Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
RIP
|
Пуснато на: Чет Юни 10, 2004 12:59 am Заглавие: Hellrider WIP |
|
|
Ето шотчета от едно джипче което правя от доста време,но покрай кандидат студентските нямам особенно време.Това се води като официална алфа и Concrete Donkey ме нави до го пусна.Модела не е измислен от мен,а го видях от един wallpaper,който за съжаление не знам къде е забутан,но бях си направил проста скица на Paint и по нея си работих.Ето резултатът:
Критиката е добре дошла :)
П.С.Знам,че името е банално,но засега това измислих ;) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ConcreteDonkey

|
Пуснато на: Чет Юни 10, 2004 1:04 am Заглавие: |
|
|
много е готин модела :) , само дай wire ;) и малко повече ъгли :). _________________ "Аз трябваше да слушам, когато кака Ленче ми казваше да се пазя от тихи момичета с тесли, нищо че са тихи казваше тя, те все пак са с тесли!" |
|
Върнете се в началото |
|
 |
RIP
|
Пуснато на: Чет Юни 10, 2004 1:29 am Заглавие: |
|
|
Ето wire,но друг изглед няма смисъл,защото от другата страна почти нищо не е готово.
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Чет Юни 10, 2004 4:42 am Заглавие: |
|
|
a sega da vidim i texturki
modela inak go biva |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Чет Юни 10, 2004 7:10 am Заглавие: Re: Hellrider WIP |
|
|
RIP написа: | ... Модела не е измислен от мен,а го видях от един wallpaper,който за съжаление не знам къде е забутан ... |
da ti opresnja pametta:
http://www.cgtalk.com/showthread.php?s=&threadid=51941 _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Чет Юни 10, 2004 10:50 am Заглавие: |
|
|
bax taa kriva niva
to na praao pla4e za plagiatstvo da sa goori f taia tema a ? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Чет Юни 10, 2004 11:20 am Заглавие: |
|
|
mm to mom4eto uj si kaza 4e go e copnal ot nqkakuv poster ...
no puk znam li.. to na toq princip i men za SW dunespeedera trebe da mi se karat :)
btw RIP mai po dobre da be6e izmislil ne6to tvoe na bazata na tova 6tom tolkoz te e vuzradvalo..
puk ako ti e bilo liubopitno dali 6e moje6 da go napravi6 1/1 ..neta e pulen s blueprints na razni mashinarii ... _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zoo
|
Пуснато на: Чет Юни 10, 2004 12:05 pm Заглавие: |
|
|
Mnogo me kefi :))))) dobur dizain |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Чет Юни 10, 2004 12:16 pm Заглавие: |
|
|
Abe to i originalniat Concept ne e chak tolkowa originalen -- kupola ot M2A3 Bradley bez orudieto i dopulnitelnata bronya otpred:
Korpusut ot Scorpion Recce Tank:
Sus gumite i okachwaneto ot Staghound Armored Car:
Po printsip ne sum golyam fan na takowa prawene na Concepti (subirane na chasti ot sushtestuwashti modeli w neshto nowo) no obiknoweno wurshi rabota :))))
Ako ne drugo, mozhesh spokoino da se porowish iz neta za snimki i blueprints i sam da si sglobish neshto podobno kato Concept bez kakuwto i da bilo problem :))))
Inache modelcheto ne e losho wuobshte :) _________________
there ain't no way but the hard way
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
RIP
|
Пуснато на: Чет Юни 10, 2004 2:05 pm Заглавие: |
|
|
Е сега пък плагиатство,аз казах,че не съм мислил концепта,ако бях го прикрил,тогава можеше да се нарече плагиатство.Не търся точно копие на оригинала,защото както виждате задната и лявата части не се виждат и ще трябва да измисля какво да сложа,защото джаджите по корпуса са доста важна част специално в този случай.Пък и винаги оригинала е по-хубав от последвалите го копия,ето защо целта ми е не слава на чужд гръб,а по-скоро тренинг. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Чет Юни 10, 2004 7:34 pm Заглавие: |
|
|
Някой може ли да ми каже какъв е зеления рендър и защо е пикселизиран? Иначе аз се представих с модел по рисунка на Snaker, преди това изкарах джигера на med_leb за да ми каже да не би някой да го е правил 3D вече. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|