Graphilla.com :: Преглед на тема - Добър ден и от Панчо Виля :-)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Добър ден и от Панчо Виля :-)

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Pancho Villa

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2004 2:00 am    Заглавие: Добър ден и от Панчо Виля :-) Отговорете с цитат

Здравейте!!! Понеже Maceman ме изтипоса във форума, е редно да се появи и оригинала :-))
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ky3Mu4

Местожителство: Germany

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2004 2:48 am    Заглавие: Re: Добър ден и от Панчо Виля :-) Отговорете с цитат

Pancho Villa написа:
Здравейте!!! Понеже Maceman ме изтипоса във форума, е редно да се появи и оригинала :-))

Ти да не си "ЕгатиУжаса"? /дето мейсмана ти прави шарж/ Много приятно да се запознаеме, добре дошъл! :)
maceman
nightWoWalker

Местожителство: Ironforge

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2004 12:21 pm    Заглавие: Re: Добър ден и от Панчо Виля :-) Отговорете с цитат

Pancho Villa написа:

:))) требе с проекти да се представиш :)))))) иначе на чужд гръб и баба знае :)))))
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2004 1:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

и аз искам да видя проект:) айде не съ стискай:)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
dreamer

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2004 1:52 pm    Заглавие: Re: Добър ден и от Панчо Виля :-) Отговорете с цитат

Pancho Villa написа:

мисля, че е в реда на нещата ти да изтипосаш Мейса сега :Р

Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
ValBo

Местожителство: София-Шумен

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2004 3:57 pm    Заглавие: Re: Добър ден и от Панчо Виля :-) Отговорете с цитат

dreamer написа:

мисля, че е в реда на нещата ти да изтипосаш Мейса сега :Р

Още един дето ще тегли рикша май...
Pancho Villa

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2004 7:21 pm    Заглавие: Аз съм Егатиужаса :-))))))) Ахам :-))) Отговорете с цитат

хехе.... споко бре, Maceman-e :-)) Ти си на Олимп, къде ме търсиш мене да рисувам, па и като тебе... Аз съм предпечатист, понякога дизайнер(че), така че какво да ви представя? Да умрете от смях и да ме оплюете ли :-)))) Аз си знам, че само за Холивуд ставам, не за майстор на теблета и фотошопа (не визирам никого Р;-)

Какво да ви покажа все пак де? Може ли някоя работа на жена ми?

Сериозно вече, приятно ми е, че сте веселяци и благодаря за посрещането :-))
Върнете се в началото
Alex

МнениеПуснато на: Пет Юни 11, 2004 8:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mi mriatno mi e da se zapoznaeme :)

Ma az za predstaviane si misleh che se ima predvid che iskash v nekoia kategoria da imash prava, ma moe i da burkam de.

Drugoto e bat Ross da pokazhe neshto tvoe shtom se stesniavash :)
Pancho Villa

МнениеПуснато на: Съб Юни 12, 2004 1:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Алекс, искам дотолкова права, доколкото да си пиша с вас, и понякога да обсъждам проблеми с шрифтовете и предепчата. Не съм специалист в дизайна или рисуването, като вас, само опитвам понякога :-) Така че нямам с какво да ви зарадвам засега, или пък е мноооооооооого грозно и не за такъв професионален форум.
Macemane, айде удари едно рамо де :-)))))
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети