Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
BorDy
|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 8:34 pm Заглавие: Shopping center |
|
|
V 4est na SINNER shte postna malko pak vi e ste dobre doshli da go opluete.
Tova e shopping center, traiabvashe da se napravi tova cialoto neshto za 5 dena ot nulata ot edin 4ovek. Modeling,rendering ( niamashe vreme za photoshop s izklu4enie na lekia montaj za koito niamashe pove4e ot 10tina minuti.
Spored mene rezultata ne e ni nai malko realisti4en, no .......
[/img] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 9:44 pm Заглавие: |
|
|
OOO ia stiga be 4oveko v moia 4est 4e ot de na kade pak ???
ima tuka edna grupa 4oveko deto praviat neshta deto moite sa kato risunki na parvoklasnik pred texnite neshta ne dei taka 4e shte zema da se gledam na seriozno sha znaesh porazrovi se po neta za ARCH VISUAL bulgari i da vidish kakvo praviat i drugite za da spesh da se bleshtish taka v naburzo skalupeni istoriiki kato moite plz....... nai malkoto sa losh primer za podrujanie VERVAI MI.
sia za tvoite neshta modela za tia cameri si e dobre ne mu lipvsvat detaili
sia za realisti4nosta ne polzvai 3D teren i parkingi ako ne e nalojitelno v purviat ti slu4ai mojesh da minesh i s kolaji i tn v photo shopa
vtorata kartinka e savsem blizo do realisti4nosta triabva malko da se pipne v photo shopa za da stane oshte po dobre
no glavnoto neshto koeto im ponakucva i na dvete e svetlinata i dvete kartinki sa silno osveteni no tova ne si li4i po materialite im .( demek niamash pod4ertan hilight i tova sazdava vpe4atlenieto na nerealnost personajite mi xaresaxa kato ideika dobre sediat spored men ako neshtoto taka ili ina4e ne stava mnogo realisti4no ne e 4ak takava bolka za umirane .
destvei po smelo sledvashtiat pat s svetlinite blikove i as po niakoga daje mnogo 4esto nesuznatelno biagam ot tiax shtoto arxitektite pishtiat no togava rezultata e vinagi po maketen i kartonen .(
deistvai 4oveko .) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BorDy
|
Пуснато на: Пет Юли 02, 2004 9:57 pm Заглавие: |
|
|
Mersi man, okolo men sa vse ARCH VISUAL balgari kakto gi nari4ash i to na dosta profesionalno nivo, zatova ne iskah da go postvam tova, no i ti dobre se spraviash, zatova go kazah.
Shte derzaia razbira se. Shte gledam ot tiah i shte se u4a.Dano za sledvashtoto proekt4e da mi dadat pove4e vreme, 4e da moga da se postaraia oshte.
Celta ne beshe realizam, a predstaviane na sgradata.
Tova neshto s materialite i az go zabeliazah, no ne mojah da razbera zashto taka gi polu4avam bledi, iavno e svetlinata, no ne mogah da ia naglasia dobre......iavno. ;-))) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niker
Регистриран на: 05 Юни 2004 Мнения: 39 Местожителство: here and there
|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2004 1:50 pm Заглавие: |
|
|
Vseki sledvash opit e vse po dobyr.......i taka do bezkrai :)) |
|