Graphilla.com :: Преглед на тема - LogicOn logo

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

LogicOn logo

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Tangerine

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 12:29 pm    Заглавие: LogicOn logo Отговорете с цитат

pokazvam variyanti na edno it logo.
klienta iskashe da se razraboti grafichen znak, koito da akcentira na dumichkata "on", s vsichkite i tam polojitelni asocyacii.
zaigrah se s interpretacii na nai-yavniya simvol na "vklyuchvane", "startirane", "on" - power butona, nezavisimo, che e dovolno chesto tretiran.

ot tova proizteche purvoto logo - sudurjashto v sebe si ednovremenno power buton i choveshka glava v profil nadyasno. ideyata tuk e, che chervenata svetlinka veche ne predstavlyava samo chast ot butona, no i mozuka na chovecheto - mozuka, koito e sinonim na idei, misul, LOGIKA - koito sa aktivni.
sans serifen font sum polzvala za da se suzdade kontrapunkt mejdu ovalnite formi ot grafichniya znak, i ostrite cherti na fonta, koito imat za cel da izrazyavat poveche sigurnost i reshitelnost po nyakakuv nachin.

vtoriya variyant predstavlyava vizualizaciya na drug vid buton.. kopche po-skoro, strelkata za vklyuchvane na koeto, ne sochi nagore kum 0-ta, a e na stepen - demek e "on". otpadna!

tuka ima dorazvivane na choveshkata glava - klienta ne beshe siguren, dokolko stava yasno, che ide rech imenno za glava. vupreki, che az ne iskah znaka da se vuzpriema bukvalno, iskah da ima zakachka, usera sam da otkrie i da razbira kakto iska kakvo se krie v nepravilniya siluet na butona.

tuka yasno - inicialite na Logic i On, s preplitane na ideyata za power butona otnovo.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
BadmotherfuckeR
Kill 'em All

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 5:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

mene samo poslednoto mi dopada ama si msilia che iska oshe work che znaka ne se vurzva neshto s tva on deto mai triabva da e. ne znam shto si izbrala tezi tzvetove za mene sustoianie ON e Green color, drugto e che osven v purvia vaiant srichkata ON e predstavena zaedno kum osnovnata duma kato polzvash purvata bukva na tzialata duma (L) kato glavna a na ON ne, ako trebe da actzent (kakto ti kazvash samata otgore) trebe i na On mai da pomislish za bukvata a i moje bi da go suchetaesh s tzveta na on sushtoianieto na znaka... a i nito edin izpolzvan font lichno ne mi haresa na mene.

uspeh.

a da...ne znam kak ama tva ON zad Logic mojeshe mai da go polzvash sushto po nekakv nachin za znak mesto da pravish otdelen takuv, ma moje i da ne moje..nema na idea tuka spetzovete she kajat :)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
minimiro
Ксараджия

Местожителство: Varna

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 5:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

i oshte edna zabelejka, signaturata nalojila se kato ON e prekusnato krug4e na koeto ot GORNIA krai vertikalno do centura vliza pravata 4erti4ka....
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Tangerine

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 5:58 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

BadmotherfuckeR написа:
mene samo poslednoto mi dopada ama si msilia che iska oshe work che znaka ne se vurzva neshto s tva on deto mai triabva da e. ne znam shto si izbrala tezi tzvetove za mene sustoianie ON e Green color, drugto e che osven v purvia vaiant srichkata ON e predstavena zaedno kum osnovnata duma kato polzvash purvata bukva na tzialata duma (L) kato glavna a na ON ne, ako trebe da actzent (kakto ti kazvash samata otgore) trebe i na On mai da pomislish za bukvata a i moje bi da go suchetaesh s tzveta na on sushtoianieto na znaka... a i nito edin izpolzvan font lichno ne mi haresa na mene.

pak si mnou prav da mu se ne vidi. polzvah cherveno, vmesto zeleno, shtoto cherveniya cvyat e grafichno po-silen i agresiven i mi se stori po-umesten. yavno ne e obache, shtoto kakto mnogo pravilno zabelyaza oshte edin chovek okolo mene, sled kato iskam da akcentiram na turned ON neshto, tryava da se suobrazyavam s ideyata na samiya simvol.
texta ne se razlichava cvetovo, za da izbyagam ot edna izlishna spored mene bubrivost, no che tryabva da se otlichi s glavna/i bukva/i e suvsem korektno!!:)
edno e sigurno - oshte shte se misli!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
SPIT

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 6:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

vtoriq variant e s gotina ideq, no mozesh da napravish onzi noz ne ot van na logoto, a otvatre, za da ne se narushava kraga.....
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> Лого, бранд и шрифт дизайн Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети