Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Alex
|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2004 3:45 pm Заглавие: clipa na Gravity Co. |
|
|
Chak sega go puskam shtoto AveNew ne go biaha vizhdali.
Ima si treski za dialane, ma chovek trebva se nekoga da kazhe stop.
ako vi se zanimava da durpate:
http://www.sokerov.com/aaa/grav_small.avi
vnimanie, 28 megi e, xvid. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Candelero

|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2004 3:47 pm Заглавие: |
|
|
FINALLY...
YES.... mnogo e.... / ti si znae6 sam / _________________ The designer can see from his drawings how the final design will look but, unfortunately, not necessarily how it will work. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Дими

|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2004 4:25 pm Заглавие: |
|
|
mam*a mu ne moga da go drapna ne6to... v mene e gre6kata de, hosta ti e ok...
a koga i kade 6te go pokajat za parvi pat? ako znae6 de.. _________________ Would you like fries with your template, sir? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2004 6:26 pm Заглавие: |
|
|
Mn gotino brao Sasho. :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Imperial

Регистриран на: 03 Дек 2002 Мнения: 1223 Местожителство: Соединенные Штаты Америки
|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2004 7:17 pm Заглавие: |
|
|
Онова хвъркатото нещо много изкуствено лети...
а кой решава как точно ще изглежда клипа? Готов сценарий ли ви се дава? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Съб Юли 17, 2004 7:25 pm Заглавие: |
|
|
Mda, durveno leti, doniakade takava si e ideiata, drug e vaprosa dobre li e ili ne :)
V sluchaia az si reshavah vsichko, ot-do. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 1:52 am Заглавие: |
|
|
za men neshtoto e Stoinosten ART |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Boteff

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 2:39 am Заглавие: |
|
|
mnogo prqten klip... pravq nesuznatelen paralel s klipa na Red Hot - Otherside...
btw hfar4ilkata hvurka mnogo got.. i ne mislq 4e ako e s po realisti4ni dvijeniq bi stoqla po dobre.. taka ima stil.. _________________ .. so far .. so good .. so what ? .. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 5:06 am Заглавие: |
|
|
Цитат: | Онова хвъркатото нещо много изкуствено лети... |
I az to4no tova shtjah da kaja...mejdu drugoto samija klip e mnozo zle, kato rejisura, operatorsko maistorstvo i t.n. Ama ina4e pyk go drypnah na 415 kb. sec. :))))) _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Coldblooded

|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 5:44 am Заглавие: |
|
|
be ne znam kakvo vi prechi hvyrchashtoto bre hora...na men adski mi dopada. spored men dvijenieto mu takova kakvoto e v momenta si e tochno. Ne smqtam che e nujna nqkakyv hiper realizym, (kojto predpolagam i ne e celen). Cqloto clipche si e jestoko. pesenta ne mi e ot lubimite na Gravity Co., no clipcheto lichno na men mi dopada pri tova adski mnogo. Evala Alex.
Moje edno moe vijdane, koeto prosto mi dojde kato go gledah, malko e iztyrkano no... mojeshe primerno cqlata istoriq v clip-a da ima neshto kato razvitie, ne che v momenta nqma, no kato che li mojeshe da e po-qsno izrazeno. No vse pak moqta gledna tochka si e syvsem druga(a i ne sym nqkakvo profi, za da si pozvolq se pak da otseka tova e taka i onova e onaka). samata atmosfera na filmcheto e jestoka. Cvetovete me radvat adski mnogo:)
clip-a si e super!:)) Pozdravleniq! i...full respect:) _________________ зомбииии! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Zing
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 7:54 am Заглавие: |
|
|
хареса ми клипчето - браво на мастора!
ама не ми харисаха живите артисти - можеше по един бипет да се клати там |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 9:57 am Заглавие: |
|
|
Клипчето не е постнато за да се чуят хвалби (не че не им се радвам...), а по-скоро за да споделя удоволствието от това един месец да си правиш каквото си искаш и то по истинска задача, нещо което е голям лукс и не само в бе-ге. Все пак нека да отдам и заслуженото на AveNew и Гого от Gravity че гласуваха такова голямо доверие.
Далече съм от мисълта че така наречения таргет трябва на всяка цена да е всеки срещнат.
Истината е че продуцентите и групата са много доволни от крайния резултат, а те не са известни като някакви сервилни хора. Моето мнение е че може много повече и като режисура и като постпръдакшън и анимация, но все пак и най хувавото нещо като задание си има своя краен срок на предаване и сам човек му е доста тегаво в дадени моменти (не беше така замислено). В някои следващ живот ще успея по-добре ай промис.
П.С. Баси тва да анимираш криле незнаех че толко трудно, требе да работя по себе си :))) _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alex
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 10:03 am Заглавие: |
|
|
Boteff:
Паралел има. Той е в това да се поставят реалните хора в стилизирана донякаде среда. Както и това че двата клипа са вдъхновявани от творчеството на художници. Разликата е там че при Ред Хот има здрава сюжетна линия, докато тук е всеки кадър за себе си. _________________ -= Всяко нещо има край, само саламът има два края =- |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gangsta
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 4:37 pm Заглавие: |
|
|
Gotino e klipcheto ima si nqkuv art still i + tova tovasa 4 min animacq
i predpopolagam i che sa go iskali burzo... nameren e optimalniq variant.
E se pak nee kato 'Shapka na cvetni petna' ama ....... :) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Joro*
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 7:09 pm Заглавие: |
|
|
aaa ... bravo Alex .. bravo ... super izpylnenie! :D _________________ Judge Optimized for Repair and Observation |
|
Върнете се в началото |
|
 |
ovendelon
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 11:25 pm Заглавие: |
|
|
sorry na tezi, koito ne obi4at da 4etat hvalbi, za tova ne 4etete:
ujasno me kefi ;)
strahotno tracknati, strahotno kompozirani prosto sa `vlezli` zverski dobre, na mesta se 4udeh dali nqkoi ot neshtata ne sa istinski dekori. kefi me stilistikata (syjalqvam, 4e sym lame i ne znam kartinite i hudojnicite ot koito si se vdyhnovqval), izobshto ne mi lipsva tova, 4e nqma siujet, ne me drazni leteneto na pticata, smqtam 4e operatorski i rejisiorski sa si extra neshtata :)) i izobshto smqtam, 4e e perfektno kato viziq kym muzika. Ne znam zashto obshtoto mnenie e, 4e e zadyljitelno v muzikalen klip da ima razkaz, siujet i whatever. Tova, koeto ne proumqvam e kak tova neshto se e slu4ilo za 1 mesec i za tova preklanqm glava i sym FULL RESPECT !!!
btw bi mi bilo ujansno interesno da razbera razni tehni4arski detaili, za trakvaneto kakvi markeri, kak kyde, kakvo osvetlenie kak i koga opredeli osvetlenieto (predi snimkite ili predi 3D-to) i izobshto vsi4ko koeto ne te myrzi da razkajesh shte mi e adski interesno (i polezno)
oshte vednyj UJASNO ME KEFI! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheViolator

Регистриран на: 10 Фев 2004 Мнения: 446 Местожителство: Beverly Hills, CA
|
Пуснато на: Нед Юли 18, 2004 11:57 pm Заглавие: |
|
|
Kakto kaza i samia Alex, tova ne e postvano samo za da se 4uvat hvalbi.
Za syjelenie kritikata e mnogo malko....a dokato njama hora koito da kritikuvat i da opyvat limitite postojanno, vsi4ko shte si e na takova posredstvenno nivo v BG (za tova trjabvat i pari, znam) A naprimer, tova klip4e ne bi syshtestvuvalo tuk (v tozi si variant)....ama tova e dylga tema na razgovor.
Kym Ovendelon: druje, 3D tracking ne se pravi s markeri. _________________ Liebe und Verstand gehen selten Hand in Hand.. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
oza

|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 10:01 am Заглавие: |
|
|
Sasho! RESPECT!
TheViolator написа: | druje, 3D tracking ne se pravi s markeri. |
a s kvo se pravi??? moje bi po razlikite v zelenia ekran se orientira softa?
zashtoto v BG za motion control ne moje da stava duma :( |
|
Върнете се в началото |
|
 |
SINNER
Регистриран на: 19 Ное 2002 Мнения: 810 Местожителство: къмпинг черноморец
|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 10:58 am Заглавие: |
|
|
Klip4eto moje i da ne prosashtestvuva na US pazara daje e po dobre za nego da ne e tam PREKALENO sa kvadratni tam glavite za da se kefat na ART mi ce struva
sia as ot rejisura nikak ne otbiram ama mot vizia shto gode imam nekakvi leki predstavi
i savsem leko da namekna 4e neshtoto e s strahotna vizia za men potapia me v obstanovkata
as si mislia 4e toizi klip v shte e mnogo dobre priet v France mekata na Iskuatvoto tam opredeleno kvadraturnoto US vijdane ne im e poznato .)
Sasho, vish za IMAGINA dogodina dali niama da u4astvash s nego mislia 4e shte go razberat tam
i ako davash Pravo de ili ti samiat Postni go na www.3DVF.com da vidime francetata kakvo shte kajat za viziata .) |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bio
|
Пуснато на: Пон Юли 19, 2004 11:12 am Заглавие: |
|
|
Evala Alex ! Bravo.
Tva e klip realiziran s mnogo tvorcheska energia i bi triabvalo da byde primer za vseki koyto moje i mu stiska, che poniakoga se slucva niakoy da ti vazloji da napravish tova koeto iskash Ti.
Estestveno reakciata na horata bi triabvalo da e takava kakvato e.
Niakoy se kefiat, drugi kato men se vazhishtavat.
Treti koito ne mogat da priemat razlichnostta mu, tarsiat technicheski momenti koito spored razbiraniata im kucat.
A Tva klipche ne bi se osashtestvilo "tam" shtot tam se praviat samo klipcheta na putenca s goli pupove i edinstvenia art tam e kak da im mahnete nekoya i druga benchica. "Chalga channel ot drugata strana na okeana. Davayte, Opyvayte limitite. Basi
Btw. koftito na bylgarite ne samo tuk i tam e che sichki razbirat ot sichko, rejisuri, operatorski maystorsrtva i drugi.
imashe edin klient koyto kaza za edna animaciata che mu haresva ama may ne e dobra shtoto jena mu ne q haresvala a " tq mnogo razbira, gleda filmi po cel den "
------------------------------------
p.s.
I tova che pticata ne leti po R.Williams ima tolkova znachenie kolkoto che Picasso ne e veren anatomichno. _________________ нямам кво да напиша тук. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|