Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
plakatista
|
Пуснато на: Пет Май 07, 2004 8:55 pm Заглавие: WIP promo za muzikalna televizia |
|
|
Zadachata e slednata ...praime promota za edna muzikalna televizia - "The BOX" za razlichnite predavania....nastoiashtia WIP e za URBANVIBES predavane za R&B and HI-HOP... ideiata e prostichka urban sreda kato nakraia za iznenadka neshto kato maluk street race:)))....nai veroiatno cvetovete she se smeniat zashtoto im e mnogo studen backgrounda...taka che sigurno she trea da go stoplim:))) Kajete kvo shto .... mersi...aaa nema muzika oshte":)))
7 MB e!! preduprejdavam ama se pak trea da se skia neshto...dano da imate turpenie:)))
http://student-kmt.hku.nl/~maxim/the%20BOX/movies/ _________________ www.plakatista.com
http://www.vimeo.com/plakatista
http://www.behance.net/plakatista |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Пет Май 07, 2004 9:02 pm Заглавие: |
|
|
shiban plakatist! evalata!
i poneje ne moga da pisha v drugiq forum za plakata shte go napisha tuk:
shiban plakatist! evalata!
...
za urbanvibes (i opredeleno ne e kritika):
btw vse si predstavqm, 4e tiq tipove - hop-trop (ne ami) hip-hop i rap sa po mra4novati i syrditi... toest ne e li prekaleno pozitivno kato cvetove i izly4vane? Nali sa vse "nie v getoto".. golemi pishtovi ala bala... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
Пуснато на: Пет Май 07, 2004 9:21 pm Заглавие: |
|
|
hm da taka e po princip...za atmosferata za hop trop...obache te (muzikalnata tv) tia e dosta komersialna...i ne iskaha nishto deto da e mnogo art....i target grupata im e 13-18 godini...i osven tva shibanoto im logo nakraia URBANVIBES opredelia zvetna shema...ne dadoh logichen otgovor na vuprosa ti de:))ama da verno che e slunchevo deeba:)))ama se pak te ne sa samo gangsteri i loshi batkovzi hip hop pinizite iam predvid skii klipovete ...mersi se pak de ne se biah zamislial v taia posoka:))) _________________ www.plakatista.com
http://www.vimeo.com/plakatista
http://www.behance.net/plakatista |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LunatiK

|
Пуснато на: Пет Май 07, 2004 9:36 pm Заглавие: |
|
|
За цветната схема не знам, но логото хич не е добро. Иначе е станало супер! Бравос. _________________ id Software presents... DOOM3 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Съб Май 08, 2004 12:34 am Заглавие: |
|
|
aaa mnogo gotino!!!:D (logoto nakraq verno ne e u red...)
Ama mnogo priqtno se poqvqva street-cheto i vsichki ostanali raboti:))
hajde uspeh sys zavyrshvaneto _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Пон Май 10, 2004 10:04 pm Заглавие: |
|
|
Mda, logoto e kofti....i kolite sa malko "dyrveni" osobenno animaciata.
Ina4e kato cjalo ne e losho nikak daje :) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Nixon

|
Пуснато на: Вто Май 11, 2004 1:00 am Заглавие: izpolzvai reference |
|
|
plakatista написа: | da be i na mene malko durveni mi sediat ....she gleam neshto da gi opraa....burzo trugvat li ili prosto sediat neestestveno li mai otdole im trea edna furlena siank ali za da stupiat malko neznam she test :)))) |
ne znam dokolko ti se igrae da stane dobro, no za men v momenta nyama istinsko useshtane za koli - masa i sila. Uskoryavat - da, no nishto ne pokazva otkade vsashtnost idva tova uskorenie. Ne znam dali si gledal nyakakvi referenc-i s koli koito spirat i tragvat, no ako ne si, pusni si tam Fast and Furios i Torque i nekvi drugi takiva i shte vidish kakvo imam pred vid.
inache shte stane rabotata, dosta bachkane se vijda vlojeno i tuk-tame hubava animacia,
uspeh! _________________ Критиката е хубаво нещо, за хубави неща... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2004 8:56 pm Заглавие: |
|
|
be mnogo me kefi...
a kolkoto do kolote...be moje bi oshte malko trqbva da se zaigraesh po tqh. Nixon imashe predvid tam kato trygvat kolite primerno da im se digne malko prednicata(shtoto natejava zadnicata), kato spirat moje da pokajesh kak amortisiorite poemat natiska na prednicata...vsqkakvi takiva raboti, koito shte dopridadyt gyvkavost na dvijenieto(brej samo kak zvuchi:P). Inache moje bi tazi 1-vata kola(chervenata) e malko stranna s tozi gradient(moje i samo na men da mi e takava). ama vtorata deto se poqvqva e super. I moje bi oshte neshto: kato trygvat moje bi malko povechko prepilvat gumi(ama syvsem malko) i nqkak si sedi neestestveno(ama de da znam moe az neshto da ne vijdam...)
inache i scatercheto e super i prehoda tam mnogo me radva...
super e...a koga shte go ima gotovo sys zvuk, shte mi e adski interesno da go vidq....:DDD
hajde uspeh! _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пет Май 14, 2004 9:01 pm Заглавие: |
|
|
Coldblooded написа: | I moje bi oshte neshto: kato trygvat moje bi malko povechko prepilvat gumi(ama syvsem malko) i nqkak si sedi neestestveno(ama de da znam moe az neshto da ne vijdam...) |
be taka sa si dobre...de da znam..moje bi mi izgleda dylgo pileneto, ama kat slojish primerno nqkoe poklashtane(tam rabotata s amortisiorite) sha e ok...be ti si znaesh naj-dobre:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
plakatista
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Май 16, 2004 11:05 pm Заглавие: |
|
|
dam taka kolata e dosta po-dobre:)))
sega teglq onezi test-chetata sys zvuka ta shte gi vidq po-kysno:))) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
voltaja

|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 9:48 am Заглавие: |
|
|
Maxo , pusni mi poslednoto pak po poshtata 4e nali znaesh kak e. _________________ When I am on the road , no one can stop me! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Пон Май 17, 2004 1:29 pm Заглавие: |
|
|
aaa tezi reclame sa ubiec, mnogo gotini...i zvuka me radva super....:)
vij za street-a na mesta zvuka kato che li ne e dobre...ama to i az mnogo ne sym po sound-a....no na mesta kato che li edno takova nasecheno..v smisyl prekaleno razlichno ot fona...tam pri ednoto preminavane...
be hajde uspeh sys zavyrshvaneto:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|