Graphilla.com :: Преглед на тема - разкази у картинки...

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

разкази у картинки...
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Аватарче

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 7:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

wicky написа:
ей! ама новата Дъга каква е ... още не мога да й се нарадвам!!!

внимавай - ше ида да я зема и ако си ма излъгала - мисли му :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 7:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

сега за да бъдем точни и на мен не ми допада посоката в която върви новата дъга. и аз съм фен на старите броеве. само че като ти гледам фолиото Ти нямаш право да плюеш там! сега разбра ли ме или не съм достатъчно ясен! когато покажеш ниво по-високо от някой от хората дето рисуват за новата дъга може и да се съобразя с мнението ти. но засега не виждам никакъв резон в твойте плювни дето ръсиш. а това че е общ форум не значи че сме длъжни да ти четем простотиите!
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Morty

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пет Юни 04, 2004 9:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Едно е повече от ясно - гоори се за нея - има я значи /поне сред нас де/
wicky

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 1:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Аватарче написа:
wicky написа:
ей! ама новата Дъга каква е ... още не мога да й се нарадвам!!!

внимавай - ше ида да я зема и ако си ма излъгала - мисли му :)

ок! ще си помисля (ако се наложи;)(пък мисля, че няма да се наложи:))))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 2:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А на тоз Bozko що са му късометрани парчетата :/ ?
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
pro_01

Местожителство: random

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 4:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

DR2 написа:
сега за да бъдем точни и на мен не ми допада посоката в която върви новата дъга. и аз съм фен на старите броеве. само че като ти гледам фолиото Ти нямаш право да плюеш там! сега разбра ли ме или не съм достатъчно ясен! когато покажеш ниво по-високо от някой от хората дето рисуват за новата дъга може и да се съобразя с мнението ти. но засега не виждам никакъв резон в твойте плювни дето ръсиш. а това че е общ форум не значи че сме длъжни да ти четем простотиите!

е хайде, хайде, да не се насираме чааак толкова от високо, разбираш ли... както вече казах, аз да рисувам не мога сега-засега, но това не ми пречи да имам мнение по въпроса. не ми пречи да направя разлика между хубаво и грозно; между добра и куца идея; между повърхностно и задълбочено. що живеете в свят, в който за да не му харесва на някой нещо, задължително трябва да покаже по-добро?! никой не е длъжен да се доказва пред никого, бе, бате. всичко опира до лично мнение, ало! и по точно тая причина аз не те вземам насериозно. щото емоциите ми по това, което чета и пиша тук трае точно докато не натисна оня х горе в дясно на браузъра. после ми дреме на хурката и за форума и за мненията.

разбрахме вече, че фолито ми не ти допада, но мен това какво ме вълнува? не съм гледал твоите неща, но съм сигурен, че ще има такива, които мога да етикетирам с 'отврат'. и то не заради спорта или щото ми се дърлиш тук. имаш си визия - бачкаш си с нея. като можеш да я продаваш - чудесно. същото е и при мен. така, че като човек, който не плаща за труда ми, считам че претенции към фолиото ми можеш да имаш само под формата на мимолетно отбелязване на маса. мога да те уверя, че така както не го харесваш, това портфолио ме котира доволно добре, въпреки че дизайна от известно време не е основното ми занимание.

освен това, пич, най-важното - аз не съм длъжен да се доказвам пред никого. още по-малко пък ме жегват високопарни изказвания като твоето. ако имаш някакви забележки, питания, коментари или изобщо искаш нещо да споделиш по каквато и да е тема - ще ти дам телефона ми, звънни ми да ми ги кажеш. но аз зор да се карам с теб нямам. не те познавам, не съм се интересувал кой си, къв си, така че не смятам да почвам комуникация предубедено. съветвам те и ти да не го правиш. но ти разбира се можеш да игнорираш този съвет.

и пак ти казвам - ако на някой не му изнасят 'глупостите' ми и тоя някой по случайност е модератор, може да ги коригира. дотогава очаквам да уважаваш правото ми на мнение, дори и да е в разрез с твоите виждания.

много ми се иска да запазя културния тон, затова нека минем без оливания по темата от тук нататък. не съм дошъл да се карам с теб, снакера, лх или когото и да било. ако ти имаш професионален проблем като участник в дъгата - говори от тая позиция, не от позицията на някой на който просто не му се четат определени неща в определен момент.

