Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 12:15 pm Заглавие: |
|
|
ти си си бе :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 8:45 pm Заглавие: |
|
|
знаех си някакси че тая фраза няма да се подмине:) онтопик: аз щях да съм по-хубав шаран:) _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 3:15 pm Заглавие: |
|
|
porednata zodiq. Hilqdi blagodarnosti na Juana za pomo6tta
 _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 4:13 pm Заглавие: |
|
|
Еха! Какво котенце;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 11:16 pm Заглавие: |
|
|
ааааааа, не! каква е тази щръмбавиня на опакото на девойката?? искам да кажа, гравитацията верно е навик, от който е трудно да се откажеш, но за да получи трайно такива деформации, би трябвало бая да се е наляла...
нещо подобно и за бюста... за да застане така при тази поза, в изправено състояние ще задържи молив под гърдата... мбаси, ще задържи комплекта ми акварели от шести клас барабар със скицника и комплекта цветни моливи!
горната част на ходилото към глезена също стряскаща малко... иначе изненадания фейс радва :)
ааааааа, кое чие дело е, да знам към кой аплаузите, и към кой критиките? _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 11:45 pm Заглавие: |
|
|
abe neshto rumbavo dupeto...celulitec ia goni devoicheto iazuk za ubavite neshta pod efirnata noshnichka:) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Нед Юни 06, 2004 11:59 pm Заглавие: |
|
|
auslander написа: | ааааааа, не! каква е тази щръмбавиня на опакото на девойката?? искам да кажа, гравитацията верно е навик, от който е трудно да се откажеш, но за да получи трайно такива деформации, би трябвало бая да се е наляла...
нещо подобно и за бюста... за да застане така при тази поза, в изправено състояние ще задържи молив под гърдата... мбаси, ще задържи комплекта ми акварели от шести клас барабар със скицника и комплекта цветни моливи!
горната част на ходилото към глезена също стряскаща малко... иначе изненадания фейс радва :)
ааааааа, кое чие дело е, да знам към кой аплаузите, и към кой критиките? |
мда, за тия неща мен ме навиквай, май нищо не съм помогнала. sorry _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 12:19 am Заглавие: |
|
|
има една звездичка на рамката на прозореца, наистина тия ръбчета по дупето развалят сексапила на лолитката... _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
auslander
|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:27 am Заглавие: |
|
|
Juana написа: | мда, за тия неща мен ме навиквай, май нищо не съм помогнала. sorry |
ее, чак пък да навиквам... просто й трябва малко доизглаждане, за да влезе в категорията на предните _________________ ...sleepwalking... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 5:10 pm Заглавие: |
|
|
a taka?
s izvinenie kym astrolozite i astronavtite ako sym sbyrkal ne6to _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 9:15 pm Заглавие: |
|
|
hehe...she se setish.....ama ot zadnika kum krusta sedi malko neestestveno...krusta si i go kachil do podmishnicite.....malko smukni che taka e samo za himioterapia...i ako iskash napravi dupeto po izpuknalo che mi se vijda se edno e bluskala za bajaci polovin godina:):):)...inche si e klasna mackata...mnou sladka...za cicite ne gi slushai ...taka sa si dobre.....samo izviniavam se oshte neshto che ne biah poglednal i predi...mai mishnicata e prekaleno dulga za smetka na predmishnicata _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 9:35 pm Заглавие: |
|
|
Цитат: | mai mishnicata e prekaleno dulga za smetka na predmishnicata |
е тука ме сасипа.. :) _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 9:48 pm Заглавие: |
|
|
mai triabvashe da napisha:I mishnicata e prekaleno dulga.Za smetka na predmishnicata:):):) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 10:07 pm Заглавие: |
|
|
bigworm написа: | mai triabvashe da napisha:I mishnicata e prekaleno dulga.Za smetka na predmishnicata:):):) |
май е редно да го нарисуваш както ти го виждаш ... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 10:39 pm Заглавие: |
|
|
mi triabva s liniika li dati go meria...po princip pone pri normalnite hora ot ramoto do lakutia i ot lakutia do kitkata raztoianieto e ravno(sus suvsem malki oklonenia)...ako iskash si go premeri i she vidish che razlikata e pochti polovin santimetur...a za toia mashtab tva si e mnogo[/b] _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 10:44 pm Заглавие: |
|
|
bigworm написа: | mi triabva s liniika li dati go meria...po princip pone pri normalnite hora ot ramoto do lakutia i ot lakutia do kitkata raztoianieto e ravno(sus suvsem malki oklonenia)...ako iskash si go premeri i she vidish che razlikata e pochti polovin santimetur...a za toia mashtab tva si e mnogo[/b] |
премерих - не е, явно съм ненормален !!!!!!!!!!! _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 10:53 pm Заглавие: |
|
|
ae choveche osven ako ne sum krivogled neshto rpedmishnicata...ae moe da ne e s polovin santimetur ama e vidimo po kusa.....vij kostta...ne kraia na ramoto _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 10:54 pm Заглавие: |
|
|
triaat mai i drugi mnenia po vuprosa....na mene ne mi stoi tam niakuk...moje bi suvsem malko mu triabva _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:03 pm Заглавие: |
|
|
:)))))))) виж сега, това е тип стилизация. може и да не е перфектна, но докато не видия твоя подобна няма да приема нито една от забележките ти _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bigworm

|
Пуснато на: Пон Юни 07, 2004 11:10 pm Заглавие: |
|
|
veroiatno rano ili kusno shte vidish....i v proporcionalno otnoshenie az ne mu vikam stilizacia a deformacia......za cialostnata stilizacia na mackata moga da kaja che e mnogu iako ...... no kato gledam cialostnoto izgrajdane na formata ne e celil deformacii ot tozi tip...a mnogo prosto -ako beshe gi celil tova niamashe da se zabeliazva......moje i da burkam no tova e moeto mnenie.....estestveno uvajavam i tvoeto...v kraina smetka ne moje vsichki da mislim ednakvo _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|