Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 12:14 pm Заглавие: лято :) |
|
|
 _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dreamer

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 12:21 pm Заглавие: |
|
|
Сладурско :)))))))
на втората снимка гледа все едно цветето ще я ухапе :Р _________________ .
Dreamerworx.com
-------------------------------------
Steps Of Inspiration |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 12:39 pm Заглавие: |
|
|
много уморителни фотосесии и права и се заблейва от време на време :)))))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 12:49 pm Заглавие: |
|
|
Mace toia orange bg color otstrrani e tolkova activen che polovinata ot snimkata se gubi ot nego. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 12:53 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | много уморителни фотосесии и права и се заблейва от време на време :)))))) |
mace, много хубав реферънс.....цветенце с цветя.....)))
бтв, отдавна се каня да напомня на уважаемата публика, че mace щеше да е точно до nowhere без..... майката на "мини моделът" ...някак си е справедливо да се отбележи:) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |
the jester

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 1:24 pm Заглавие: |
|
|
Add написа: |
бтв, отдавна се каня да напомня на уважаемата публика, че mace щеше да е точно до nowhere без..... майката на "мини моделът" ...някак си е справедливо да се отбележи:) |
Аз откога баш за тва намеквам :)
Иначе верно е, чре оранжевото е малко силно, но не ме дразни никак. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
minimiro Ксараджия

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 1:32 pm Заглавие: |
|
|
i sharpuna, pustia mu sharpun det sistemno prekalyaash naposleduk |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 1:36 pm Заглавие: |
|
|
за мен тея са засега най-добрите портрети на щерка ти!!! светлината е страхотия! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
Reject the system dictating the norms |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 1:45 pm Заглавие: |
|
|
до сега спорихме с BMF-то на Q-то заради тва пусто оранжево на рамките, и аз се мъчех да го убедя че искам снимката да излъчва жега, да стане ясно че е лято, да подпомогне това убийствено жълто оранжево отражение по брадичката на лапето, а той вика, че оранжевото пречи на цялостното възприятие и с една бяла рамчица е щяло да е 100 пъти по добре.... искам мнения по въпроса :))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
R1dler
|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 1:52 pm Заглавие: |
|
|
аз съм за оранжевото:) _________________ The more you take, the more you need. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 1:52 pm Заглавие: |
|
|
определено със оранжевата рамка! в никакъв случай със бяла! ако не е оранжева е по-добре с черна отколкото със бяло паспарту! _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
Add

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 1:53 pm Заглавие: |
|
|
Mace, направи по една била рамка, както ти би направил такава и....ще видим...) _________________ surplus |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 1:56 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | за мен тея са засега най-добрите портрети на щерка ти!!! светлината е страхотия! |
na teia feeria ot colors i detsko litze, cherno ne mislia che she se vurje v sluchaia. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
DR2 Paladin's Death

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 2:01 pm Заглавие: |
|
|
BadmotherfuckeR написа: | DR2 написа: | за мен тея са засега най-добрите портрети на щерка ти!!! светлината е страхотия! |
na teia feeria ot colors i detsko litze, cherno ne mislia che she se vurje v sluchaia. | да бе френдо ама на бяло ще се загуби толкова от контраста на тея цветове. а иначе то е ясно за черната рамка. само казвам според мен кое е най-добре и ги степенувам. та мислълта ми е че тая оранжева рамка в случая е най-добрия вариант. особено добре се е получило с нея на първия кадър! там сякаш подсилва рефлекса от жълтата бузка. _________________ Life's no ordeal if you come to terms,
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 2:03 pm Заглавие: |
|
|
DR2 е прав за черното, но не бих го ползвал никога при детски портрет... _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 2:04 pm Заглавие: |
|
|
DR2 написа: | BadmotherfuckeR написа: | DR2 написа: | за мен тея са засега най-добрите портрети на щерка ти!!! светлината е страхотия! |
na teia feeria ot colors i detsko litze, cherno ne mislia che she se vurje v sluchaia. | да бе френдо ама на бяло ще се загуби толкова от контраста на тея цветове. а иначе то е ясно за черната рамка. само казвам според мен кое е най-добре и ги степенувам. та мислълта ми е че тая оранжева рамка в случая е най-добрия вариант. особено добре се е получило с нея на първия кадър! там сякаш подсилва рефлекса от жълтата бузка. |
za mene v samata snimka ima dostatuchno tzvetove i nastroenie i ne mislia che e nujno ot takava activna ramka da se podsilva efecta za liato i pr. shtoto lichno pri mene taia activna ramka mi durpa pogleda tam otkolkoto vurhu snimkata. ti tusish kontrasta pak az iskam da gledam snimkata a ne contrastna ramka. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 2:10 pm Заглавие: |
|
|
са ми се ще да стане зима та да щтракна 2/3 снимки на мегата със сиви очи на бял сняг със синя рамка та да скиваш, че някой път и рамката носи послание и е част от композицията а не само помощно средство!!!! _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 2:38 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | са ми се ще да стане зима та да щтракна 2/3 снимки на мегата със сиви очи на бял сняг със синя рамка та да скиваш, че някой път и рамката носи послание и е част от композицията а не само помощно средство!!!! |
nedei kara sia liaototo da svurshva che ne sum si hodil oshte do moreto:)))
tuka ako oburneme vuprosa za poslaniata (shtoto nikade ne kazvam che ramkata ne trebeda uchastva v tva osven che v momenta tia mi e tvurde activna) bih te pital vednaga, a ti kak mislish dali i fonta ne uchastva v tva polsanie? obache se pitam s toia defaulten arial kude e vruzkata s poslanieto na taia snimka? dali toi e eleganten i fin dali toi se vruzva s liatnoto nastroenie ??? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
maceman nightWoWalker

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 3:08 pm Заглавие: |
|
|
застреля ме ти с тоя фонт, ама ариал-а ми седи най изчистен за тая цел.... аз неам 130$ за изящен шрифт (примерно chalet) :)))) _________________ ... gief more epix ... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
54ka

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 3:44 pm Заглавие: |
|
|
Na men mi dopada taka ... mnogo svezji :)))) |
|
Върнете се в началото |