респект.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 4:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ami wizh Pro,

Problemut e, che powecheto krititsi se oplakwat ot losho otnoshenie/nerazbirane/lishawane ot prawoto da se izkazhesh dokato mezhduwremenno strastno plyuyat po rabotata na drug.

Kato rezultat, w zawisimost ot wlozhenata strast, horata reagirat razlichno, naprimer pochwat da pitat na bazata na kakwo idwa plyueneto, ili puk -- bideiki zasegnati -- zayawyawat, che kritikut prikazwa fafli, shtoto si nyama ideya za kakwo stawa duma, ili puk prosto ne sa suglasni s nego. Mnogo e prosto -- towa e tyahno prawo tochno tolkowa, kolkoto e prawo na kritika da plyue.

Pri polozhenie, che skachash w yamata s laina, nerazumno e posle da wikash: "Kak mozhe da byagate ot mene na bazata na towa, che mirisha?"

Ne me razbirai i ti pogreshno, prosto se opitwam da kritikuwam bez da plyuya :))))

Drone

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 4:50 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хахахах :))) дроне това за лайната е много точно казано :)
pro_01

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 9:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Drone написа:
Ami wizh Pro,

Problemut e, che powecheto krititsi se oplakwat ot losho otnoshenie/nerazbirane/lishawane ot prawoto da se izkazhesh dokato mezhduwremenno strastno plyuyat po rabotata na drug.

Kato rezultat, w zawisimost ot wlozhenata strast, horata reagirat razlichno, naprimer pochwat da pitat na bazata na kakwo idwa plyueneto, ili puk -- bideiki zasegnati -- zayawyawat, che kritikut prikazwa fafli, shtoto si nyama ideya za kakwo stawa duma, ili puk prosto ne sa suglasni s nego. Mnogo e prosto -- towa e tyahno prawo tochno tolkowa, kolkoto e prawo na kritika da plyue.

Pri polozhenie, che skachash w yamata s laina, nerazumno e posle da wikash: "Kak mozhe da byagate ot mene na bazata na towa, che mirisha?"

Ne me razbirai i ti pogreshno, prosto se opitwam da kritikuwam bez da plyuya :))))

Drone

пич, единственото, което е важно е да си го слагаш, ако ме извини уважаемата аудитория, на кура. боли ме гъза кво мисли др2 за фолиото ми, боли ги гъза от дъга кво аз мисля за тях. това, обаче не значи, че аз няма да се изкажа, или че др2 няма да се изкаже. това, обаче значи, че аз ама пет пари няма да дам за неговот мнение, а ако от дъга искат може и да не спят няколко дни с мисълта 'ама той що ни нареди така'. което ме съмнява, при положение, че и преди това са видяли какви са тенденциите. както казах за мен е без значение развоя на тая дискусия. важното беше да се изкажа.

обосновка при критика може и да има, може и да няма. и аз не се чувствам длъжен на никой да се обосновавам що казвам, че нещо не ме кефи. тия мурафети с докажи и покажи ми действат толкова емоционално колкото и цигането, дето идва да ми мие прозорците на сточна гара. както и да е, не разбирам никой погрешно, просто си вадя изводи ;-)
Върнете се в началото
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

драги знаеш ли от къде произлиза думата "мурафет"? от там произлиза и думата "катил". говори на кирилица поне като ще ми мърсуваш тука...
Drone

Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ei, po-spokoino pichowe :))))

Pro,

Ot moya gledna tochka polozhenieto e malko po-razlichno. Eto zashto:

Nyama kakuwto i da bilo problem w towa da si izkazwash menieto. Towa w kraina smetka e Forum -- demek, myasto, kudeto horata gowryat. Ima edna izwestna podrobnost obache, i tya e, che Graphilla e forum za Graphics. Pri polozhenie, che si doshul na forum za Graphics, i si izkazwash menieto po edna do golyama stepen grafichna tema, estestweno e wsichki da ochakwat, che shte obosnowesh i bazirash mnenieto si na grafichna osnowa. Ne si otishul da go kazhesh na foruma na Slavi Trifonov ili na nyakoi obsht Dir forum, nali taka? Sledish mi misulta, nali?

