Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Juana

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 2:14 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | az sam nai-skromnia i nai-pritesnitelnia chovek na sveta. za pozirane ne stavam, stoto imam celulit, papki, koremche i voobshte sam darta. a ot kakvo vse pak e porodeno tova stranno jelanie? az pluia horata iskat da im poziram? zapochvam da se pritesniavam za fizicheskata si cialost i sahrannost. |
Ами не си Барби, затова да ми позираш, току-виж си харесала консепта... Блата из София - бол. Сега пък това желание било странно. Сега кво - да не правя барбита, ама и ... целулити (съжалявам по-умерена дума не намерих) не може.
Преставам, да не го приемат хората като чисто заяждане. Опитвам да се уча, все пак нито съм супер-арт персона с целулит, нито уча в НАТФИЗ или някое подобно заведение. Простете грешките на простата душица, не ме замеряйте с камъни. _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
n1x0n

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 2:17 pm Заглавие: |
|
|
Пипи, при Ван Гог не бъркай рисуването за кеф, със неумението му да продава картините си. Те са били рисувани за да се продават в 99% от случаите. По онова време положението "за кеф" е било срещано изключително рядко, най-вече при богаташки синчета със съмнителен талант.
А да съдиш за Моцарт по "Амадеус" - "не очаквах подобно изказване" от теб :-) - прочети исторически книги, защото Милош Форман отиде много встрани от реалността с този филм. Надявам се поне с разтълкуването на комерсиалния подтекст зад "придворен музикант" няма да имаш проблеми. Цялото семейство на Моцарт 2 поколения се е издържало с писане на музика ексклузивно за австро-унгарски благороднически династии. Така че си е било pure commerce! Не се заразявай с кинаджийския вирус - всичко да е лъскаво и очарователно. Всъщност нещата са били доста семпли и брутално комерсиални!
Колкото до рисунката - не ми харесва, но докато човека не е казал каква е причината за да я създаде точно такава - не мога да коментирам има ли идея в нея или не. Може просто да е визуализирал свой сън примерно, точно такъв, сладникав, разноцветен, нереалистичен... това също е идея. _________________ Veritas † Aequitas |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 2:17 pm Заглавие: |
|
|
E-e-e-e are stiga de, namerete malko miarkata. Vse pak da ne zabraviame che tva e temata za predstaviane na niakoi si Vest _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 2:20 pm Заглавие: |
|
|
Bio написа: | E-e-e-e are stiga de, namerete malko miarkata. Vse pak da ne zabraviame che tva e temata za predstaviane na niakoi si Vest |
и аз така.... :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 2:23 pm Заглавие: |
|
|
аз имам само едина малка въпросителена тука... че нещо невързвам,
задължително ли е да има ясно изграден консепт по който да се гради дадена работа продиктувана изцяло от учебни или фор фън цели? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Аватарче
|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 2:41 pm Заглавие: |
|
|
implant написа: | аз имам само едина малка въпросителена тука... че нещо невързвам,
задължително ли е да има ясно изграден консепт по който да се гради дадена работа продиктувана изцяло от учебни или фор фън цели? |
е ае сиа и ти с риторичните въпроси :)) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 2:51 pm Заглавие: |
|
|
нали? _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 4:05 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | pipi wrote:
vsichki kazvat kamaka, kraka, rakata. a tova sa detaili s opravianeto na koito risunkata niama da stane nisto poveche |
samo 6te kaja slednoto.....
TREES make the FOREST, right....!
so like the DETAILs make the MASTERPIECE....
