Graphilla.com :: Преглед на тема - MAYA проблем(голям)

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

MAYA проблем(голям)

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ixtiandur

МнениеПуснато на: Нед Юли 11, 2004 6:20 pm    Заглавие: MAYA проблем(голям) Отговорете с цитат

Проблемът се състои в това, че когато стартирам програмата тя не зарежда до край. Появява се грида, ако зареждам файл се вижда и обекта, но интерфейса липсва. Зареждането спира точно когато трябва да се заредят менютата. Когато цъкна някъде ми дава Not Responding. Моля ако някой има представа от какво е нека сподели. Точно ми се отвори възможност евентуално да ми дадат някакво възнаграждение, ако пак евентуално харесат работата. Подяволите, това си е чиста гавра. Толкова съм изперкал вече, че не знам какво да правя. Мерси предварително.

P.S.
О господи, имай милост.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Joro*

МнениеПуснато на: Пон Юли 12, 2004 12:12 am    Заглавие: Re: MAYA проблем(голям) Отговорете с цитат

PPP написа:
О господи, имай милост.

njama pyk! slagaj Lightwave .. kakto me uwedomiha razdawat go free s izbrani modeli video carti :P
Boteff

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 12, 2004 12:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Цитат:
njama pyk! slagaj Lightwave .. kakto me uwedomiha razdawat go free s izbrani modeli video carti :P

be az podochuh che i na Jenskia pazar go razdavat kato bonus stom si kupish poveche ot 2 kila domati :P
TheViolator

Местожителство: Beverly Hills, CA

МнениеПуснато на: Пон Юли 12, 2004 1:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Predpolagam 4e e ot video kartata (loshi driveri i t.n.) moje syshto i da e ot Windows-a ti neshto.Drugia variant koito moje da e, e samata programa da e precakana njakak si. Probvai da ja preinstalirash, vij i Windows-a ti dali e nared, vij syshto da njamash i firewall sys zavisheni parametri....ponjakoga firewall-a otrjazva komunikaciite na programata s portovete ili network kartata ti.
Probvai gi tija neshta edno po edno i shte otkriesh problema kade e.

Uspeh!
Ixtiandur

МнениеПуснато на: Пон Юли 12, 2004 3:06 am    Заглавие: Silly me :) Отговорете с цитат

Мдам, мерси отново, проблема бил един вирус. Колко глупаво. Само, че я инсталирах 5 пъти докато се сетя, че нещо такова може да ми прави мизерии. Maya-та била много "чувствителна" програма! Сега остава и да направя задачата пък ще видим.

P.S.
За момент си помислих, че това ще е най-върховната ирония в живота ми :|.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Zing

МнениеПуснато на: Пон Юли 12, 2004 2:46 pm    Заглавие: Re: MAYA проблем(голям) Отговорете с цитат

Joro* написа:
Lightwave .. kakto me uwedomiha razdawat go free s izbrani modeli video carti :P

може ли повече инфо за тези карти :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети