Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
s2p
|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 6:20 pm Заглавие: Моля за вашето мнение. |
|
|
Занимавам с предпечат и като така, нямам какво да представя тук. Обикновенно се "забавлявам" с умотворенията на някой дизайнер...
Аз самия дизай не правя или онова, което правя е далеч от понятието графичен дизайн....поне по моите критерии.
Ако имате въпроси - отговарям с удоволствие.
Нещата които представям, са по-скоро за "сектор"- Илюстрация, където също ми е интересно. Моля за вашето мнение.
 _________________ Най-постоянното нещо на света е промяната. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 1:34 am Заглавие: |
|
|
яко стилизирани може още.има излишни парчета ама като цяло не ме дразнят.искам нещо авторско щоттва снимки ми се струват .
ма яки са тоа баскетболист и в последното също има нещо ценно.
май ше стане раотата я дай нещо в цвят.
аз като некой ол'скул графилец се изказах ама карай;)
ти си:..... _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
s2p
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 3:35 am Заглавие: ми...аз съм...май... |
|
|
Хе хе. Око - убиец. Вярно е - снимки са.
Авторско викаш?
Айде - Радост за децата :-))))
Картичка за приятелите
Два проекта за детски тениски...
Не приемам забележки, относно композицията на тениските. Благодаря на Бога че поне картинките минаха.
"Дизайна" който първоначално ми донесоха за предпечат, беше правен с левия крак, докато "дизайнерката" вероятно е лакирала десния. Не са върха на сладоледа, но за тез пари - толкоз. _________________ Най-постоянното нещо на света е промяната. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 3:43 am Заглавие: |
|
|
сичко шси кажеш тииии...
аре ся нещо и за без пари и си в играта;)))
шефче ли съм..сички спят;) _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 9:31 am Заглавие: |
|
|
ha mi to che sa snimki si lichi otdaleche be chovek...ama niama losho za uprajnenie.....tva dietitu s chuka se zamisli che rucete sa mu malki i neshto mnogo realistichni si se opital da gi napraish,a drugoto ne e.....nai dobre shteshe da bude ..abe ia gi naprai super golemi...ma ne po golemi ot krakata ama dosta da sa:) (pisha za tva shot mi se vijda nai avtorsko) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 10:40 am Заглавие: |
|
|
kartichkata e mnogo iaka i tia jivotinki :)
wel.com _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 12:35 pm Заглавие: |
|
|
с каква цел са обработвани снимките, приличат на правени за клип-арт?каквато и да е била целта много приятни стилизации. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
s2p
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 1:47 pm Заглавие: |
|
|
Благодаря, да. За клипарт са. Малко ме е срам да го кажа, но тези са по-успешните.
Така или иначе, борбата продължава. Трябва да направя още доста. _________________ Най-постоянното нещо на света е промяната. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
s2p
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 1:51 pm Заглавие: |
|
|
Извинявай, cmotan, какво искаш да кажеш с Цитат: | аре ся нещо и за без пари и си в играта;)))
|
Още нещо ли да постна?
Ми май ще трябва да поразровя и да сканирам....
Или да изтипосам още нещо, специално за представянето? _________________ Най-постоянното нещо на света е промяната. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
s2p
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 2:05 pm Заглавие: Използвам случая... |
|
|
... за да кажа, че от миналата година форума "Илюстрация" е далеч напред откъм участници.
Преди единствено maceman правеше впечатление. Сега - моите комплименти към всички участници. Разглеждах снощи постнати там неща и понеже нося шапка - я свалих почтително. :-)))))
Аз съм средностатистически занаятчия, рисувач и се радвам че ще има какво да видя и да "чуя".
Благодаря на всички за окуражаващите мнения.
Все пак Implant малко ме разочарова. Очаквах нещо от сорта:
"Q fa6tai gegata i si podkarwaj kozite i prasetata na selo"...
...шегичка.
Братко Голям Червей, прав си за ръцете, ще си го оправя това, мерсим много. _________________ Най-постоянното нещо на света е промяната. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RG®
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 2:49 pm Заглавие: :-) |
|
|
Хубави неща!
Успех!
:-)
_______
Едно нещичко, да ме извинява Мейсманът:
Момичета, момчета - когато има буквички в нещата, които правите - внимавайте с правописа!
Моля!
:-) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 4:31 pm Заглавие: |
|
|
пръчът директно влиза в десятката на най-тачените животни ever... с този лукав поглед, аааааааа!
в един момент ще си го поискам векторен за т-шърт, и не приемам отказ! _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 5:52 pm Заглавие: |
|
|
;)
исках да кажа, че не мен лично ще ми е интересно да видя нещо, което не е било правено по поръчка на клиент; някаква твоя творба един вид, не просто картинка, защото са ми малко несериозни тея неща (не съм май аз от тези, дето дават ключовете, въпреки, че според мен си си вътре)...
офф: соре за даскалския тон, лек. добре, можеш - виждам, че има някаква техника, контур - куул. но, човек, нищо лично, не ме грабват. ако зависеше от мен, за да те пусна да коментираш и да постваш в графика и илюстрация, щях да искам други неща - не просто "ми...хубавичко"...
искам силно представяне, нищо повече.
надявам се да не си ме разбрал погрешно. успех! _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 7:05 pm Заглавие: |
|
|
фак. не знам как е станало...чак сега виждам, че (прости, мейс) между "въпреки" и "че" съм сложил някаква безумна запетая! уж го знаех тва ...
ако някой ме търси - аз съм ееей-там, на дъската - оня с вдигнатите ръце и тебешира.
....
'ем се постарах с пунктуацията... _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
s2p
|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 9:09 pm Заглавие: |
|
|
М-не, cmotan, напротив - разбирам те много добре.
Дано не прозвучи несериозно, но първо пуснах нещата за представяне и чак после отидох да погледна, какво аджеба, става там - в 2D сектора.
Преди година и нещо, когато влизах по-честичко, малко се разочаровах, защото виждах едни прехласвания, по разни картинки, по-дървени от моите, та за това си рекох: "Що пък да не пробвам".
Обаче сега, като видях какво е станало - срам ме хвана. Ама "презентацията" вече течеше...
Иначе едва ли ще ме виждаш често да коментирам. А, да поствам за коментар подобни неща, на фона на всичко останало ще бъде проява на лош вкус, така че ще внимавам, друго ако не, то поне да не се "изхождам неподготвен".
==============================================
пп.
Всичко цветно е вектор. Който го иска за лично ползване - моля. _________________ Най-постоянното нещо на света е промяната. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Angua

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 11:40 pm Заглавие: |
|
|
Въпреки че са по снимка, нещата са станали много добре, това си е голяма играчка и си заслужава похвалата :) като че ли с типажите можеш да се поразкършиш малко - да поекспериментираш с това онова.Специално в очите са ми малко старомодни, но може и да е въпрос на вкус, незнам. Контурът също може да стане по-жив и разнообразен по дебелина. Козелът определено е пич от класа :) Можеш да пробваш да го ситуираш в някакъв удачен бекграунд, подозирам че добре ще му се отрази :) _________________ Обейд бай а пъг! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2004 12:23 am Заглавие: |
|
|
пич нещата ме кефат особенно 1-вите и да са снимки и да не са,
яки са ... и то много! |
|