Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
MinD|_eSs

Регистриран на: 08 Юли 2004 Мнения: 47 Местожителство: Вит зе Джерманз :)
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 1:08 pm Заглавие: Тъп? въпрос за каустиките във Vray |
|
|
Хора знаете ли дали има някакъв начин да се направят каустики във Vray без да правиме лапичка с интензитет 1000милиарда на инвърс скуеър турбо компликейтед-скапва-ти-осветлението-на-сцената-отведнъж decay? Много нерви съм брал покрай това... _________________ Абе като цяло гуд уърк, ю рок :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Amateus
|
Пуснато на: Пон Юли 12, 2004 2:18 pm Заглавие: |
|
|
Man, ne znam zashto si mislia che mega-turbo-hiper bez decay gazish gradinkata na kwartalnia s tozi vypros.
Poprocheti si malko uroci po vyprosa predi da obwiniavash softa. _________________ z|
x^y |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MinD|_eSs

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 11:48 am Заглавие: |
|
|
Не обвинявам софта, откровено казано открито му се възхищавам, лично аз не съм работил с по-як рендър, но просто не ми е ясно. В тъториалите които съм гледал, е обяснено така, ако има друг начин дайте някой линк за да разбера и да не задавам глупави въпроси. _________________ Абе като цяло гуд уърк, ю рок :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
MinD|_eSs

|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 2:42 pm Заглавие: |
|
|
A... леле хора не ми отговаряйте на този въпрос че ме хваща срам, не мога да повярвам че от 100 години ползвам Вирей и не съм се сетил да дигна мултиплайъра на КАУСТИКИТЕ на н-хиляди, а не на светлината... _________________ Абе като цяло гуд уърк, ю рок :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Вто Юли 13, 2004 2:45 pm Заглавие: |
|
|
:) |
|
Върнете се в началото |