Graphilla.com :: Преглед на тема - Ujasssssssss

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Ujasssssssss
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Trimaran

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 09, 2004 3:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

bile написа:
Trimaran написа:
da da smeshna ti i sega mojesh da proverish kolko struva...tia kasat zelki pich ne bleiat iz hrastite...

ма СЕРИОЗНО ли бе пич???? ти ме уби! мноо добре знам колко струва и как работи G5... а ти преди да почнеш да даваш умни идей, вземи ЧЕТИ какво съм писал!
ае!

izviniavam se predvaritelno za tova koeto shte kaja...

tova koeto si napisal e dovelo do tova koeto sam kazal taka che sme kvit...ta vzemi si poopravi malko rechnika PICH shtoto ne e ubu taka da se ripa bez da se gleda:))) mai i ti tova imashe predvid...ta za umnite idei mi umno dete sam az, na mama i na tati nai-umnia i nai-krasia i nai-skromnia samo da iskash...full extri...moga davam...pa nati oshe edna...predi da vzemesh da postvash tuk parvo begai da povikash v gorata ili si izmisli nekva forma za razpuskane shtoto taka s nervite napred nema da prokopsash:))) ma verno tova si e tvoiata tragedia jiveisia na volia kak ti dusha iska:)))
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юни 09, 2004 3:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

и военните не ползват чист титан... май и на тях им е много скъп а си има и други причини
bile

Местожителство: dead city

МнениеПуснато на: Чет Юни 10, 2004 12:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Trimaran написа:
bile написа:
Trimaran написа:
da da smeshna ti i sega mojesh da proverish kolko struva...tia kasat zelki pich ne bleiat iz hrastite...

ма СЕРИОЗНО ли бе пич???? ти ме уби! мноо добре знам колко струва и как работи G5... а ти преди да почнеш да даваш умни идей, вземи ЧЕТИ какво съм писал!
ае!

izviniavam se predvaritelno za tova koeto shte kaja...

tova koeto si napisal e dovelo do tova koeto sam kazal taka che sme kvit...ta vzemi si poopravi malko rechnika PICH shtoto ne e ubu taka da se ripa bez da se gleda:))) mai i ti tova imashe predvid...ta za umnite idei mi umno dete sam az, na mama i na tati nai-umnia i nai-krasia i nai-skromnia samo da iskash...full extri...moga davam...pa nati oshe edna...predi da vzemesh da postvash tuk parvo begai da povikash v gorata ili si izmisli nekva forma za razpuskane shtoto taka s nervite napred nema da prokopsash:))) ma verno tova si e tvoiata tragedia jiveisia na volia kak ti dusha iska:)))

виж сега, г-н "на мама и на тати най-умния", избивай си комплексите колкото си искаш, това не ме засяга =) въпросът беше, че G5 категорично НЕ Е направен от титан, както беше написал някъде назад... споменах също така че АКО беше направен ОТ титан, цената му щеше да бъде в пъти по-висока от сегашната... ако не си схванал какво искам да кажа - съжалявам =)
айде мир
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 10, 2004 12:38 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

puka mu na nekoi.... lock
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Книга за жалби и оплаквания Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети