Graphilla.com :: Преглед на тема - moare na monitor

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

moare na monitor

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки"
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pipi

Местожителство: на работа - предимно

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 2:32 pm    Заглавие: moare na monitor Отговорете с цитат

izviniavam se predvaritelno che puskam temata v dev rubriki, no se nujdaia ot savet i se nadiavam taka da ia vidiat poveche hora, ta problema e slednia: kupiha mi slujeben monitor philips brilliance 107P5 niakoi znae li dali e vazmojno da se napravi nesto po vaprosa s koshmarnoto moare.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 2:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dobre de, pomislih pone 5 min... ne sam kapacitet goliam... ama kak adjeba monitora moje da ima moare ????
Hackum

Местожителство: Бургас

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 2:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

от копчето 'moire'?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 2:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Първо на шефа ще отговоря;-)
много лесно може да има моаре - разминаване на лъчите вследствие на неправилна фокусирофка на решетката -същото както при растерната решетка на печат

Във всеки свестен монитор има коригиране на моарето в опциите
ако обаче то не помага се носи на продавача и се взема друг.
borkin

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 2:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

LoveHate написа:
dobre de, pomislih pone 5 min... ne sam kapacitet goliam... ama kak adjeba monitora moje da ima moare ????

to ne e kato pechatarskoto
pogledai malko i shte go vidish kak tancuva

ako ne go vizdash zhachi Diamond Pro:to e mnogo dobro:)
ico

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 2:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nameri si niakoia programa ot sorta na Nokia test tam imash gotovi screenove na koito se vijda moire i problemi s convergenciata i probvai da go opravish ot opciite na monitora. Ako ne stava po-dobre vurnete monitora.

Borkin toia patern mnogo edar da se vidi hubavo :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pipi

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 3:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

moje bi az ne sam naiasno s terminologiata i zadavam nepravilno vaprosa. pusnah si nokia testa i kakvoto mojah napravih. fokusirovkata e mnogo dobra pone na 1152 na 864 osobenno za cenata na monitora, moje bi tova, koeto me drazni e edrotata na zarnoto? ne znam prosto celia ekran e kato rairan.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ico

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 3:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pipi написа:
moje bi az ne sam naiasno s terminologiata i zadavam nepravilno vaprosa. pusnah si nokia testa i kakvoto mojah napravih. fokusirovkata e mnogo dobra pone na 1152 na 864 osobenno za cenata na monitora, moje bi tova, koeto me drazni e edrotata na zarnoto? ne znam prosto celia ekran e kato rairan.

philips brilliance 107P - Dot Pitch 0.25 Mm nema nachin da ti izglejda reshetkata edra :) da ne te pritesniava che monitora izglejda na verikalni ivici ???btw ti kakuv ti e predishnia monitor ??:)
Върнете се в началото
pipi

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 3:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vsastnost tochno tova e problema, naistina izglejda na vertikalni linii. predishnia beshe ibm P76, beshe na baia godinki milia i si beshe napravo razmazan
Върнете се в началото
ico

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 4:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

pipi написа:
vsastnost tochno tova e problema, naistina izglejda na vertikalni linii. predishnia beshe ibm P76, beshe na baia godinki milia i si beshe napravo razmazan

IBM P76
Display Type : FD Trinitron
Dot pitch : 0.24mm
Moje puk na Philipsa naistina da ti izglejda edra reshetkata.
Върнете се в началото
pipi

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 4:31 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

na-po visoka rezolucia niakak ne me drazni tolkova, no pak opresnitelnata chestota e mnogo niska, a i ne mi varshi rabota poradi drugi prichini. btw, blagodaria za otgovorite na vsichki mai ste triabva da se primiria s novia si monitor
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 6:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а каква е видео картата?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
pipi

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 6:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ge Force 2MX/MX 400
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 8:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

абе питам понеже явно има значение! значи мойто мицубиши по-принцип не държеше на 1600х1200 на 100 но с тая радеонка е просто никакъв проблем да кача на 100. мисълта ми е дали нямаш възможност да сложиш друга карта че да се види с нея как ще е... не казвам че е от картата ма знае ли човек...
pipi

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 8:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Az moga da ti otgovoria che za men rezoluciata 1152/864 e optimalna zashtoto pravia samo web stranici, koito zadaljitelno triabva da izglejdat dobre na 800 i na 1024 taka che ako gledam na po-visoka rezolucia vsichko mi izglejda mnogo drebno i ne moga da si predstavia kak ste go vijda klienta. A na tazi rezolucia 100 opresnitelna chestota kartata gi poema bez problem. Osven tova si mislia che vertikalnite linii ne sa ot opresnitelnata chestota, moje i da barkam razbira se.
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Сря Май 19, 2004 8:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

а тези линии статични ли са или са плаващи? питам понеже на стария ми монитор се появиха такива плаващи като от вълни по вода ама чак като почна да се разваля. а за картата ако имаш възможност да пробваш не е зле да опиташ. няма да те заболи:)
ico

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 9:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

be edva li e video kartata... ili kabela na monitora mnogo malko veroiatno mi se struva.
Върнете се в началото
pipi

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 12:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Liniite ne sa plavashti a statichni, osnovno se zabeliazvat v liavo i v diasno, po-sredata na monitora pochti niama takiva linii, kogato se pusne nokia testa za moare se vijda mnogo iasno, kak v kraishtata na monitora liniite siakash tancuvat i e edno goliamo mazalo. Ako nameria po-dobra videokarta ste probvam obezatelno.
Върнете се в началото
pipi

МнениеПуснато на: Чет Май 20, 2004 1:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ta, otnovo blagodaria na vsichki za pomosta, nakraia zvannah v serviza, kazaha da go donesa i po vsika veroiatnost steli napravo da go smeniat, ne mi varvi s monitori i tova si e.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> ГРПХЛЛА за "всеки" Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети