Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
BadmotherfuckeR Kill 'em All

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 4:01 pm Заглавие: |
|
|
maceman написа: | застреля ме ти с тоя фонт, ама ариал-а ми седи най изчистен за тая цел.... аз неам 130$ за изящен шрифт (примерно chalet) :)))) |
125$ ma men, ne si kachvai vednaga $5 gornitza:))) anyway ima oshte hiliadi drugi deto moesh da polzvash. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
P E T R O V mnmlst

|
Пуснато на: Сря Юли 14, 2004 7:56 pm Заглавие: |
|
|
ооо, за фонтове говорим значи... ми не е това фонта да, съгласен съм с БМФ... има и по интересни фонтове... за паспартуто, ми може би леко по-блед оранж ... този наистина е доста искрящ... и тоя вертикален подпис..тц...тц...
втората снимка е убиец на професионалисти :) _________________ asenpetrov.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
pipi

Регистриран на: 16 Дек 2002 Мнения: 2991 Местожителство: на работа - предимно
|
Пуснато на: Чет Юли 15, 2004 9:08 pm Заглавие: |
|
|
Az namiram oranjevoto za podhodiashto za celta, mace e polzval do sega osnovno leki i po-pastelni nuansi podhodiashti za detski portreti, no v dadenia sluchai oranja sazdava tarsenoto nastroenie. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2004 4:46 pm Заглавие: |
|
|
mnogo krasivo deteto, braos, izvaial si go. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
de_si

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 12:07 am Заглавие: |
|
|
obache ima neshto, koeto mn me smushtava vuv vtorata snimka. kato che li e trabvalo da hvanesh oshte malko nadolu, zashtoto taka otrqzano izglejda sqkash rucete na deteto sa amputirani i nechiq chujda ruka durji cvetence otpred, stranno...
no inache svetlinata i cvetovete i ochite i ustnichkite, mn me radvat |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|