Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Amateus
|
Пуснато на: Пет Юли 09, 2004 4:01 pm Заглавие: Help: Problemi s background image |
|
|
Hi,
Ima li niakakyw nachin v 3dsMax preduprejdenieto za goleminata na Viewport background image-a v pametta da zapochwa ot po-goliama stojnost, po princip sym zabeliazal che zapochwa ot okolo 20MB i kato rabotia po po-malki detaili e mnogo nervirashto.Mislia che granicata e ednakwa nezavisimo ot kolichestwoto RAM. :(
 _________________ z|
x^y |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MinD|_eSs

Регистриран на: 08 Юли 2004 Мнения: 47 Местожителство: Вит зе Джерманз :)
|
Пуснато на: Съб Юли 10, 2004 4:32 pm Заглавие: |
|
|
ми не знам,на мен досега не ми се е случвало(а и не ми се е налагало да работя с 20Мечки бекграунд) пробвай да го гпегнеш, или да го направиш грейскейл _________________ Абе като цяло гуд уърк, ю рок :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
LMNT
|
Пуснато на: Нед Юли 11, 2004 2:29 am Заглавие: |
|
|
ohoho, ljubmijot mi problem!
Ne te li izfurlja MAX ponjakoga,kogato dadesh "yes",naprimer? Ne e problema v 20te MB...lessno mozhesh da stignesh i do 200 MB kogato probvash da zoom-in.
tupoto e sushto, che maj njama nachin da promenish resolutijata na kartinkata vov viewporta.
edinstvenoto reshenije maj e da ne zoomvash, dokato rabotish s backdrop images ,-) _________________ На экзаменах в разведшколу абитуриент Петр Семенов не ответил ни на один вопрос, в результате чего был принят сразу на второй курс |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Юли 11, 2004 2:55 pm Заглавие: |
|
|
6to ne polza6e imageto na ref-a na plane da go sloji6.. az taka deistvam.,
na background mi se struva mnogo kuco.. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Amateus
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 9:05 am Заглавие: |
|
|
LMNT написа: |
Ne te li izfurlja MAX ponjakoga,kogato dadesh "yes",naprimer? Ne e problema v 20te MB...lessno mozhesh da stignesh i do 200 MB kogato probvash da zoom-in. |
Ne mi se e sluchvalo da zabiwa stigal sym i do 500-600mb, moje bi ako stane poveche ot pametta shte se srine. Gadnoto e che vseki pyt te pita :(, a kato imash 1-2GB RAM e malko typichko da pochwa ot 20MB ta si misleh che ima oprawia. A pyk az kato rabotia polzwam baia zoom ot rolla na mishkata i stawa mazano - na vsiaka sypka na roll-a - pitanka :@.
Izglejda che trabwa da minawam na plane v takiva situacii.
Blagodaria na vsichki _________________ z|
x^y |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Mutra

Регистриран на: 05 Яну 2003 Мнения: 268 Местожителство: sofia-bourgas
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 11:51 am Заглавие: |
|
|
Nikoga ne izpolzwai background image i da zoomwash - maxa e naprawen da raboti mnogo darweno s toia metod.
Slagash si kartinkata na edna plo4ka i si zoomwash kolkoto ti dusha iska. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|