Pri towa polozhenie, shtom ne kazwash prosto "Ami na men nowata Duga ne mi hareswa", a nawlizash w tswetushti detaili, ednoto kuroslagane ne stiga. Zashto? Ami zashtoto, chisto i prosto, popadash w grafata na kritikarite ot Horemaga. Ne bi tryabwalo da se uchudwash, pri towa polozhenie, che horata poglezhdat na teb kato na kritikar ot Horemaga -- ima izwestna logika, nali?

Obshtoizwestno znanie e lafut, che ako nyama kakwo smisleno da kazhesh, po-dobre da si zatraesh, shtoto stawash, ami...., zabawen w ochite na drugite.

Na men lichno mi se iska da mislya za Graphilla kato za malko po-razlichno myasto ot millionite forumi po Neta. Myasto, kudeto dori i w Obshtite Prikazki se goworayt po-malko gluposti i poweche smisleni neshta. Predpolagam, che i towa si go slagash na chlena, koeto si e twoe prawo. Kakto e prawo na ostanalite da gledat s nasmeshka ili razdraznenie na towa, koeto pishesh. Ako iskash da kazwsh neshta, koito drugite da chuwat, redno e da gi kazwash obosnowano i na myasto. Ako iskash koito i da bilo da ne dawa pet pari za mnenieto ti, ami togawa ajeba, za chii kriw chep deba wuobshte si otwaryash ustata na publichno myasto da go izkazwash?!?!

there ain't no way but the hard way
Върнете се в началото
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

брех Мастер Про то се получи една изключително смислена дискусия тука...
съжалявам че се намесвам в дребната ви свада с др2 но просто ме свърбят ръцете :).

Такаа от постовете Ви в темата мастер , впрягайки цялото си оскъдно въображение и знания по лингвистика , стараейки се да вникна във високия Ви стил на изказ аз разбрах следното:

новата дъга е боклук , важно беше да ми чуете мнението ама много ми дреме на (пииии 1) за вашето мнение щото не е нужно да се обосновавам, нали. Ама да знаете изобщо ме боли (пиии 1) и хич не ми дреме за вашето мнение но е жизненоважно да чуете моето (2)
Oтгоре на всичкото Мастер Про е повторил няколко пъти "боли ме гъза"
което ме кара да се замисля за дали аджеба наистина не го боли ...

P.S. drone ме е изпреварил.... ама ми беше жал за цялото писане и постнах...

1 - с извинение
2 - тука смисъла се губи ама сигурно трябва да си напрегна мозъчните клетки да стигна до Вашето Високо Ниво да разбера мисълта Ви мастер.......
Laokon

Местожителство: У НАС

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 10:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Drone the PEACE maker (ако така се пишеше пийс де) :))

Евала на пичовете дето са решили да възобновят нещо Българско аз така мисля!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
pro_01

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 11:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

dr, стига, бе, батенце с тия собственически уклони ;-) мога да ТИ мърсувам когато дойда във форума за уеб. тук и сега, нищо лично не ТИ мърсувам ;-) наистина ли си толкова буквален или за мен правиш изключение?

drone, следя ти мисълта и си прав, да. само една малка, но съществена поправка - погледни в 'потребители' под кой номер ми е ника. правилната дума е 'завърнал', не 'дошъл'. с което не искам да се заяждам, разбира се, а просто да упомена факта, че идеята на този форум ми е ясна още преди той да се роди. но това е съвсем друга тема. а иначе изказването на мнение на публично място има много проявления и резултати. като това, че магарето проявява немско чувство за оригиналност и хумор е сред най-маловажните. има защо да изказвам мнение и да не ми пука за отзивите за мен после. приеми го като експеримент, от който всички печелят. пък и хич да не е си е фън. поне за мен.

с което моето участие в топика приключва.
Върнете се в началото
niki michailov
ники михайлов

Местожителство: varna

МнениеПуснато на: Съб Юни 05, 2004 11:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

AMIN - pope de si
cmotan

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 12:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

pro_01 rulez.
ConcreteDonkey

МнениеПуснато на: Нед Юни 06, 2004 12:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

pro_01 написа:
.... с което моето участие в топика приключва.

амин :)
chilko

МнениеПуснато на: Чет Юли 15, 2004 8:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

николай додов
wicky

МнениеПуснато на: Чет Юли 15, 2004 10:13 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Страхотен човек!!!
Една от най-хубавите новини е че Дарко се връща!!! Любимия ми комикс! ех...
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Общи приказки Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети