Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Lady Vader

|
Пуснато на: Нед Май 23, 2004 1:32 am Заглавие: Kaka v lila |
|
|
Grozna e, veche ne moga da q gledam. *brrrr* Mnogo e klishe.. _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Нед Май 23, 2004 2:49 am Заглавие: |
|
|
ne - ne govori taka.. moje da se spasi.. moe da stane dosta priqtno.. o4ite sa trepa4... ako opravish ustnite - s toq podsilen obem sa mnogo nacupenki ;) i nerealni ... pomisli, svetlinata ti idva otgore, a gornata ustna q osvetqvash kolkoto dolnata... potopi q i shte svetne .. _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Нед Май 23, 2004 2:21 pm Заглавие: |
|
|
носът не е изяснен още ..и устните, както казаха хората..вратът е странно набръчкан..косата (иначе готско третирана) е като залепена за слепоочието в осветената част. знам, не е етюд, но има претенция за конструкция и светлосенъчно изграждане, тъй като гледам.
далечната част е объркана, и брадичката нещо се бие с перспективата, но мен по-ме дразни подписа и празното пространство..аз пак за някъв надпис си мисля.
харесва ми като цяло. старинно ено такоз... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Май 25, 2004 3:21 pm Заглавие: |
|
|
с корекциите съм съгласна, но иначе ми харесва - във всичките ти рисунки има едно особено настроение... може би е малко едновремешно:)
Много ми харесва как си направила косата на мадамата - да отива някъде на горе - супер е! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Lady Vader

|
Пуснато на: Вто Май 25, 2004 7:55 pm Заглавие: |
|
|
Mersi za priqtnite i pouchitelni komentari, shte gi imam v predvid, no mislq che tazi kaka shte e ot onezi risunki koito zahvurlqsh nqkude iz harddiska si. Posle moje da q namerish sled 2-3 godini i da q poopravish, pospretnesh i da q postnesh, no zasega mislq da q zarovq. Prosto ne moga da q gledam poveche ot 5 minuti..
Inache, Wicky, imam edna mnogo po-priqtna madama s takava kosa, koqto ot polovin godina chaka da q zavursha, zatova poglejdai sledvashtite mi 'kaki' ;) :) _________________ Chaos, panic and disorder - my work here is done. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|