A tova za concepciite..... poviarvaj mi kakto horata sa razli4ni i Slava na Gospoda za tova 4e sa.... concepcii s lopata da gi rine6..... _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 11:09 pm Заглавие: |
|
|
mdaaa... to koto stanalo stanalo :)) golqma diskusiq ot edna risunka ..
na4i risunkata q praih az :) ... ne e juana.. neina e samo madamata)Barbito)..
Pipi: 4eti po-vnimatelno predi da trovish nqkogo de.. ta.. kato cqlo prosto iskah da pokaja az kakvo si predtavih kato cvetove i environment kato vidqh taq madama.. nishto pove4e.. nikyf koncept nikvi predvaritelni proekti.. prosto ikah vodata da stoi ubeditelno i zadyljitelno da ima napadali lista po vodata.. drugoto go slojih za pylnej .. kolkoto da ima = dori trevata e 4isto photoshopska.. i tq nqma pretencii za art.. shtoto kakto ve4e kazah tva beshe prosto nshto koeto si predstavih i pokazah za da pomogna na juana da si dovyrshi risunkata..
kolkoto do madamata, grima, i pliokvaneto nqkyde na mainata i v toq i vid - tva ne e lipsa na koncepciq, a lipsa na LOGIKA... abe mnogo opravdatelno ze da zvu4i ;)) moa samo da kaja - seki moe si risuva kvoto si iska.. ako tiimash predlojenie kyde moe da sloji juana madamata si s vse grima - davai... nadqvam se 4e sha e konceptualno i narisuvano taka 4e da stane qsno zashto e tam i da e opravdan grima i i t.n... moje da e naprimer pred toaletkata, koeto e mnogo originalno..hm ..kak ne se setih i az.. ma to Barbito si e Barbi.. ko da go praish.. vse na banalni mesta sa vre ;))) heh ina4e interesna tema za koncepcii.. ama tova e strogo individulno za men, ne moje da se komentira publi4no, shtoto ne moje da obhvane edna risunka a po-to4no posoka na razvitie na nqkogo ... be taka de.. haide da pravim .. hm ..po -grafi4ni komentari.. sha sa razberem po-lesno mislq :) _________________ www.velichkovelikov.com
www.pured.co.uk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пет Май 28, 2004 11:44 pm Заглавие: |
|
|
offtopic:Pipi i Vest in action.. или как да преливаме от пусто в празно... :) грапхилла вече никога няма да бъде същата :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 12:09 am Заглавие: |
|
|
Ботефф, то тука всичко е оффтопик бре, ако не беше, щеше да седи още към темата в представяне :) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 12:15 am Заглавие: |
|
|
ба знам ли... да не мислиш че съм чел всичкото това отгоре.. :)) по диагонал минах да видя за какво иде реч.. ама ми излезе концептуал-арт хемороид в десното полукалбо баш под гънката дето отговаря за ходенето до кенеф.. и са май ше се на..... ооооо.. край... ма...та .. си ...е..аа.. оооо.. АААРТ.. оо КОНЦЕПЦИЯЯЯЯЯЯЯЯЯ... :)))) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 12:16 am Заглавие: |
|
|
Ne sym 4el wsi4ki postowe ama widqh madamata predi da q sloji6 w blatoto i sled towa. I w dwata slu4iq mi hareza po razli4en na4in. A ako 6te gi biete s kamyni 6te sym im jiw 6tit . Horata go mogat i go prawqt.
Abe nekoi 6te mi pomogne li po waprosa s drakonite. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kekata

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 12:46 am Заглавие: |
|
|
Probwah s tarseneto. A za drakona 6te trqbwa da po4akate. Pyrwo imam edno hodene do edin magazin. Kazwa se Salvador Dali. Ha sega setete se za kakwo e. I posle do scanner. Shte trqbwa da pochakate malko .
:(
Pyk i nqmam sigurna ryka. Amam imam uporitost i wolq. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pro_01

|
Пуснато на: Съб Май 29, 2004 1:10 am Заглавие: |
|
|
гледах, гледах, чесах се по врата и няма как - тряа да питам - за кво точно говорите, деа? офтопик, абджекшън, концептуализъм, дрън дрън и други сложни термини... ако има един чалъм да излезе "модерни времена 2", вместо да завива бурми, чарли чаплин ше тормози хората със съвременен нет сленг... и заклевам се, ще бъде яко досадно копеле... една концептуална идея само, нали... ръйш ли, синко... аре си лягаме вече, че лошо стаа... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|