Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Tuchi

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 1:03 pm Заглавие: |
|
|
"това складче" е бивша засекретена база на пентагона. Едно време не можеше да се припари на две крачки от него. Докато един ден... просто си тръгнаха. Нищо не остана вътре, даже мивките бяха взели със себе си. Ние, с братовчед ми, ( който за съжаление е американец:(, но пък е луда глава ) се промъкваме нощем из такива изоставени обекти и щракаме. Йелоу-блу също е от такъв вид "сафари". Един са ни арестували:).
Радвам се, че ти харесва, и на мен ми е един от любимците. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
piks

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
stefan
|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 1:28 pm Заглавие: |
|
|
има ли някаква идея в това нещата ти да са толкова големи? защото така или ги гледам със скролери, или със гадния scale на експлорера, което определено не допринася за добрия им външен вид... :)
без флуд, мола ви (ама разбирайте, че молба тука няма!!!) (мим) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Juana

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 1:32 pm Заглавие: |
|
|
stefan написа: | има ли някаква идея в това нещата ти да са толкова големи? защото така или ги гледам със скролери, или със гадния scale на експлорера, което определено не допринася за добрия им външен вид... :) |
servera e vinoven!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:)))) _________________ ... Днес изпитах мноо лошото чувсту докато заклиучвах вратата имах лошото чувству че зад мен има роуг в стелт... |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Morty

|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 1:52 pm Заглавие: |
|
|
virtualchild написа: | e da ama ze da mi pisva postoianno da proveriavam zelenoto na saita
kat she e da e
reshavaite de
da ili ne
kakvo mu mislite tolkova |
душа, не се бъркай кудето не ти е работа. а като ти е писнало - еми никой не ти опрял пистолет в главата ... _________________ pixel pixelu oko ne vadi |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|