namerenie da te obijda. da ne spomenawam che pri polojenie che towa sa ti pyrwi opiti mnenia kato towa na LH ti pomagat.
:)) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Яну 29, 2003 12:56 pm Заглавие: |
|
|
da se obijdam? sheguvash li se? :)))
ne sum ot tezi koito ne mogat da priemat kritika. stiga da e pro!
vse pak moga da ocenia rezultata za100to samo az znam kak e postignat!
a kolkoto dali ne100 moje da mi pomogne tova mogat da budat samo konkretni suveti a ne obshti prikazki aaaaight! i ne se zasiagaite de! :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|