Graphilla.com :: Преглед на тема - ¤ color correction

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

¤ color correction
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Joro*

МнениеПуснато на: Пон Май 10, 2004 10:35 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dvrender, poluchawash prava ... dano nachina po kojto si zapochnal temata da e samo edno nedorazumenie
dvrender®

МнениеПуснато на: Вто Май 11, 2004 10:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

thanks!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
evil_kornholio

Местожителство: earth-Sofia

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 6:53 pm    Заглавие: NE SE EBAVAITE S HORATA POROVE Отговорете с цитат

STO SA GAVRITE S NESTOTO JAVNO DV NEZNAM KVO SI TAM BESHE NIKA SI ZNAE RABOTATA A VSEKI CHUK KOITO E RABOTIL ZA TV ZNAE ZASTO E SHIBANO DA SE RABOTI NA LENTA KOGATO KRAINIJAT REZULTAT E ZA TV A OTNOSNO KOLKO KURA IMA V EDNA SEKUNDA PURVO SE ZAMISLETE KVO LI OZNACHAVA FRAMES PER SECOND A POSLE POPROCHETE ZA VIDEO STANDARTITE I STO E TO I KAK RABOTI< NE CHE SUM RAZBIRACHEV MA UTEPVATE ZELANIETO NA CHOVEKA DA SE ZANIMAVA S FORUMA VI A TVA E TUPO I NEPRIJATNO AI CHAU
Върнете се в началото
Alex

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 8:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

lele kav gneven caps lock imash :)
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 8:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Alex написа:
lele kav gneven caps lock imash :)

може Сашо ма като знам колко се е надървил днес го разбирам напълно:)
наистина има нещо вярно в думите на брат Корхолио!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Alex

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 9:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

be mislia che ne trebe forumite kato takiva da se zimat tolko naseriozno i poleto za iziava da ne e tam na prikazki a v istinskata rabota.

Tva che nekoi e izpushil e normalno, i na mene mi se sluchva se po-chesto :))

Nazdrave
dvrender®

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 10:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

poneje foruma e BG normalno e da ima poveche filosofi otkolkoto hora koito razbirat i na praktika materiata, a ne samo da drynkat gluposti nadylgo i shiroko.Hubawoto e natozi forum che pishat i hora ot cql sfqt a ne e kato typiq cgtalk!!!
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 10:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dvrender® написа:
...a ne e kato typiq cgtalk!!!

:) Морготеее:) прочете ли това:) ехаа. мед ми капна!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Май 23, 2004 10:09 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dvrender® написа:
...a ne e kato typiq cgtalk!!!

:) Морготеее:) прочете ли това:) ехаа. мед ми капна!
Джоуви
God of Rain

Местожителство: I ride the winds that bring the rain

МнениеПуснато на: Пон Май 24, 2004 1:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Джоуви написа:
Да четем внимателно и по няколко пъти когато някое сложно и заплетено изречение ни обърка, и ако не срещнем смисъл да го прочетем пак търпеливо. Да не псуем хората и да не ги обиждаме...

Явно че не мога да си последвам собствените съвети, така че някой да ми обясни какво иска да каже Дв?

Корнхолио, жълт картон пич, такъв език няма да се толерира в форума. Ако искаш да обменяш опит, идеи, флуиди или каквото искаш да обменяш с хората които пишат тук - дръж се културно.
islivkov

МнениеПуснато на: Пон Май 24, 2004 3:35 am    Заглавие: Brwh da se nevidi... Отговорете с цитат

Dobre be kolegi, az li neshto ne razbiram ili vii se vpregnahte prekaleno mnogo: mi ostavete go cheloveka-render da si govori kakvoto iska i kat ne shte da postva rabota i si postva temite na greshnoto miasto - mi izritaite go ot foruma!!! Vii i prava mu dadohte, i se zasegnahte vse edno che DVRendera e Spielberg i doide ta ni otvori ochite sas istinite ot bukvara! TV pravel, CC pravel, ANIMACIA pravel za 24 chasa.. TOVA ANIMACIA LI E VI PITAM!!! I brata Cornholio chak se vkliuchi sas toia negovia ezik ta nakraia vmesto DVRendera Jouvi shte izrita Cornholio! Az na kade po-vajni temi ne videh 5 stranici sporove da se vihriat. Gubim si vremeto sas shturotii, vkl. i tez kat men det ne se obajdat mnogo mnogo ma chetat sravnitelno redovno... Prosto izchetoh celia spor do tuka i ne vijdam shto seriozni hora koito znam sas sigurnost che si imate dostatachno rabota sednahte da sporite sas nego i po 50 pati da mu kazvate che trebva da postne neshto ta da pridobie prava da govori vav foruma! Komu e nujno? Kakvo nauchihte ot nego? Kakvo doprinese toi za rabotata vav BG? Bassi.... Ako e seriozen choveka - shte razbere ot 2ria pat :) Sorry, tapo mi stana che se zanimavame sas prostotii. Za tova vreme da behte sednali po edin tutor. da drasnete kak se pravi CC - sas sigurnost po-shtehme da sme nauchili VSICHKI po neshto novo! Ne che sas CC se zanimavam priako, ma ako beh izchel tutors sas sashtia razmer - shteh da znam povechko otkolkoto sega znam za taz tanka deinost :)
Върнете се в началото
islivkov

МнениеПуснато на: Пон Май 24, 2004 3:41 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Btw kat si govorim za animacia: koga shte napravim edin forum kat za animatori? Po vazmojnost - CHARACTER? 3Dto ne svarshva sas modeliraneto. To e MNOGO vajno, ma mejdu nego i CCto ima oshte rabota da se varshi :)))) Prosto pitam, ne nastoiavam.
Върнете се в началото
dvrender®

МнениеПуснато на: Пон Май 24, 2004 5:03 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nqma da kaja nishto poveche pym tozi post za da ne pomisli nqkoi che sym grub i iskam da obijq nqkoi i sluchaino da mu kaja da si ... Da ne zwyni poveche stom ne go natiskat.
Върнете се в началото
Alex

МнениеПуснато на: Пон Май 24, 2004 11:10 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ivaka, prav si man, zagubeno vreme.

Za characters sam s dve razce ZA, ma to mai nikoi nikoi ne e sprial v 3d foruma de, prosto da se modelira kola primerno e dalech po lesno.

.... i drugoto.....mi zatvorete ia taa tema pichove
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Страница 5 от 5

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети