Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
wicky

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 1:46 pm Заглавие: векторни картинки... |
|
|
Много трудно се оправям с тези векторни програми...
тоз пират е рисуван на ръка и после е трасиран
а този кораб ми взе здарвето;) на илюстратора е изцяло - и не стана както исках... но толкоз успях да се преборя!
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
cmotan
|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 2:15 pm Заглавие: |
|
|
според мен буташ напред;)
пиратът е най-доброто, което аз съм виждал от теб. с което не омаловажавам предните ти неща, естествено.
се тей;))
само че зад какво ли се е скрил не е ясно... _________________ http://www.behance.net/georgikasabov |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 2:31 pm Заглавие: |
|
|
е как можа да го кажеш:) аз такива неща рисувам от сума ти време (просто не е било задължително да са векторни)...;)
на мен определено ми харесва повече да си рисувам комикси!
а ето от къде се показва пирата (трябваше да се крие от задната страна на колата, но там се оказа, че няма достатъчно място;)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 3:03 pm Заглавие: |
|
|
mi vij sega... malko off... ama moje da ti e ot polza.
Za da stoi tam na tova kandidat vozilo taia kartinka ama vaobshte ne i triabva da e vektorna. Ili eventulano ne si razbrala zadachata, shtoto ako shte go rejat ot folio toz pirat, taka kakto si go napravila samo psuvni shte oberesh i shte ti go varnat da go prepraviash.
Tui deto az go vijdam moje da se e raster 150dpi i shte si e pushka.
Art-a e hubavo neshto, ama trebe i tehnicheski neshtata da se saobraziavat _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 3:18 pm Заглавие: |
|
|
ми аз заради техническата част предимно ги сложих картинките...
те и тез за които го правя не са много на ясно - първо ги искаха задължително във вектори... после ги разубедих, че може и да са растерни;) но пък файла става огромен и няма как да им го изпратя по интернет ! 150 dpi не е ли малко? не прябва ли да са като при печата - 300 dpi ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 3:23 pm Заглавие: |
|
|
be shtom sa go iskali vektorno, na4i tvurdo sa reshili da e PVC da ti kaa bat LH :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 3:32 pm Заглавие: |
|
|
mini... taia kartinka ako trebe sa naprai pvc... nali sa seshtash... 6 cviata, drebni detaili...parvata avtomifka i nema mogat si go poznaiat... otdelno ne mi sa misli kak sha psuva piche det sha go podrejda:))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 3:33 pm Заглавие: |
|
|
btw... prashtai im ai-to, da si go pechata ot vektora... laminat i da sa opraviat... ma mojeshe i raster...shtoto vektora ochevadno te machi:)) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 3:49 pm Заглавие: |
|
|
LoveHate написа: | mini... taia kartinka ako trebe sa naprai pvc... nali sa seshtash... 6 cviata, drebni detaili...parvata avtomifka i nema mogat si go poznaiat... otdelno ne mi sa misli kak sha psuva piche det sha go podrejda:))) |
Mi edva li az to4no trea te u4a..., ma si4ko si ima 4alum be.... vinagi na4alen i kraen obekt (edin vid paser) ednakuv i to4no pa subiraneto na ku shte i 10-te cvyata nyama da e apsolyutno nikuv problem....sa kolkoto do avtomaivkite horata otdaaavna izobretiha Avto folioto det samo s preboyadisvane na kolata se maha :)
e sa gnusotata po za4istvaneto v nikoi ot slu4aite ne se gubi, ma tez det s tui sa zanimaat kude kude po gnusni neshta sa praili :)
Primer.... vektorna prelivka po duljinata na celia bus.... demek edna kamara krugli obekti da go nare4em s edin razmer v na4aloto i suotvetno suvsem drug razmer v kraya...edin vid simuliran raster :)
seshtash se nali....vupreki 4e kat se podkara ot edinia krai si se za4istva navednuj bez yadove...ku e kadurno reznato de :)
ari mlukvam, nema se obajdam poe4e :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 3:50 pm Заглавие: |
|
|
ех! и аз исках растер, ама на...
аз им го пратих, те му се радват сега;) пък ще видиме какво ще стане... а това с автомифката :))))))))) никакво къпане за пирата! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 3:57 pm Заглавие: |
|
|
wicky, zashto vse pak ne probvash flasha za vektor? s tablet ste dokarash mnogo svobodna linia s razlichni debelini, mislia ste te ulesni dosta. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 4:09 pm Заглавие: |
|
|
Иллустратора има по-добри четки, но всичко опира до това коя програма ти е най-удобна _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 4:16 pm Заглавие: |
|
|
ако пробваш флаша за да рисуваш... не те познавам...
Muchka, нищо лично брат :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 5:44 pm Заглавие: |
|
|
pipi написа: | wicky, zashto vse pak ne probvash flasha za vektor? s tablet ste dokarash mnogo svobodna linia s razlichni debelini, mislia ste te ulesni dosta. |
с таблет и на илл. може да докара свободни, артистични и не знам си още кви линии ;) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 9:20 pm Заглавие: |
|
|
aber kato se distanciram ot tehnicheskata strana...mnou e iak pirata...maniera ti na risuvane e iako razlichen i originalen
offtopic:abe mucha se i az s toia illustrator ma sled corela ne moa da mu svikna.....daite pls niakuv link za tutorial za idioti.....az se opraam ama niakoi neshta prosto ne moa da gi namera kude sa.... _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
amateur

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 9:29 pm Заглавие: |
|
|
Pirata e qk.
konturite na rucete malko ne mi haresvat ama ni6to.
A tova pod koraba kakvo e? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 10:53 pm Заглавие: |
|
|
amateur написа: | Pirata e qk.
konturite na rucete malko ne mi haresvat ama ni6to.
A tova pod koraba kakvo e? |
ех - това трябваше да е крило:))))))
ама стана криво (повече от колкото исках) и е... уф - първата картинка на илюстратора (много харесвам програмите на Adobe, но сега го зарязах и се върнах към CorelDRAW-a - по логичен ми е) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 1:49 pm Заглавие: |
|
|
ето го и "страничния" пират;)
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Вто Юни 08, 2004 2:08 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | ако пробваш флаша за да рисуваш... не те познавам...
|
На вкус и на цвет товарищей нет. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|