Graphilla.com :: Преглед на тема - Sky Captain and the World of Tomorrow

Graphilla.com Форуми

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори
   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрирайте сеРегистрирайте се   ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Sky Captain and the World of Tomorrow

Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Imperial

Местожителство: Соединенные Штаты Америки

МнениеПуснато на: Нед Юли 18, 2004 3:57 pm    Заглавие: Sky Captain and the World of Tomorrow Отговорете с цитат

В новия Cinefex има статия за филмчето почти без да издава нищо от историята. Мен лично безкрайно ме радва този проект, а още повече ме зарадва когато разбрах, че всъщност цялата работа е започнала на чист ентусиазъм и едва когато са изкарали ок. 20 минути видеоматериал, са започнали да търсят разпространител... а при положение че филма е от - до 3D... Наистина, освен актьорите и предметите, с които те взаимодействат директно, всичко останало е дигитално. Дадоха за пример сцена с фоторепортерката, седи пред бюро и пише на пишеща машина, само пишещата машина и столът й са истински, дори бюро нямало ами син блок :D

Самата история явно ще си е "комиксова" (но пък има комикси и комикси ;) ), но аз лично очаквам да се влюбя дори само заради атмосферата и визията. Ретро-футуристичния "Метрополис" стил ми е най-най любим. Да не споменаваме въздушните кораби ;) Като почна първия трейлър, някъде зимата май беше, в началото въобще не можех да повярвам, че наистина се прави такъв филм :)

Излиза някъде средата на септември. Два месеца още...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
LuPi

Местожителство: eastern hemisphere

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 7:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

трейлър:

http://www.apple.com/trailers/paramount/skycaptainandtheworldoftomorrow/skycap_apple_small.html
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ConcreteDonkey

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 2:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

аххх страшно стилно... много ще ми хареса :))) .....
Imperial

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 7:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А като отворих темата за нови CGI-heavy филми, някой гледа ли I, Robot? Аз - вчера, и доста ме впечатли (ако не обръщаме внимание на дупките в сценария и неблестящата актьорска игра). Дори на моменти имаше сравнително оригинални врътки на камерата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Nixon

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 10:23 pm    Заглавие: ъхъъм Отговорете с цитат

мдааа... приятно, приятно... изглежда по-обещаващо от Immortel даже. Дано да са си свършили по-добре работата в това нещо хората, щото не ми се иска пак да гледам поредния интересен трейлър на безинтересен филм :(

дано...
Alex

МнениеПуснато на: Пон Юли 19, 2004 11:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бахму, изглежда манияшки, обожавам индустриал адвансед шитс с трийсеташки дизайн и тва нещо по-различно от ш*бания батман с още по-ш*бания бати Арни.

ДАНО
Гост

МнениеПуснато на: Вто Юли 20, 2004 6:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Cwetowete ma ubiwat.Koncepta e brutal.
////////////////

I, robot mi kaza nekoi ili `I' mac.
/nastrana maitapa osnownia konceptadzia /francuzin det kopal za Dark sity ako ne burkam/ sa e wdahnowil ot na kolegata si I maca:)/
Върнете се в началото
Imperial

МнениеПуснато на: Вто Юли 20, 2004 5:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

хаха!

Верно, дизайна на роботите следва I-mac 1 към 1 :)
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Graphilla.com Форуми -> 3D | Compositing Часовете са според зоната GMT + 3 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети