Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Drone

Регистриран на: 30 Яну 2003 Мнения: 2190 Местожителство: Gwon nee ju jee du shu!
|
Пуснато на: Сря Май 26, 2004 5:11 pm Заглавие: |
|
|
Neeee Concrete, ne e TIE Defender, ami e edin Concept za The Return of the Jedi, deto taka i ne e polzwan. Myarka se w razni gluapwi comixi -- ei-go na:
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2004 4:54 pm Заглавие: |
|
|
Тъй като модела набъбна до впечатляващите 50000 полигона, случайно някой да знае как мога да скривам обекти, но да се виждат като рендвам? Ако някой реши да се ебава с модела, да знае че на "художника" това му е първия концепт а на мен 3-я модел :).
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
vlad74
|
Пуснато на: Нед Юни 13, 2004 4:59 pm Заглавие: |
|
|
dosta dobre izglejda. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 2:33 am Заглавие: oh.. |
|
|
oh..... super mnogo me e qt 4e sam sre6tu mneniqta na drugite, oba4e men hi4 ne mi se vrazvat zaoblenite agla4eta na kabinata i tiq rabavi vazduhoprovodi (radiatorite)...
no pak za smetka na tva kabainata ti me napiva totalno!!!! _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Ixtiandur
|
Пуснато на: Пон Юни 14, 2004 9:40 am Заглавие: Re |
|
|
Мерси за мненията момчета(абе май аз съм най-малък, ама ш-ш-шт).
ByteSize_BG:
Всъщност на предната страница можеш да видиш концепта, който е правен от един познат. Ей така на майтап му казах, че мога да му направя модел. Та човека ми казва кое как иска, а аз се опитвам да го променя така както на мен ми харесва :), за това се получават такива работи. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|