Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
bigworm

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 11:11 am Заглавие: |
|
|
videh go.....hm....po dobre che ne go biah vidial:) _________________ taman se setih kvo da kaja i kazah drugo |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 11:33 am Заглавие: |
|
|
Kritikarchenca aa??
Karai , koito moje da mi dade nqkoi site s online narychniche za anatomiq da dawa , az takyw wkyshti nqmam.(Imam mnogo po organichna himiq ako wi se risuwat molekuli i wodorodni dwoiki) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
wicky

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 11:45 am Заглавие: |
|
|
дракона си е баш дракон, но само в главата - тялото (особено ръцете и краката) са по-очовечени;)
Освен това тялото е голямо в сравнение с главата!
анатомия - на Бамес си потърси ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
NOX

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 11:48 am Заглавие: |
|
|
http://wizards.com/default.asp?x=dnd/ag/20031108a
mamka mu, kak se izdyrja toq google, kato nikoi ne go polzva...golqma zagadka
eto ti link za drakoni, o, 4uvstvitelnii i kritikonetyrpq6tii _________________ "... човек се влияе, а средностатистическия човек се влияе дори повече." wi-flip-ff |
|
Върнете се в началото |
|
 |
delfo
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 12:13 pm Заглавие: |
|
|
Mi toi si e dobre , wijdal sym dosta s takiwa proporcii i s takiwa ochowecheni cherti , mai si imaha pod-wid
A za google mi e misteriq , pylna ;)
Inak aide nekoi da kaje nekoq jdobra duma predi da sym se hwyrlil ot nekoi most (abe symnqwam se , strah me e ot wisoko) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 12:18 pm Заглавие: |
|
|
кофичката, лопатката..и знаеш къде... _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Snaker Toxic Snake
|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 12:37 pm Заглавие: |
|
|
delfo написа: | Mi toi si e dobre , wijdal sym dosta s takiwa proporcii i s takiwa ochowecheni cherti , mai si imaha pod-wid
A za google mi e misteriq , pylna ;)
Inak aide nekoi da kaje nekoq jdobra duma predi da sym se hwyrlil ot nekoi most (abe symnqwam se , strah me e ot wisoko) |
жесток е ... не се самозатривай - ще изпуснеш цял един век развитие който и сега ти липсва но все е нещо ако дори го наблюдаваш изотзад както е в случая ... ще пропуснеш куп критика от бъркащи в носа си и чоплещи семки тъпаци от графила на които (този път) няма да пропуснеш да се издразниш и демонстративно да се врътнеш като на доматен кол през мъглив есенен ден с думите "You think I`m here to amuse YOU !!!" ... защото до момента и майтап не мога да си направя а се дразня че е поредната тема с много постове която не заслужава всичкото внимание на местните "свалячи" - което е жалко защото силно се съмнявам че имаш цици и ... абе ... ъм
в общи линии, тук има колеги които явно обичат все пак да си пишат заради прозявките и вятъра в устната кухина но пък не отстъпват по лош дъх на всеки добре заформен дългогодишен пияница, ако някой ги настъпи по мазола де ... както и ще се случи сега
и за да съм пълноценен в писанията си ще допълня че твурбътъъЪЪЪъммм ... няма нужда от поставения и галантен да го нарека, фотошопски подпис на автора
надявам се поста ми да се изтълкува ентусиазирано - с усмивка на лицето, песен в устата и знаме в ръката с цел пълно отдаване на изкуството и прилежащите му компоненти ... само не си късай дрехата с цел драматизъм и човешка плът в едно общо за да постигнем идеалната комерсиална формула, защото ще се превърнеш в клишето което е основен водещ механизъм в графила ... нали така бе колеги |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LoveHate ta tatau

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 1:02 pm Заглавие: |
|
|
taka be... samo deto pak ne mojah da razbera:))) _________________ V2&V8 forever |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Юни 23, 2004 5:42 pm Заглавие: |
|
|
brao, ....brao :)) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |