Graphilla.com :: Преглед на тема - Zaqwka za foruma za grafiki ; Edin drakon

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Zaqwka za foruma za grafiki ; Edin drakon
Иди на страница Предишна  1, 2

Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bigworm

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2004 11:11 am    Заглавие: Отговорете с цитат

videh go.....hm....po dobre che ne go biah vidial:)
delfo

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2004 11:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Kritikarchenca aa??
Karai , koito moje da mi dade nqkoi site s online narychniche za anatomiq da dawa , az takyw wkyshti nqmam.(Imam mnogo po organichna himiq ako wi se risuwat molekuli i wodorodni dwoiki)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
wicky

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2004 11:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

дракона си е баш дракон, но само в главата - тялото (особено ръцете и краката) са по-очовечени;)
Освен това тялото е голямо в сравнение с главата!
анатомия - на Бамес си потърси !
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
NOX

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2004 11:48 am    Заглавие: Отговорете с цитат

http://wizards.com/default.asp?x=dnd/ag/20031108a
mamka mu, kak se izdyrja toq google, kato nikoi ne go polzva...golqma zagadka
eto ti link za drakoni, o, 4uvstvitelnii i kritikonetyrpq6tii
delfo

Местожителство: Plovdiv

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2004 12:13 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Mi toi si e dobre , wijdal sym dosta s takiwa proporcii i s takiwa ochowecheni cherti , mai si imaha pod-wid
A za google mi e misteriq , pylna ;)
Inak aide nekoi da kaje nekoq jdobra duma predi da sym se hwyrlil ot nekoi most (abe symnqwam se , strah me e ot wisoko)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
R1dler

Местожителство: SF

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2004 12:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кофичката, лопатката..и знаеш къде...
Snaker
Toxic Snake

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2004 12:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

delfo написа:
Mi toi si e dobre , wijdal sym dosta s takiwa proporcii i s takiwa ochowecheni cherti , mai si imaha pod-wid
A za google mi e misteriq , pylna ;)
Inak aide nekoi da kaje nekoq jdobra duma predi da sym se hwyrlil ot nekoi most (abe symnqwam se , strah me e ot wisoko)

жесток е ... не се самозатривай - ще изпуснеш цял един век развитие който и сега ти липсва но все е нещо ако дори го наблюдаваш изотзад както е в случая ... ще пропуснеш куп критика от бъркащи в носа си и чоплещи семки тъпаци от графила на които (този път) няма да пропуснеш да се издразниш и демонстративно да се врътнеш като на доматен кол през мъглив есенен ден с думите "You think I`m here to amuse YOU !!!" ... защото до момента и майтап не мога да си направя а се дразня че е поредната тема с много постове която не заслужава всичкото внимание на местните "свалячи" - което е жалко защото силно се съмнявам че имаш цици и ... абе ... ъм

в общи линии, тук има колеги които явно обичат все пак да си пишат заради прозявките и вятъра в устната кухина но пък не отстъпват по лош дъх на всеки добре заформен дългогодишен пияница, ако някой ги настъпи по мазола де ... както и ще се случи сега
и за да съм пълноценен в писанията си ще допълня че твурбътъъЪЪЪъммм ... няма нужда от поставения и галантен да го нарека, фотошопски подпис на автора

надявам се поста ми да се изтълкува ентусиазирано - с усмивка на лицето, песен в устата и знаме в ръката с цел пълно отдаване на изкуството и прилежащите му компоненти ... само не си късай дрехата с цел драматизъм и човешка плът в едно общо за да постигнем идеалната комерсиална формула, защото ще се превърнеш в клишето което е основен водещ механизъм в графила ... нали така бе колеги
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
LoveHate
ta tatau

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2004 1:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

taka be... samo deto pak ne mojah da razbera:)))
P E T R O V
mnmlst

Местожителство: Earth

МнениеПуснато на: Сря Юни 23, 2004 5:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

brao, ....brao :))
Покажи мнения от преди:   
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мнения   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Graphilla.com Форуми -> Представяне Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети