Graphilla.com :: Преглед на тема - Logo shapka - 8 sec 2.849Kb Bink

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Logo shapka - 8 sec 2.849Kb Bink

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
oza

МнениеПуснато на: Пон Юни 14, 2004 12:15 am    Заглавие: Logo shapka - 8 sec 2.849Kb Bink Отговорете с цитат

Eto s kakvo se borihme poslednite 3 denonoshtia :)

www.cgfarm.com/oza/BMS/Fon_01_sound.exe

klipa shte se izlachva na svetlinno tablo pred NDK i eventualno po TV (triabva da se opravi safe-frameto do togava)
komentarite sa zaduljitelni :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Гост

МнениеПуснато на: Пон Юни 14, 2004 2:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mda poneze sam po prikazkite
da kaza:
zna4i si4ko ok
cifrite sa preplitat ok e ma kade trebe da e akcenta na cifrite ili na logoto
twa za kakwo se e spot it.n.
dai malk opowe4e info pls
Върнете се в началото
oza

МнениеПуснато на: Пон Юни 14, 2004 8:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nuzbi :)
ideiate beshe da e super aktivna shapka (sus podobavasht zvuk) koiato da moje da privleche vnimanieto na horata kum svetlinnoto tablo na koeto se puska:)
Върнете се в началото
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 3:19 pm    Заглавие: hmm Отговорете с цитат

oza написа:
ideiate beshe da e super aktivna shapka (sus podobavasht zvuk) koiato da moje da privleche vnimanieto na horata kum svetlinnoto tablo na koeto se puska:)

man, ne se obijdai, ama edna madam s aktivni cici i edin yak mladej po belio shte privlekat 100 pati poveche vnimanie... takiva raboti sichki sme vijdali.

inache e gotino, ritmnichno i t.n. dano svarshi rabota :)
oza

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 3:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

taka e ! znam che sme vijdali mnogo takiva raboti. Ima mnogo studia koito praviat takuv tip visa ...."Vir2l", "2 Advanced" i dosta drugi :)
ot mnogo vreme mi se iska da napravia takova clipche. Absolutno sum saglesen che niama nishto novo kato ideia v neia. Btw. mai sum edinstvenia koito se kefi na takava visia, pone v bg ne sum vejdal mnogo takiva neshta
Върнете се в началото
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 3:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

spoko bate, spored nashia bg 4asownik, tepurwa trebwa da ima bum na techno wiziata. taka 4e e ok
Върнете се в началото
Coldblooded

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Вто Юни 15, 2004 7:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

be qko si e, kakvo ot tova che nqma nishto novo...(btw vchera go gledah na stenata v NDK-ato:) )..i si e ok spored men...samo ne razbrah kvi sa tezi BMS
daysleeper

МнениеПуснато на: Сря Юни 16, 2004 11:29 am    Заглавие: Re: hmm Отговорете с цитат

Nixon написа:
oza написа:

man, ne se obijdai, ama edna madam s aktivni cici i edin yak mladej po belio shte privlekat 100 pati poveche vnimanie... takiva raboti sichki sme vijdali.

inache e gotino, ritmnichno i t.n. dano svarshi rabota :)

a cici i belio nikoi ne e vijdal v reklamite, nali? :)))
idealno si e klip4eto ... RESPECT ;)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
plakatista

МнениеПуснато на: Чет Юни 17, 2004 11:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nachi edinstvenoto neshto deto ne me kefi i mi se kusa malko ot zialata vizia i atmosfera na shapkata e finalnoto poiaviavane na logoto (tva sum go spodelial veche:))))) prosto mi sedi otdelno kato nastroenie poiaviavaneto s tezi zifri, no dokolkoto si spomniam imashe iziskvane na klienta da se poiaviava ot zifri....
kato zialo spota men lichno me radva...iskam spezialno da kaja za muzikata shtoto pridava adski mnogo za viziata( zashtoto vidiah po rannite versii s druga muzika, ta iskah da napravia kompliment na choveka deto e napravil tazi muzika)
imenno zashtoto v bg takiva neshta se praviat malko ne znachi che nema ot koi da se uchim:)))))) ama tochno Vir2l ne e nai podhodiashtia primer zashtoto tehnite neshta sa dosta po agresivni...no kakto i da e...spota e iak..brao brat che se borish s takia neshta - imash uspehi:)))dori da niama silna ideia, nastroenieto koeto strui ot nego na men mi dopada....

Цитат:

ne iskam da sum grub obache tova izkazvane e malko smeshno....pak povtariam ne iskam da te obidia...obache ako si mislime che na absolutno vsiako neshto kato slojish gotin pich ili mazka polugola rabotatat she stane do nikude niama da stigneme....vse pak ima kontekst, ima niakakva tema...v smisul che konkretnata firma se zanimava ne bash s neshta koito da predstavish tochno s mazki i pichove ( ne che ne moje .....ama ne tochno kakto beshe opisano v citata) inache i na mene sushto ne mi e pisnalo da gledam hubavi mazki:))))
ta v taia vruzka prosto za protokola i da izplakneme ochi eto edin link ...moje bi povecheto ste go vijdali...ama nema da ni e losho pak da go skiame:)))) http://www.riotmanhattan.com/riotmanhattan/beautyreel.html

keep up the good work OZA:))))) boza:)))) heheh
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Alex

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 9:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

klipa e perfect
DR2
Paladin's Death

МнениеПуснато на: Нед Юни 20, 2004 11:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

:) гуд уоркц дуде:) и като знам за колко го спретна - респект! само ей ония вълнообразните дето са уж за да навържат с края на появяването на самото лого нещо не ми се вързват с целия стил. мисля си че ако ги нямаше щеше да е бетър.. ма това си е мое мнение:)
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
oza

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2004 4:54 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

znam Muta
niamah vreme da se zaigraia s finala :(. Na praktika i dvata dena mi otidoha v rendene i kompozirane na materiali i na praktika concepta go mislih 2-3 chasa :(
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети